![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Neoprotestantii sunt mai confuzi in privinta asta. Citat:
Ca omul nu poate sa adauge nimic cu fapta la ceea ce este darul lui Dumnezeu. Iti convine sau nu, asta e mesajul protestant. Tu poate n-ai cazut in capcana asta, dar mesajul din pacate exista. Citat:
Citat:
Biserica da. Noi consideram ca este imposibil in maniera penticostala, ca referire la cultul penticostal. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ziceai ca e Biserica? Te-ai mai informat?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
In orice caz Biserica nu e mutatul cortului ceva mai incolo cand deja era unul in care incapeam toti :) Biserica nu e sute de cortulete fiecare cu seful lui, ca ti-am spus si in exemplul acela, daca eu ma dezbin si ma fac sef de trib la o noua secta pe care o fondez eu, si-n cap sa stau, nu fac parte din Biserica. Si cred ca si tu stii asta dar nu o zici pe sleau :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca nici 10% nu s-au pocait sincer? |
|
|||
|
|||
![]()
Eu ti-am oferit ceva, tu n-ai facut decat sa repeti obsesiv aceeasi intrebare ignorand total ceea ce am scris.
Daca tu nu poti raspunde la obiect, care e sensul discutiei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate va mai ganditi de exemplu sa nuantati, gen pacate cu voie, fara voie, in deplina sau partiala cunostinta de cauza.. Poate asa incet incet venim mai aproape de adevar. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din cate stiu sunt grupati in vreo doua curente, sau de fapt sunt mai multe? Citat:
Altfel de ce ar trimite atatia $$$ in Romania? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa-ti fie mai usor: cine era Biserica pe vremea apostolilor? Cladirea, organizatia "Biserica drept-credinciosilor" inscrisa la ministerul cultelor sau doar totalitatea credinciosilor care se adunau sa se inchine lui Hristos? Hai, ca sunt eu mai grea de cap, dar imposibil sa nu ne intelegem pana la urma. Altii au reusit . ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Motivul fiind care? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|