![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
ce anume nu este treaba ta?
|
||||
|
||||
![]()
Să-mi dau cu presupusu'.
|
||||
|
||||
![]()
pai nici nu-ti era adresata tie intrebarea. Deci bine faci. :)
|
||||
|
||||
![]()
Deci ce (fac bine)?
Că eu mi-am dat cu presupusu'. În fine, nu contează.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire si iti dau reply pe citatul cu pricina multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hehe, b12 este o vitamina ce se gaseste in intestinul animalelor si al omului, deoarece este "produsa" de bacteriile de acolo. Orice produs de fermentatie contine B12, drojdia de bere contine toate vitaminele B, spirulina contine B12. Numarul de cazuri de carente in B12, se intalnesc in egala masura in randul celor vegetarieni cat si in randul celor carnivori, pentru ca ea nu tine de cantitatea de carne pe care o ingeri ci tine de functionarea optima a sistemului tau digestiv. Deci daca nu iti functioneaza sistemul digestiv , ai carenta de B12. multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
CUM SE MANINCA CARNEA SI IN CE CONDITII ? DE CE ? si sa continuam textul dat de tine 11.Să-l mâncați însă așa: să aveți coapsele încinse, încălțămintea în picioare și toiegele în mâinile voastre; și să-l mâncați cu grabă, căci este Paștile Domnului RASPUNDE LA INTREBARI , FIE TU , FIE ORICE ORTODOX DE AICI SA VEDEM ..... PS AM INGROSAT ANUMITE LUCRURI CA SA VA DEA DE GINDIT .... DACA NU REUSITI SINGURI O SA EXPLIC ..... MULTA IUBIRE ps va dau si indicii ... capitolul dinainte si urmatoarele versete din capitolul 12 .... haide ca nu e greu multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sau pestele merge? |
|
|||
|
|||
![]()
care sfinti ? in ce conditii ? cum era pestele ? etc
si ioan botezatorul manca lacuste .... si tu cind ai mincat ultima data ? ha ha ha multa iubire |
|
||||
|
||||
![]()
legat de subiectul cu ce e bine sa mancam si ce nu cred ca la topicul asta suntem de muuuuuuult timp off-topic.
Propun sa continuam discutia la topicul Melissei "Sa mancam sanatos" ca sa nu zapacim lumea care citeste. In legatura cu topicul asta, nu m-a lamurit inca cel care sustinea teoria mustului in loc de vin, de ce nu interpreteaza cuvintele "rodul vitei" si ca pe "stafide" si de ce nu se impartasesc ei cu stafide, sau cu boabele de struguri simple.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|