![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
exact. Si tu crezi ca ei vor ca omenirea sa poata beneficia de tehnologia lui Tesla? Vor ei ca lumea sa beneficieze de energie libera nelimitata? In felul acesta cum si-ar mai creste ei averile? Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A facut tesla ceva dar nu ce pretind amatorii de teoria conspiratiei. |
|
||||
|
||||
![]()
prietene, asta e parerea ta. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
E o marca de masini (Tesla),la fel ca BMW,Mercedes,Renaul,Skoda,VW etc. etc. Da un search pe Google.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.freewebs.com/flatearthlog...dredproofs.htm Evident că au fost, din moment ce a trebuit ca rezultatul să fie altfel. Mă mir că nu au invocat și deviația luminii de către cîmpul gravitațional al Terrei, ca să le iasă stegulețele în linie dreaptă. Este foarte interesant că mirajele și fenomenul "ducting" rezolvă perfect linia absolut dreaptă, fără abatere a luminii, deși suprafața apei ar fi de fapt convexă. Ri-di-col! Citat:
Pămîntul nu se mișcă uniform accelerat cu 9,8 m/ss. Nu este posibil ca fotografiile din spațiu să fie măsluite. Soarele și Luna nu se rotesc deasupra suprafeței terestre. Orizontul nu este drept. Soarele nu e la cîteva mii de km altitudine. * Părerile sînt împărțite în privința sateliților, eu unul accept că există ISS, că s-au lansat rachete în spațiu. Probabil rachete și navete fără oameni la bord. Citat:
O opinie generală nu este neapărat și corectă. Pariu că 99% dintre oameni cred că omul a aselenizat de cîteva ori pe Lună, deși este FALS!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cert e că modelul PP nu admite o Lună atît de mare și de departe ca modelul PS. Se spune că atît Luna, cît și Soarele au 32 de mile diametru și se rotesc într-un plan la aproximativ 3000 de mile altitudine: ![]() OiT a încercat o demonstrație a faptului că distanța Pămînt - Lună nu poate fi corectă: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=528 Am verificat calculele, sînt corecte. Putem analiza problema propusă. Citat:
Nu cu marțieni la bord, cu cu oameni. Angajați probabil de Area 51, ca exemplu local în US.
|
||||
|
||||
![]()
De ce nu esti corect? De ce nu spui "dupa parerea mea"?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sincer ... nu mai am rabdare cu acest subiect.
|
|
|||
|
|||
![]() Te cred. @ Florin Ca fapt divers, am spus teoria pamantului plat unui copil de 7 ani. Pe langa intrebarile "clasice" pe care mi le-a pus (orizontul curbat din avion, fotografii din spatiu, eclipsa lunara etc..) a venit si cu intrebari originale: - este posibil sa cazi peste marginea pamantului? Si tot el raspunde: da, pt ca atractia gravitationala pe o farfurie nu poate fi uniform distribuita, deci poti parasi pamantul pe margine (daca e farfurie). Astea chiar sunt ideile lui, m-a uimit. -dar daca poti parasi pamantul pe marginea lui (forta gravitationala mai mica), inseamna ca apa pe margine are alt nivel decat in mijlocul farfuriei, va fi curbata (foarte logic, zic eu). Deci apa ar trebui sa fie curbata chiar si pe un pamant plat. Aici au am spus ca cei cu pamatul plat nu cred in gravitatie etc.. Este foarte greu sa convingi un copil de 7 ani ca nu exista gravitatie. Alte intrebari: -daca pamantul este accelerat ascendent cu valoarea fortei gravitationale, coine ii imprima aceasta miscare? (Intrebare esentiala, pt ca baiatul stie prima lege a lui Newton, se face in scoala din claa intai). Deci daca orice corp isi mentine starea de repaus sau miscare rectilinie UNIFORMA, pana cand se actioneaza cu o forta asupra lui... ce forta accelereaza pamantul? - mai departe, copilul vrea sa stie pana la ce VITEZA poate fi accelerat pamantul? Pana la viteza luminii? Si daca pamantul este accelerat la viteze care ajung in timp foarte mari, de ce nu percepem diferit lumina care vine de sus, fata de cea care vine de la stele amplasate oblic. (Acum notiunile lui de fizica sunt intuitive, ca si ale mele, de fapt. Dar cred ca a pus intrebari pertinente). Alt set de intrebari: Daca nu exista forta gravitationala cum se invarte luna fara sa "sara" in spatiu? Fara gravitatie nu exista orbita lunii! (Copilul stie ca miscarea de rotatie a lunii o impinge in exterior, compensand forta gravitationala.. in acest echilibru de forte luna ramane pe aceeasi orbita. dar in lipsa gravitatiei, nu exista nici miscarea in cerc, ci numai cea uniforma rectilinie, conform legii ! a lui Newton invatate de copil in clasa 1) Alta intrebare mai fantezista: Daca un cutremur ar cauza un tzunami deplasand apele catre o directie.. se inclina pamantul din cauza miscarii? Daca nu.. de ce? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|