![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
E foarte adevarat, tocmai de aceea noi nu cu creierul avem acces la Dumnezeu.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu cum il cheama ,si fiul meu stia de el.
Sa stii ca si eu lucrez in domeniul stiintelor exacte ,nu e un argument sa fiu necredincioasa. Pe vremea lui Stefan si dupa el ,oamenii de rand erau foarte morali ,pentru ca erau credinciosi. Media ,cum spui tu ,nu este un argument pentru perversitatile sexuale. Media este asa din cauza pacatelor societatii ,li se ofera oamenilor ce cauta. Oamenii nu mai sunt violenti in atitudine ,dar au o agresivitate interioara ,nu se manifesta. Poti omora un om cu gandul ,ii vrei raul. Invidia e foarte frecventa in zilele noastre. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa inteleg ca poti renunta la el, sau chiar la o parte din el, si tot la Dzeu te vei gindi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-ai inteles. Am intrebat, ce inseamna "simt moral" pentru tine? Pentru ca nu inteleg cum poate cineva crede in simt moral daca nu crede in bine si-n rau. Doar ata.
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce ma intrebi. Ceea ce voiam sa spun e ca nu cu creierul "Il accesam" pe Dumnezeu. Il accesam cu duhul, sufletul, spiritul, cum vrei tu si acolo Il respingem sau acceptam, consecinta se revarsa spre creier (ratiune), sentimente si trup.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu raspunde-mi la intrebare: fara creier mai accesezi tu ceva cu duhul sau sufletul sau cu ce crezi tu ca il accesezi pe Dzeu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ca da.
![]() |
Tags |
bunatatea lui dumnezeu |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
oare de ce? | patricia2006 | Generalitati | 12 | 24.05.2012 18:56:52 |
e oare diavolul, sau Dumnezeu? | Mtcrysty17 | Intamplari adevarate | 28 | 27.01.2011 22:32:46 |
Oare ce voia dumnezeu sa faca din adam? | andreicozia | Din Vechiul Testament | 73 | 30.06.2010 18:28:39 |
Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
Oare toti cei din Rai pot sa-l vada nemijlocit pe Dumnezeu? | sergiu | Din Noul Testament | 51 | 06.03.2010 12:31:10 |
|