Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.12.2011, 19:21:03
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
probabil Bilderberg, Illuminati, poate Opus Dei, dictatorul de Basescu, si alti "adevarati" conducatori.
ai alt raspuns?
exact. Si tu crezi ca ei vor ca omenirea sa poata beneficia de tehnologia lui Tesla? Vor ei ca lumea sa beneficieze de energie libera nelimitata? In felul acesta cum si-ar mai creste ei averile? Doamne ajuta!
Vechi 05.12.2011, 19:29:58
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
1. Se pare ca nu de acumulatori, vezi mai sus.
2. Dureaza 3 ore se pare, probabil va mai scadea. Nu e putin dar nici foarte mult.
3. Sunt destul de multi care folosesc masina mai mult pentru a ajunge la locul de munca sau drumuri scurte prin oras.
Sunt unii care fac peste 1000km/luna pentru servici (~40km/zi), in loc sa dea 400ron/benzina, de ce sa nu dea sa zicem 100ron/electricitate?
Intr-un an sunt economii de peste 1000$. Ar merita poate chiar sa dai 10.000$ in plus pe masina.
Dar din pacate pretul masinii este inca prohibitiv, diferenta nu se acopera din economia de consum.

Si daca au un drum mai lung, pot sa-l faca pe benzina exact ca la o masina 100% pe benzina, dupa ce depasesc autonomia celor 60km electrici.
cat costa o astfel de masina?
Vechi 05.12.2011, 19:55:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
exact. Si tu crezi ca ei vor ca omenirea sa poata beneficia de tehnologia lui Tesla? Vor ei ca lumea sa beneficieze de energie libera nelimitata? In felul acesta cum si-ar mai creste ei averile? Doamne ajuta!
Asta cu "tehnologiie lui Tesla" e abureala :)

A facut tesla ceva dar nu ce pretind amatorii de teoria conspiratiei.
Vechi 05.12.2011, 23:19:11
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
Asta cu "tehnologiie lui Tesla" e abureala :)

A facut tesla ceva dar nu ce pretind amatorii de teoria conspiratiei.
prietene, asta e parerea ta. Doamne ajuta!
Vechi 06.12.2011, 01:15:37
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
Ce intelegi tu prin "masinile Tesla"?
Eu n-am auzit de asa ceva.
E o marca de masini (Tesla),la fel ca BMW,Mercedes,Renaul,Skoda,VW etc. etc. Da un search pe Google.
Vechi 06.12.2011, 09:27:24
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Experimentul Bedford e principalul argument al celor ce sustin pamantul plat.
Altfel, bate vantul. Nu stiu decat sa nege (denial).
Uite o sută de argumente, mare parte din ele merită discutate:

http://www.freewebs.com/flatearthlog...dredproofs.htm

Citat:
Am aratat ca pe Bedford au fost si altfel de rezultate.
Evident că au fost, din moment ce a trebuit ca rezultatul să fie altfel. Mă mir că nu au invocat și deviația luminii de către cîmpul gravitațional al Terrei, ca să le iasă stegulețele în linie dreaptă. Este foarte interesant că mirajele și fenomenul "ducting" rezolvă perfect linia absolut dreaptă, fără abatere a luminii, deși suprafața apei ar fi de fapt convexă. Ri-di-col!

Citat:
Negare: nu exista gravitatie, nu exista sateliti, nu exista fotografii reale ale pamantului din spatiu, nu exista miscare de rotatie si nici de revolutie, orizontul nu este curb, soarele nu este la 150 mld km etc etc
Negare (denial...):
Pămîntul nu se mișcă uniform accelerat cu 9,8 m/ss.
Nu este posibil ca fotografiile din spațiu să fie măsluite.
Soarele și Luna nu se rotesc deasupra suprafeței terestre.
Orizontul nu este drept.
Soarele nu e la cîteva mii de km altitudine.

* Părerile sînt împărțite în privința sateliților, eu unul accept că există ISS, că s-au lansat rachete în spațiu. Probabil rachete și navete fără oameni la bord.

Citat:
Cine calareste un tigru nu se poate da jos.

Si acum si tu calaresti un tigru..
Dar dacă tu și restul celor care acceptă teoria PS de fapt călăriți tigrii și vi se pare că e invers? Eu admit posibilitatea asta, tu ce ce o negi din start?

O opinie generală nu este neapărat și corectă. Pariu că 99% dintre oameni cred că omul a aselenizat de cîteva ori pe Lună, deși este FALS!

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Vechi 06.12.2011, 09:50:46
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
Ok. Si de ce ar fi acceptat China sa fie codasa? De ce a acceptat Rusia sa ramana in urma si nu a zis si ea dupa cativa ani: gata am trimis si nou un om pe Luna?
Simultan nu putea să fie. Probabil deoarece se credea că SUA erau mai avansate în cercetare și tehnologie ca celelalte. Iarăși datorită fondurilor alocate...

