Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2009, 22:29:40
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
De ce te complici? Du-te si cauta in Biblie , Noul Testament, unde sunt apostolii, si vei vedea ca ceea ce considera Dumnezeu sfant e altceva decat ceea ce consideri tu. Oricum pe mine nu ma crezi, pot sa spun orice as spune.
Te gasesc pe tine in Biblie cumva, sau darul tremurator????...vreau sa imi arati in Biblie unde exista darul tremurator si de unde a dedus predicatorul fondator al sectei tale ca el a primit vreun "dar"!!!!!!

Dovezi, hai ca nu se poate sa crezi asa in orice afirma cineva...de ce nu sar penticostalii in lungime, sau cu prajina si tremura???? Unde e dovada din Biblie pentru tremur si urlet???? Pe ce s-a bazat domnu tremurator avand in vedere principiul Sola Scriptura????

Last edited by AndruscaCIM; 03.12.2009 at 22:57:12.
Vechi 04.12.2009, 08:38:34
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Vorbeam de sfintenie. De ce ai sarit la tremurici? E mistocaria te preferata, pe langa multe altele? Sau ai vrit sa-mi arati sfintenia din tine?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 04.12.2009, 08:39:54
tricesimusseptimus tricesimusseptimus is offline
Banned

Data înregistrării: 15.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
White a fost asemeni Sfintilor Parinti?????????????????????
White a fost om asemenea Sfinților Părinți, asta am afirmat. Ce te-ai șocat așa?

Citat:
Pentru tine Sfintii Apostoli sunt Sfinti???
Da (dar parcă am mai răspuns la această întrebare..). Singura diferență constă în faptul că nu ne închinăm în fața icoanelor lor și nu le pupăm moaștele. Preferăm să le acordăm respect prin cultivarea învățăturii lor din evanghelii și epistole.

Citat:
White a facut de mai multe ori greseala/pacatul lui Miller...si a sfarsit la fel ca el, fiind considerata o impostoare, plagiatoare, mincinoasa...iar primele sale scrieri sunt si acum ascunse de ochiul sanatos!
Bine că le-a descoperit ochiul rău Ai două afirmații neacoperite de dovezi. Pentru a nu deveni tu însuți ce acuzi la ea (impostoare, mincinoasă) dovedește că White a stabilit ani ai revenirii și că scrierile ei timpurii sunt ascunse (ascunse unde și de cine).

Citat:
Ceeeee.....nu inteleg nimic
Sper că noaptea a mai limpezit gândurile. Dacă ai fi și mai calmă ai înțelege mai multe, iar eu n-aș mai fi nevoit să repet anumite idei...

Citat:
2 interpretari ale aceleiasi profetii, de ce????
Am scris "interpretarea aceleași profeții", nu 2 interpretări.
Vechi 04.12.2009, 08:47:50
Banned

Implicit

Citat:
Deci care sunt crestinii care au respectat Sabatul dupa Inaltarea Mantuitorului?

(in afara de Sabatrieni, White, adventisti.....si evrei!!!!!)
:lol: În afară de sabatarieni nu sunt decât duminicali. Nu cunosc creștini care să țină o altă zi. Dacă mergi pe topicul despre sabat, am mai amintit și alți creștini păzitori ai sabatului, în afară de apostoli. Deși, cum am mai spus, argumentul meu forte nu este istoria, ci Scriptura. Pentru mine e suficientă porunca lui Dumnezeu, conformarea lui Iisus și exemplul apostolilor (incluzând aici pentru voi și exemplul maicii Domnului). Știu că acest argument e prea dur pentru voi, dar asta e.... dura lex, sed lex.
Vechi 04.12.2009, 08:59:39
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Aoleo!!! Ce e cu versetul acela complet scos din context?Nu are absolut nici o legatura versetu ala cu sambata.
Nici nu aveam pretenția că are vreo legătură. L-am postat pentru că n-am găsit versetul care să zică "Danut7, păzește și tu sabatul ca Mine!"

Citat:
Era cam o noutate, doar foarte putine secte in minoritate , in parcursul crestinismului au fost tinatori de sambata.In special acele culte crestine care au fost influentate de filiera iudaica.
Noutate (primii care au păzit sabatul) nu e totuna cu minoritate, precum nici a abdica nu e totuna cu a adera.
Vechi 04.12.2009, 09:21:48
macsim
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaoara Vezi mesajul
chiar te interesa care este Calea?!
Ai participat la slujbele din biserica, te-ai rugat si ai dat slava lui Dumnezeu, ti-ai marturisit pacatele (tale, nu ale altuia) cum scrie in Scriptura, ai citit sau ascultat atent Scriptura citita in biserica, etc.?
Asta ai facut si asta te-au impiedicat sa gasesti Calea lui Hristos sau indiferenta si pacatele tale cele multe si nemarturisite?

