![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce crestini au serbat Sabatul pana la White? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce marii Biblisti protestanti nu tin Sabatul....stii ca protestantismul a aparut in sec XVI...white in sec XIX, da? Care Crestini au tinut Sabatul dupa Inaltarea Mantuitorului???? Cum a inteles White versetul acesta " 2 Corinteni 5,17: Deci, dacă este cineva în Hristos, este făptură nouă; cele vechi au trecut, iată toate s-au făcut noi" si Legea cea Noua pentru intreaga omenire? De ce estea Legea Noua, Noul Testament si nu este numit Vechi? Daca tot Vechiul Testament este respectat de voi...ce importanta are Noul Testament totusi si care este sensul lui pentru voi, adventistii si pentru iudei care nu l-au primit? Last edited by AndruscaCIM; 05.12.2009 at 15:31:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ce parere aveti ca pana si Apostolii tineau duminica? Vai de capul nostru! În ziua întâi a săptămânii (Duminică) adunându-ne noi să frângem pâinea, Pavel, care avea de gând să plece a doua zi, a început să le vorbească și a prelungit cuvântul lui până la miezul nopții. (FA, 20,7)
|
||||
|
||||
![]()
In Biblie e scris de nenumarate ori,in legatura cu evenimente crestine:"in prima zi a saptamanii".
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Femeia asta nu a putut intelege Biblia, nu a citit-o toata dupa cate se vede dar s-a trezit sa inventeze doctrine...asta e marele meu semn de intrebare dar ma intreb de ce nu se trezesc din hipnoza asta! Ei nu vor sa citeasca versetele astea pur si simplu, ii ard...ii deranjeaza si nu le iau in considerare desi sunt in Biblie, in Noul Testament lasat de Mantuitorul, iar eu vreau sa vad ce inteleg ei citindu-le...si nu ce stiu de la White! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ți-am recomandat să te informezi. Unica ta sursă serioasă de informare este Youtube? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La așa întrebare - așa răspuns. |
|
|||
|
|||
![]()
Întrebarea aceasta trebuie să le-o pui lor, nu mie.
Citat:
E bine totuși că începi să-ți pui întrebări. Îți pun și eu una ajutătoare: unde scrie de Vechiul Testament și de Noul Testament (în afară de coperți bineînțeles)? De ce "legea nouă" este mai veche decât "legea veche"? Cred că te vor ajuta să-ți răspunzi singur la propriile întrebări. |
|
|||
|
|||
![]()
De bucuria Invierii si nadejdii de mantuire.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|