Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.08.2011, 15:55:37
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu e treaba mea, dar o fi cealaltă.
ce anume nu este treaba ta?

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 15:59:12
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Să-mi dau cu presupusu'.
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 16:01:21
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Să-mi dau cu presupusu'.
pai nici nu-ti era adresata tie intrebarea. Deci bine faci. :)

Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 16:08:19
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Deci ce (fac bine)?
Că eu mi-am dat cu presupusu'.

În fine, nu contează.
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 17:45:45
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
da. :) ai voie. nu pot raspunde doar cu un simplu da pentru ca forumul nu accepta o postare de doar 2 litere.
OK, multumesc CA MI SE INGADUIESTE .....
multa iubire
si iti dau reply pe citatul cu pricina
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 17:57:27
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
The Listener, mai am o curiozitate, cum facem rost de vitamina B12 in organism daca renuntam definitiv la consumul de alimente de origine animala?
buna intrebare ... chiar acum vroiam sa raspund pentru ovidiu , dar o fac si aici si acolo .....
Hehe, b12 este o vitamina ce se gaseste in intestinul animalelor si al omului, deoarece este "produsa" de bacteriile de acolo. Orice produs de fermentatie contine B12, drojdia de bere contine toate vitaminele B, spirulina contine B12.
Numarul de cazuri de carente in B12, se intalnesc in egala masura in randul celor vegetarieni cat si in randul celor carnivori, pentru ca ea nu tine de cantitatea de carne pe care o ingeri ci tine de functionarea optima a sistemului tau digestiv. Deci daca nu iti functioneaza sistemul digestiv , ai carenta de B12.
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 18:14:59
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Iesirea, a doua carte a lui Moise. Cap. 12 Versetele 1-10:

Capitolul 12
1. Apoi a grăit Domnul cu Moise și Aaron în pământul Egiptului și le-a zis:
2. "Luna aceasta să vă fie începutul lunilor, să vă fie întâia între lunile anului.
3. Vorbește deci la toată obștea fiilor lui Israel și le spune: În ziua a zecea a lunii acesteia să-și ia fiecare din capii de familie un miel; câte un miel de familie să luați fiecare.
4. Iar dacă vor fi puțini în familie, încât să nu fie deajuns ca să poată mânca mielul, să ia cu sine de la vecinul cel mai aproape de dânsul un număr de suflete: numărați-vă la un miel atâția cât pot să-l mănânce.
5. Mielul să vă fie de un an, parte bărbătească și fără meteahnă, și să luați sau un miel, sau un ied,
6. Să-l țineți până în ziua a paisprezecea a lunii acesteia și atunci toată adunarea obștii fiilor lui Israel să-l junghie către seară.
7. Să ia din sângele lui și să ungă amândoi ușorii și pragul cel de sus al ușii casei unde au să-l mănânce.
8. Și să mănânce în noaptea aceea carnea lui friptă la foc; dar s-o mănânce cu azimă și cu ierburi amare.
9. Dar să nu-l mâncați nefript deajuns sau fiert în apă, ci să mâncați totul fript bine pe foc, și capul cu picioarele și măruntaiele.
10. Să nu lăsați din el pe a doua zi și oasele lui să nu le zdrobiți. Ceea ce va rămâne pe a doua zi să ardeți în foc.
CE REPREZINTA MIELUL ? DE CE E PUS SANGELE PE CASE?
CUM SE MANINCA CARNEA SI IN CE CONDITII ? DE CE ?

si sa continuam textul dat de tine
11.Să-l mâncați însă așa: să aveți coapsele încinse, încălțămintea în picioare și toiegele în mâinile voastre; și să-l mâncați cu grabă, căci este Paștile Domnului

RASPUNDE LA INTREBARI , FIE TU , FIE ORICE ORTODOX DE AICI SA VEDEM .....
PS AM INGROSAT ANUMITE LUCRURI CA SA VA DEA DE GINDIT .... DACA NU REUSITI SINGURI O SA EXPLIC .....
MULTA IUBIRE
ps va dau si indicii ... capitolul dinainte si urmatoarele versete din capitolul 12 .... haide ca nu e greu
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 18:16:51
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
nu amice .... SFINTII II ASCULT , SAU SI AIA SUNT DEASUPRA BISERICII CIND POSTESC ? HMMMM .....
MULTA IUBIRE
si sfintii mai mancau peste.
sau pestele merge?
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 18:21:53
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
si sfintii mai mancau peste.
sau pestele merge?
care sfinti ? in ce conditii ? cum era pestele ? etc
si ioan botezatorul manca lacuste .... si tu cind ai mincat ultima data ? ha ha ha
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 01.08.2011, 18:25:01
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

legat de subiectul cu ce e bine sa mancam si ce nu cred ca la topicul asta suntem de muuuuuuult timp off-topic.
Propun sa continuam discutia la topicul Melissei "Sa mancam sanatos" ca sa nu zapacim lumea care citeste.

In legatura cu topicul asta, nu m-a lamurit inca cel care sustinea teoria mustului in loc de vin, de ce nu interpreteaza cuvintele "rodul vitei" si ca pe "stafide" si de ce nu se impartasesc ei cu stafide, sau cu boabele de struguri simple.

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51