![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iara nu ai inteles ...unde am spus eu ca nu pot fi consumate SI in intregime preparate desigur? asadar nu o sa poti minca niciodata cantitatea de boabe de soia folosite intr-un litru de lapte , decit daca maninci doar soia in ziua respectiva si va fi greu .... ca sa nu mai zic de lapte de migdale etc etc etc ... asadar sa te mai invat ceva ..... un pahar de suc contine aproximativ 10 -15 morcovi .... si se poate bea , dar daca te pun sa maninci cantitate aia o sa spui ca nu poti .... asadar FIBRA umfla stomacul , si scade cantiattea de vitamine ingerata ( prin mincarea lor) ..... ca sa nu mai spun ca daca pui si mere CA SUC sau alte lucruri , luate la un loc NU LE POTI MINCA .... asadar bojor e posibil sa aiba dreptate in ce a spus DAR TU NU AI INTELES CE SPUN EU ..... multa iubire ps de exemplu daca ai citi despre terapia gerson care VINDECA CANCERUL ai vedea ca acolo sunt 13 pahare de suc presat la rece ( cantitati enorme de alimente ) pe zi plus 3 mese de mincare solida TOTUL BIO ..... asadar stai linistit cu bujor al tau ca LA VARSATA LUI MAI TREBUIE SA SE UPDATEZE ..... multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Vouă chiar vă place soia? Păi are gust de carne și dacă mesteci cu băgare de seamă parcă ai roade buruieni... Mie îmi vine să vomit și numai dacă mă gândesc la felurite preparate din soia...
Păi n-ai voie să faci din legume și fructe sau din cereale, să dregi preparate de parcă ai mânca toată cărnăria și urâciunile pământului... e păcat în închipuire... Însă cel mai tare te spurci dacă înjuri la masă sau mânci în stare de supărare sau de mânie pe cineva... în loc de mâncare îți faci depozite de păcate care vor răbufni rodind roadele mândriei. Și nu ai voie să mănânci mâncare pentru trup mai înainte de a spune măcar o vorbă curată sau o rugăciune către Dumnezeu... e ca și cum ai sluji pântecului și Dumnezeu ar fi pe ultimul plan, e ca și cum ai îngrășa fiarele care crescând te vor rupe în bătăi sau între colți... de Dumnezeu. Nu e doar despre ce mănânci ci și despre cum mănânci și despre ordinea firească a lucrurilor... înainte și după mâncare... Dar mai bine lăsați mâncarea trupească de tot... uitați de ea cât mai mult posibil. Last edited by vsovivi; 29.07.2011 at 13:07:39. |
|
||||
|
||||
![]()
da, mie imi place f mult gustul de soia. mananc snitele din soia, burgeri din soia si mai ales fac musaca sau tocanita din granule de soia si intr-adevar gustul seamana cu al carnii. Multa lume cand a mancat a crezut ca am folosit carne tocata la gatit.
|
|||
|
|||
![]()
grija cu parjelile...nu te amagi ca mananci sanatos doar ca nu e carne
|
|
||||
|
||||
![]()
eu nu am afirmat ca mananc sanatos :) mananc soya doar in zilele de post :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am încercat dar nu mi-a plăcut soia... și dacă mă gândesc cu ce se umplu și azi toate mezelurile și toate parizelurile... mă ia cu bube la gură, le drege să fie bune la gust dar în tine vor crea ravagii... mă scutur cu înfrigurare daor când îmi vine în minte câte o amintire din timpurile sumbre când eram mare consumator de crenvurști și de parizel și de salam cu soia... Acuma evit să privesc vre-o reclamă sau să intru în vre-un magazin ca să nu cumva să mă molipsesc fiindcă sunt foarte pofticios din fire... Dacă nu-s atent imediat mă trezesc mestecând ceva pe stradă... Pofta nu te-ntreabă de două ori... te fură și-ți dă până te saturi. Apoi ești al lui... al dracului, că după mâncăruri sățioase se cere vin sau bere și apoi o țigară și o cafeluță și gata, ai căzut din lac în puț, și puțul era secat și repede-l acoperă spânul și te bagă în munci... și nu mai ieși în grabă... că cine să se roage pentru tine și să fie și cu viață sfântă? Nu mai e nimeni. Toți s-au vândut... netrebnici s-au făcut până la Unul. Last edited by vsovivi; 29.07.2011 at 13:19:24. |
|
|||
|
|||
![]()
am inteles...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi vezi nici nu-ți pui problema că ar fi poate și datoria altora ca să gătească... dar să știi că vei răspunde dacă din greșală vei înjura sau vei fi mânioasă când gătești căci păcatele astea se depun în mâncarea pe care o faci și o servești... mai ales dacă nu te rogi Domnului spre iertare de greșeli și abea apoi să o servești cu drag și din toată inima... va fi deci și răspunderea ta... Probabil îți place să gătești... să le faci pe plac celor din preajma ta. Așa este porunca, ''duceți sarcinile unii altora și așa veți împlini legea lui Hristos''... iubirea curată. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa am invatat de la bunici si asa consider ca este bine sa facem. Cat despre faptul ca ar fi poate si datoria altora sa gateasca nu prea inteleg ce vrei sa zici, esti bun te rog sa-mi explici? ca nu as vrea sa interpretez gresit. Multumesc.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 05:20:29 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 08:09:11 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
|