![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Vinul nu are confesiune. Doar conținut de alcool. Rodul viței (zeama rodului viței) are 0%. Dacă-l bei, râzi; dar nu cazi pe spate... :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in primul rand biserica adventa a recunoscut ca in acel pasaj era vorba despre vin. Ai ramas in urma putin. Dar sa vedem daca ai dreptate in cea ce scri mai sus.Iisus a facut un vin bun care nu ameteste zici tu. Dar a condamnat el gazda ca in loc de must a pus vin? Dar nu aici e problema grava. Si mai grava este ca contrazici biblia! Cum se impaca :"Orice om pune la masa intai vinul cel bun; si, dupa ce oamenii au baut bine(vedem ca Iisus a facut vinul bun dar acesta ameteste deoarece este scris:oamenii au baut bine sau oamenii sau ametit), atunci pune pe cel mai putin bun; dar tu ai tinut vinul cel bun pana acum(adica acela care ameteste). Deci Iisus daca punea must el era vinul cel bun conform :dar tu ai tinut vinul cel bun pana acum.dar ce face vinul cel mai bun conform bibliei?Citam :Orice om pune la masa intai vinul cel bun; si, dupa ce oamenii au baut bine(adica s-au ametit). Deci vinul bun ameteste! Din punct de vedere al unui om care consuma vin Iisus a procedat corect. Mai intai gazda punea vinul cel bun la gust si cel mai de calitate apoi gazda punea si vin mai slab de o calitate mai putin buna cand oamenii erau usor ametiti. Dar Iisus nu avea cum sa faca un astfel de vin mai putin bun! Apoi iar nu ai raspuns. Tu bei must. Dar daca te imbeti nestiind ca acesta e deja vin? Oricum ai vazut ca contrazici biblia? Last edited by Neaguu; 02.08.2011 at 18:31:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
rodul vitei SUNT STRUGURII , EI FAC VINUL ... mesenii STIU VINUL CUM E .... asadar sectare NU MAI VRAJI ca nu tine ..... iisus A BINECUVINTAT apa DE S-A FACUT VIN si asta poate determina ce spui tu NU CA NU AVEA ALCOOL .... stiu ca e prea profund pentru tine ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnule Neaguu, eu nu-mi permit să beau o băutură ambiguă. Dacă nu știu că sticla aceea conține must, cine mă obligă s-o dau pe gât ca disperatu'? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() si face asta singur, fara ajutor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
da versetul intreg ca sa ma distrez cu tine .... multa iubire ps si rodul vitei CIND A FACUT MINUNEA CU VINUL era APA .... cita prostie (lipsa de invatatura ) .... morrrr de rasss ... asa sunt toti sectarii ? ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|