![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu unul ma bucur ca voi veniti aici pe site pentru ca aratati oamenilor de ce trebuie sa fie crestini. Si referitor la altii ca va dau la unii ban, eu unul nu v-as da niciodata ban, sunteti absolut necesari pe acest forum.
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
![]() Citat:
Nu e cazul cand e vorba de lacasuri de cult. E ilegal, intelegi? Citat:
Cum ti se pare? Citat:
Citat:
In plus, declaratia care implica averea BOR vine direct de la Patriarh: cam ce proprietati trebuie sa ai incat sa afirmi ca le pui gaj si iei un credit care sa iti ajunga sa construiesti Catedrala? Presupun ca nu e vorba de un teren si doua Trabanturi. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Care, din nou, plateste taxe. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Creștinilor însă, mai mult decât tuturor oamenilor, le este interzis să îndrepteze cu de-a sila poticnirile păcătoșilor... oamenii trebuie făcuți mai buni nu prin folosirea forței, ci convingându-i. Nu avem nici autoritatea, dată nouă de lege, de a îi împiedica pe păcătoși, nici n-am ști, dacă am avea-o, cum să o folosim; căci Dumnezeu dăruiește cunună celor care se opresc de la rău nu prin forță, ci din alegerea proprie". Mai mult, in legatura cu aceasta Catedrala,daca Domnul va binecuvanta sa fie facuta, va fi facuta, daca nu, nu. De ce ne certam pentru ceva ce nu pana la urma nu e in puterea noastra? Se poate ridica tot globul, daca Domnul nostru Hristos voieste sa fie facuta atunci va fi facuta. Tot de la Sfantul Ioan Gura de Aur, "Chiar de-am fi făcut o mie de fapte foarte virtuoase, încredințarea noastră că vom fi auziți de Domnul să se întemeieze pe încrederea în mila lui Dumnezeu și în iubirea Lui pentru noi. Chiar dacă suntem desăvârșiți în virtute, vom fi mântuiți doar din mila Domnului." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu ma intereseaza ce a facut cel care scris citatul, pentru ca daca sunt de acord cu UN lucru pe care l-a spus, nu inseamna ca sunt de acord cu TOT ce a facut. Ai inteles?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa inteleg ca tot ce se intampla in Romania(sau in lume) este binecuvantat pt ca a fost ingaduit de Dumnezeu, sau este aplicabil numai la biserici si catedrale?
Last edited by GLAdoS; 10.08.2011 at 13:27:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca Domnul va binecuvanta, daca El va lasa sa fie facuta, atunci va fi facuta, daca nu, nu. |
|
|||
|
|||
![]()
Cel putin asta se intlege, tot ce e facut a fost binecuvantat, daca nu, nu ar exista.
|
|
|||
|
|||
![]()
Binecuvantat adica permis, adica Domnul a lasat acel lucru sa fie infaptuit, sa fie creat si terminat.Cel putin in ce am spus eu, asta am vrut sa insemne.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca e permis, e musai un lucru bun... cate din cele permise ce se intapla azi in Romania sunt si lucruri bune? Asta vroiam sa-mi raspunzi de fapt. Tu ai zis ceva de genul: daca e permis e bun daca nu nu.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|