![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Fariseule orb! Curăță întâi partea dinăuntru a paharului și a blidului, ca să fie curată și cea din afară. (Matei 23:26)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Fratele " Ucenic crede ca sufletul nu moare. Cum naiba o fi ajuns la concluzia asta daca amandoi cititi si promovati aceiasi (sola ) scriptura ? Dar ala care mi-a zis ca Iisus a venit deja in anul 68 ? Si el tot cu (sola ) scriptura proba lucrul asta. Hai sa ne rugam lui Dumnezeu sa satisfaca mandria noastra draceasca si sa gasim noi pe dracu-n patru in scripturi. Asta e sola scriptura si a facut zeci de mii de copii unul mai hidos decat altul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Greu, greu de tot! Cum la fel de greu recunosc ratacirea lor ca Dumnezeu Tatal=Dumnezeu Fiul =Sfantul Arhanghel Mihail!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este adevărat că biserica adventistă de ziua a șaptea îngăduie, în anumite situații, avortul ? Este adevărat că în spitalele adventiste se practică avorturi ? Este aceasta o practică Hristică ori apostolică; deci biblică, creștină? Ori nu? Poate nu cunoașteți răspunsurile, spuneți așa, nu e rușine. În acest caz, vă sfătuiesc să vă informați, veți descoperi, cu surprindere, că "biserica" dvs. nu respectă porunca "să nu ucizi". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
99 eu sant calm dar tu nu-mi raspunzi de unde stii ca Sfanta Scriptura e sfanta.Cine ti-a zis asta ? Si de unde stii ca a fost scrisa sub inspiratia Duhului Sfant ? Te-ai nascut stiind lucrurile astea ? Le-a aflat doamna White ? De unde stii tu toate astea ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă ați răspuns o dată, de ce vă temeți să mai răspundeți încă o dată, pentru edificarea noastră ? Deci, Este adevărat că biserica adventistă de ziua a șaptea îngăduie, în anumite situații, avortul ? Este adevărat că în spitalele adventiste se practică avorturi ? Este aceasta o practică Hristică ori apostolică; deci biblică, creștină? Ori nu? Sau, dați linkul către răspunsuil deja dat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca Ellen G White ar fi fost de la DUmnezeu ar fi procedat incocmai ca apostolii. Acesita, cind au avut neclaritati cu privire la unele lucruri, s-au adunat pentru a decide adevarul si pentru a-l comunica credinciosilor. Nu au infiintat biserici noi, asa cum a facut Ellen G white si cei care i-au pacalit pe altii ca vine sfirsitul lumii, cei care au pus bazele cultului adventist. Revenind la cinstirea sfintei Fecioare Maria: daca insusi ingerul Gabriel ii spune sfintei Fecioare Maria "Binecuvintata esti tu intre femei", cine sinteti dumneavoastra sa-mi spuneti mie ca nu am voie sa folosesc aceste cuvinte? Sint scrise negru pe alb: sfinta Fecioara Maria, Mama noastra a tuturor (va doresc sa devina si mama dumneavoastra) este binecuvintata intre femei. Slujitorii cui sinteti dumneavoastra de incercati sa ne induceti ideea ca sfinta Fecioara nu ar fi binecuvintata? Last edited by nutucutu; 24.05.2012 at 13:43:28. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adormirea Maicii Domnului - despre post si sarbatoarea in sine- | Laura19 | Diverse Sarbatori | 4 | 15.08.2017 04:15:24 |
Despre cinstirea Duminicii | strajeru | Secte si culte | 131 | 07.06.2014 14:19:18 |
Despre cinstirea Sfintilor | strajeru | Secte si culte | 74 | 07.12.2012 14:39:56 |
Despre sabia de a trecut prin sufletul Maicii Domnului | mihailt | Generalitati | 11 | 16.04.2012 00:10:35 |
Despre cinstirea icoanelor | strajeru | Secte si culte | 2 | 14.08.2008 18:06:19 |
|