![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E ceva la ordinea zilei sa nu respecti drepturile celor din jur. Ce intelegeti prin "conditii egale"?
|
||||
|
||||
![]()
Si cum multi vorbesc despre taranii mutati fortat la oras... daca nu se facea asta am fi avut acum 25% populatie urbana,poate nici atat! Acum abia avem 56 "teoretic",desi practic cred ca e de cel mult 40%!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am facut multe materii de drept in facultate si ne-am axat pe practica judiciara si am ramas frapata. Ieri am ascultat un interviu cu IPS Bartolomeu care zicea ca este importanta libertatea interioara, ea ne poate schimba.
|
|||
|
|||
![]()
cine ne obliga sa ne imperechiem? comunistii?, ce e mai usor? sa ti trimiti copii la cozi? sau sa ti vezi copii subnutriti,deprimati,bolnavi,fara sanse de realizare,iar in cel mai fericit caz vor pleca la mii de kilometri distanta fata de parinti sa fie sclavul altora
|
|
||||
|
||||
![]()
foarte bine punctat......
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Superb articolul si cat se poate de adevarat!
|
|
|||
|
|||
![]()
"Cît de bine trăiesc românii în democrație? Chiar și in perioada penuriei alimentare și a frigului din case din ultimii ani ai comunismului, a fost boierie față de acum, afirmă părinții noștri"
-asta e o mare minciuna,eu desi in 1989 aveam 12-13 ani tot am prins un pic de comunism; stateam ca boul in fiecare zi la coada la paine,cateodata -iarna,vara nu conta-si cate 3 ore ca sa astept masina de paine,si dupa aceea 1 ora ca sa iau o jumatate de paine pe cartela,si daca se termina aia alba luam neagra ca asta era; -zahar,ulei,etc pe cartela toate si acolo stateam ore intregi,cozi la butelii,(cu zilele cateodata -pt ca asteptam masina cu butelii care nu mai venea) -stateam la lapte de la 3 dimineata (si ala era pe cartela)-stiu ca s-a enervat odata un nene si a luat plasele cu sticle si le-a trantit de s-au facut tandari pt ca se bagase cineva inaintea lui..._) -ce sa mai zic se oprea lumina si daca era iarna ramaneam si fara caldura si fara apa calda, -teroare in fiecare zi (o simteam si eu ca pe o apasare ,desi eram copil...) pt ca nu puteai sa zici nimic "neoficial",era o frica constanta... -nu mai zic de partea sufleteasca,religioasa... -COMUNISMUL A FOST PREZENTA SATANEI PE PAMANT -si astia de dupa '89 au fost si sunt niste hoti si misei dar e mai bine acum(zic eu) si material dar in primul rand pt ca exista libertate (deocamdata cel putin); -asa ca nu are rost sa regretam regimurile ceausiste ,nici sa le laudam pe cele de acum ci ar trebui o schimbare in bine,o noua clasa politica care sa se bazeze pe Dumnezeu si nu pe puterea masonica si pe bani. -categoric ca nu e bine nici cu astia care sunt sau fosti comunisti,securisti ,sau masoni democrati,sau atei sau satanisti,oricum hoti si talhari,dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne intoarcem la comunism sau dictatura,dar nici sa acceptam democratia masonica,atee,anticrestina... Last edited by antiecumenism; 12.11.2012 at 02:51:17. |
|
|||
|
|||
![]()
"Ceaușescu a fost un patriot." mai scrie doamna in articol
-pai cum era domne patriot ceausescu?isi iubea poporul ? il iubea asa de tare ca il tinea in teroare si frica,spalat pe creier de lozincile comuniste,fara libertate,fara lumina,fara caldura,cu alimente pe cartela...asta e patriotism sa-ti distrugi poporul,oamenii,ce daca contruiesti tot felul de chestii materiale daca distrugi mintea si sufletul oamenilor si ii tii si infometati,batjocoriti si fara libertate -stiu ca mie imi placea franzela si nu prea aduceau la noi in cartier,si ma duceam eu cu autobuzul cateva statii in alt cartier si-mi dadea de mila o vanzatoare o franzela ca ma vedea ca sunt mic...asta era comunismul o mare mizerie,si bataie de joc si dictatura si teroare prin frica,si spalare pe creier -pai au ramas si azi comunisti si comuniste de 50-60 de ani ,turnatori si fosti securisti care au si acum idei satanisto-materialisto-comuniste,care stiu anumite tehnici de hipnoza si control psihic,de manipulare adica sunt satanisti. - |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... | eodor nastasa | Generalitati | 15 | 12.09.2014 11:35:56 |
Nicolae Ceausescu si Muntele Athos | Marius22 | Generalitati | 16 | 22.02.2014 16:03:38 |
L-au deshumat pe Ceausescu | sergiu | Generalitati | 37 | 27.07.2010 20:01:13 |
15 IANUARIE.Se naste o stea | iulyaan | Generalitati | 50 | 15.01.2009 09:08:54 |
|