![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca suntem cu totii frati in Domnul nostru Iisus Hristos, copii ai aceluasi Tata si tindem catre acelasi Cer.
Daca suntem diferiti atunci diferenta sa o faca Iisus Hristos, cat despre noi... alegem sa traim si sa ne bucuram in pace cu toti aceia care cheama Numele Domnului. |
|
||||
|
||||
![]()
Cica fac evanghelizare. Cred ca asta ar fi un motiv suficient de banare. In momentul in care ei recunosc cu nesimtire ca asta e scopul lor, sa atraga ortodocsi la sectele lor, pe un forum ortodox, ce mai e nevoie sa stam la discutii?
|
|||
|
|||
![]()
"Lucian008", Domnul Iisus Hristos spune ca din prisosul inimii vorbeste gura. Atunci motto-ul tau: "mai bine i-ar fi să-și atârne de gât o piatră de moară și să se înece în adâncul mării" este expresia inimii tale.
Cu aceasta inima te duci seara sa Ii multumesti lui Dumnezeu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ma impresioneaza atitudinea asta aparent smerit-pioasa. Imi vine in minte compararia Mantuitorului cu mormintele frumos varuite. Cum sa ma impresioneze o atitudine menita sa insele ortodocsii. Eu sunt ortodox. Eu sunt rau si intolerant. Uitati penticostalul cum e pios si smerit. La ei veti gasi trairea crestina autentica. Nu e asa? Sau ce nu ptr a face prozeliti ati intrat pe acest forum?
|
|||
|
|||
![]()
Intelegi ce vrei, actionezi cum vrei, nu voi raspunde eu in locul tau inaintea lui Iisus Hristos!
Dar retine ca dragostea care a semanat-o El in inima ta trebuie sa rodeasca. Domnul cu tine, caci ravna ta e mare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar eu am pus o intrebare simpla. E greu sa raspundeti? Ati intrat pe acest forul ptr a atrage ortodocsi?
|
|||
|
|||
![]()
Sunt pe acest forum pentru a vorbi despre Iisus Hristos.
Doar ca uneori ma incurc in dogme, ideologii si... atitudini. Usor cadem in ceea ce nu este Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de cand citesc ce scrii nu vad decat citate, nu-mi vine in minte decat ca si altcineva stie biblia pe derost si nu-i ajuta cu nimic. stii ce face diferenta intre un crestin si un 'crestin'? crestinul stie sa spuna iarta-ma, pe cand 'crestinul' ataca in continuare cu citate din biblie si macar o data nu spune imi pare rau ca am smintit! care este originea penticostalilor? daca din adunarea voastra s-ar retrage unul si si-ar face o adunare separata si diferita de ceea ce credeti voi, ce ai spune despre el? |
|
|||
|
|||
![]()
plus ca daca nu va combatem aveti impresia ca suntem de acord cu voi si NU e asa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|