Citat:
Cat e Luna de mare?
Cert e că modelul PP nu admite o Lună atît de mare și de departe ca modelul PS. Se spune că atît Luna, cît și Soarele au 32 de mile diametru și se rotesc într-un plan la aproximativ 3000 de mile altitudine:

OiT a încercat o demonstrație a faptului că distanța Pămînt - Lună nu poate fi corectă: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=528

Am verificat calculele, sînt corecte. Putem analiza problema propusă.

Citat:
Bineinteles ca exista OZNuri. Dar asa cum este definit termenul: obiect zburator neidentificat. Nu: nava extraterestra plina cu martieni.
Tu daca vezi o lumina ce se misca pe cer si nu ai de unde sa stii ca este un balon meteorologic, cum o s-o numesti? Obiect Zburator Neidentificat.
Neidentificat oficial de către cei care studiază problema respectivă, de exemplu Ministerul Apărării din țara respectivă, armata șamd. Discutăm despre obiectele care zboară cu viteze de neimaginat și care descriu traiectorii imposibile la vitezele respective.

Nu cu marțieni la bord, cu cu oameni. Angajați probabil de Area 51, ca exemplu local în US.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Vechi 06.12.2011, 16:05:30
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
O opinie generală nu este neapărat și corectă. Pariu că 99% dintre oameni cred că omul a aselenizat de cîteva ori pe Lună, deși este FALS!
De ce nu esti corect? De ce nu spui "dupa parerea mea"?
Vechi 06.12.2011, 16:07:27
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Sincer ... nu mai am rabdare cu acest subiect.
Vechi 06.12.2011, 20:44:29
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
Sincer ... nu mai am rabdare cu acest subiect.

Te cred.

@ Florin
Ca fapt divers, am spus teoria pamantului plat unui copil de 7 ani. Pe langa intrebarile "clasice" pe care mi le-a pus (orizontul curbat din avion, fotografii din spatiu, eclipsa lunara etc..) a venit si cu intrebari originale:
- este posibil sa cazi peste marginea pamantului? Si tot el raspunde: da, pt ca atractia gravitationala pe o farfurie nu poate fi uniform distribuita, deci poti parasi pamantul pe margine (daca e farfurie). Astea chiar sunt ideile lui, m-a uimit.
-dar daca poti parasi pamantul pe marginea lui (forta gravitationala mai mica), inseamna ca apa pe margine are alt nivel decat in mijlocul farfuriei, va fi curbata (foarte logic, zic eu). Deci apa ar trebui sa fie curbata chiar si pe un pamant plat.

Aici au am spus ca cei cu pamatul plat nu cred in gravitatie etc..
Este foarte greu sa convingi un copil de 7 ani ca nu exista gravitatie.

Alte intrebari:
-daca pamantul este accelerat ascendent cu valoarea fortei gravitationale, coine ii imprima aceasta miscare? (Intrebare esentiala, pt ca baiatul stie prima lege a lui Newton, se face in scoala din claa intai). Deci daca orice corp isi mentine starea de repaus sau miscare rectilinie UNIFORMA, pana cand se actioneaza cu o forta asupra lui... ce forta accelereaza pamantul?
- mai departe, copilul vrea sa stie pana la ce VITEZA poate fi accelerat pamantul? Pana la viteza luminii?
Si daca pamantul este accelerat la viteze care ajung in timp foarte mari, de ce nu percepem diferit lumina care vine de sus, fata de cea care vine de la stele amplasate oblic. (Acum notiunile lui de fizica sunt intuitive, ca si ale mele, de fapt. Dar cred ca a pus intrebari pertinente).

Alt set de intrebari: Daca nu exista forta gravitationala cum se invarte luna fara sa "sara" in spatiu? Fara gravitatie nu exista orbita lunii!
(Copilul stie ca miscarea de rotatie a lunii o impinge in exterior, compensand forta gravitationala.. in acest echilibru de forte luna ramane pe aceeasi orbita. dar in lipsa gravitatiei, nu exista nici miscarea in cerc, ci numai cea uniforma rectilinie, conform legii ! a lui Newton invatate de copil in clasa 1)

Alta intrebare mai fantezista:
Daca un cutremur ar cauza un tzunami deplasand apele catre o directie.. se inclina pamantul din cauza miscarii? Daca nu.. de ce?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? Florin-Ionut Din Noul Testament 279 11.07.2014 17:23:24
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca au_relian Pelerinaje la locuri Sfinte 26 30.12.2011 21:17:05
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi bettykalazar Intrebari utilizatori 3 25.06.2011 10:42:05
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 2 09.04.2009 10:36:14
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? question Generalitati 27 09.08.2008 17:24:43