Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.12.2009, 13:16:05
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaoara Vezi mesajul
indiferent de motivele pentru care un np intra e acest forum, bine ca intra. Au posibilitate de a auzi adevarul BO. Daca vor sa inteleaga ceva sau nu, asta e alta poveste.
Nu vor spune la judecata finala ca n-au stiut si n-au auzit.

eu intru pe situri np si fac acelasi lucru ca si aici. Trebuie sa auda de undeva adevarul Bisericii chiar daca majoritatea il resping.
hmmm...nu stiu daca ai observat, dar nici un np nu intra aici ca sa auda adevarul BO. Ei intra ca sa propovaduiasca si sa-si bage coada. ok, ei considera ca ne fac un "bine", dar daca vad ca-s pe langa si vorbesc alta limba decat noi, nu inteleg de ce se insista atat. din pacate vad ca ei confunda zelul, memorarea ad literam a bibliei si polemica cu adevarata credinta.
Vechi 04.12.2009, 13:26:19
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
dar nici un np nu intra aici ca sa auda adevarul BO. Ei intra ca sa propovaduiasca si sa-si bage coada.
Poate ca problema e ca voi ii vedeti cu coada. Daca ati realiza ca sunt oameni ca si voi ati vedea si altceva afara de aceste idei preconcepute.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 04.12.2009, 13:27:42
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de hoinarul Vezi mesajul
Cand va plictisiti. Asa, din lipsa de ocupatie l-ati sanctificat si pe Stefan cel Mare. Ce ziceti daca Dumnezeu este de alta parere?
ai vorbit cu Dumnezeul tau personal si ti-a spus ceva? pari ca stii ceva... impartaseste-ne si noua.
Vechi 04.12.2009, 13:31:16
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Poate ca problema e ca voi ii vedeti cu coada. Daca ati realiza ca sunt oameni ca si voi ati vedea si altceva afara de aceste idei preconcepute.
pai voi nu aveti cum sa va vedeti propria coada, bag seama. nu-i bai, tocmai ti-am spus eu. mda, vezi tu, nici ideile preconcepute ale voastre nu le vedeti. dar sa stii ca am realizat ca suntem oameni cu totii, mai putin topcat care e var cu maimuta (asa spune el )
Vechi 04.12.2009, 13:40:01
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
Sunt oameni care ar fi putut fi ca noi...dar le place coada...siiii....nu mai sunt ca noi!!!

De ce tot vrei sa fii considerata ca si noi, ba ca esti tot oaie, ba ca esti tot ca si noi?
Vechi 04.12.2009, 13:41:08
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Pentru ca nu mi-ai demonstrat ca esti mai om ca mine sau ca apartii de o increngatura mai luminata.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 04.12.2009, 13:43:01
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
Pentru ca nu mi-ai demonstrat ca esti mai om ca mine sau ca apartii de o increngatura mai luminata.
Of , of mandria asta..
Vechi 04.12.2009, 13:43:34
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Vorbeam de sfintenie. De ce ai sarit la tremurici? E mistocaria te preferata, pe langa multe altele? Sau ai vrit sa-mi arati sfintenia din tine?
Eu vorbeam de cultul vostru, unde este aceasta traditie in Biblie, pe ce s-a bazat Charles cand a infiintat un asemenea cult, cum a ajuns la concluzia ca toti adeptii lui primesc acest " dar" in felul in care il primiti?

Arata-mi in Biblie unde se intampla toate acestea in masa, unde scrie in istoria Crestinismului ca aceste lucruri se faceau in comunitatile crestine???

Unde scrie ca tremurau toti, ca bolboroseau la gramada, vreau sa imi prezinti dovezi din Biblie!!!!...in caz contrar mi se dovedeste din nou ca sunteti o secta foaaaarte eretica!!!
Vechi 04.12.2009, 13:48:04
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

aaaa..... forumul acesta este pentru a demostra care-i mai om decat altul? ops.... stai sa ma mai uit odata... ia uiteeee.... este un site crestin ortodox. gata mi-am revenit, credeam ca am intrat pe unul np.
Vechi 04.12.2009, 13:48:48
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
De ce vrei sa fii ca noi si nu esti ca noi?

Ce daruri mai primesti tu, pentru ca sa stii ca e foarte ciudat darul asta( singurul pe care tambalul)...atata ai cerut pentru ca a racnit pastorul?

Ai tot ce ai cerut de la Dumnezeu????...sau de fapt vorbesti discutii pe aici?

Hai spune daca toate rugaciunile ti s-au implinit in 3 zile...???

Numai in Casa de adunare primesti darul ala ciudat, in rest de ce nu???...e cumva influenta pastorului???
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50