![]() |
![]() |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
INDEMNÁ, îndémn, vb. I. Tranz. 1. A convinge pe cineva să facă ceva, a chema la o acțiune; a îmboldi, a stimula, a impulsiona; Amandoua sunt importante si se pot utiliza in mod cinstit. Nu inteleg intrebarea dvs. O rugaciune spusa in BO. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
"M-am răstignit împreună cu Hristos; și nu eu mai trăiesc, ci Hristos trăiește în mine. Și viața de acum, în trup, o trăiesc în credința în Fiul lui Dumnezeu, Care m-a iubit și S-a dat pe Sine însuși pentru mine." Inca o data, va rog sa nu va mai cereti mereu iertare, caci nu gresiti cu nimic. Insa e posibil sa incep sa fac si eu la fel, caci am tendinta sa vorbesc cu omul cum vorbeste si el cu mine.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Bine, deci tu zici ca atmosfera e asa cum e si in timpul acestui concert al corului de copii, si atunci inseamna ca e ceva foarte armonios, echilibrat, frumos...dar daca eu fac o vizita, exista posibilitatea sa o iau la sanatoasa? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Mda...deci asa!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar, pentru ca ai intrebat, se poate sa te sperie faptul ca se roaga in comun si vorbesc in limbi. Cum esti tu suflet sensibil...Mai ales ca se mai gaseste cate unul sa strige mai tare...ce sa-i faci...Posibil sa ti se para si cantarile prea ritmate. Dar garantez ca vei iesi din biserica vie si nevatamata...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc pentru raspunsuri, ati omis cateva intrebari, va rog sa reluati de la capat, ma scuzati ori fi fost prea multe.
Sa nu gresesc, din cate inteleg eu dumneavoastra nu aveti nimic cu dreapta credinta, si chiar apreciati sa stiti ca exista drepti crestini. Am sa repet o fraza scrisa de dumneavoastra:"Nu am in ce directie sa-l indrept pe un drept crestin. El merge deja in directia cea buna. Pot eventual sa merg si eu impreuna cu el si sa ne rugam impreuna sa-i putem ajuta pe altii." Ati fi dispusa sa ne rugam impreuna pentru a ajuta pe altii, intr-o biserica ortodoxa? Doamna Doriana va rog sa nu-mi mai spuneti "Domnule"..sunt chiar foarte tanar..si chiar nu merit sa-mi spuneti asa.. eu in schimb trebuie sa am un comportament adecvat fata de dumneavoastra, fiind mai varsta. Spun mereu.." sa ma iertati', fiind constient ca in fiecare clipa as putea gresi..ee..si chiar nu doresc sa va gresesc cumva. Sa ma iertati:) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Sa ma iertati si dvs...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu sunt decat un teolog amator precum noi toti de pe forum. |
|
|||
|
|||
![]()
Iata si intrebarile sarite:
Citat:
Abordare a ce anume? Nu am inteles intrebarea.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|