ai facut cele de mai sus in "perioada" ta de "cautare"?

de ce sa-ti fie?!!
Ce conteaza ca denominatia ta a aparut in sec XX prin inspiratia "divina" a unui lider np?

dar asta ai fi aflat si in BO daca erai atenta la citirea Scripturii si mai putin la proverbele babelor.
Sau Scriptura nu era indeajuns de clara, trebuia sa o interpreteze un pastor np?!

si mormonii misioneaza cu toate ca nu putem spune ca Duhul lui Dumnezeu ii calauzeste.

depinde ce cred si cum traiesc. Vezi mormonii, iehovistii sau brahmanistii.

ce dar au transmis ei prin acea punere a miinilor si de la cine au primit acel dar?

cine anume a facut vindecarea, ramine de vazut. Ce se stie este ca denom. np sunt divizate intre ele (in ce priveste invatatura biblica) si total separate de Biserica istorica. Au invataturi noi si diferite unii de altii si toti invoca inspiratia Duhului Sfint.
OK, poti afla ca omul sufera de schizofrenie nu Duhul lui Dumenzeu!

de cind ai intrat pe mina lor, vrei sa spui.
Se merita, ia spune?

rugaciunea e buna nu si raminerea ta intr-o denominatie eretica. Si pe Fiul cel Risipitor l-a vindecat dar numai cind acesta a plecat de la porci. Daca raminea acolo si se tot ruga tatalui, nu vad la ce i-ar fi folosit.
Fata draga, ia-ti si tu traista in bat si fa cale'ntoarsa la unica Biserica a lui Hristos unde Acesta te asteapta; ce sa cauti tu printre straini care fac minuni fara de Hristos?

de homosexuali, se stie ca sunt o deviatie a naturii umane dar denominatiile np inseala usor pe naivi si ignoranti. Paraziteaza pe Scriptura si termenul de "biserica" aducind noutati in materie de invatatura biblica.
Este tipic ... ai luat din context lucrurile si le-ai denaturat ... M-ai pus la zid si m-ai judecat... Nu cunosti viata mea si nu stii daca a meritat sau nu, dar ai tras urgent o concluzie.... Precum spuneam ... daca vad roadele tale, ma intreb de doua ori inainte de a te crede pe cuvant...

Iarta-ma, dar nu m-ai convins ca asta este calea ... Ceea ce-mi servesti, au facut-o si altii inaintea ta, de aceea nu am fost convinsa...

Dar am sa fac ceva pentru tine ... Ma rog pentru pacea si linistea ta ... Ma rog, ca Domnul sa-ti vindece ranile si sa-ti alunge amaraciunea din suflet ... Sa te binecuvanteze in toate lucrurile ... Sa-ti poarte de grija si sa te umple de iubirea Lui ... Si, daca vrei Sa-i slujesti, sa te invete sa o faci cu iubire catre cei pacatosi ... Pentru ca El lubeste pacatosii si uraste pacatul ... In numele lui Isus ... Amin!
Vechi 04.12.2009, 11:33:26
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
White a fost om asemenea Sfinților Părinți, asta am afirmat. Ce te-ai șocat așa?

Da (dar parcă am mai răspuns la această întrebare..). Singura diferență constă în faptul că nu ne închinăm în fața icoanelor lor și nu le pupăm moaștele. Preferăm să le acordăm respect prin cultivarea învățăturii lor din evanghelii și epistole.

Bine că le-a descoperit ochiul rău Ai două afirmații neacoperite de dovezi. Pentru a nu deveni tu însuți ce acuzi la ea (impostoare, mincinoasă) dovedește că White a stabilit ani ai revenirii și că scrierile ei timpurii sunt ascunse (ascunse unde și de cine).

Sper că noaptea a mai limpezit gândurile. Dacă ai fi și mai calmă ai înțelege mai multe, iar eu n-aș mai fi nevoit să repet anumite idei...

Am scris "interpretarea aceleași profeții", nu 2 interpretări.
Hehe , acuma vine demascarea!

nr 1 :

"Prezicerea din 1856 era ultima dintr-o serie uimitoare de eșecuri ale prezicerilor �ntoarcerii lui Hristos făcute de Ellen White. Lucinda Burdick, o prietenă a doamnei White din anii 1840, explică modul �n care doamna White prezicea adesea întoarcerea lui Hristos:

I-am cunoscut pe James White și Ellen Harmon (acum doamna White) la începutul anului 1845. ... Ea pretindea că Dumnezeu i-a arătat lucruri care nu s-au �nt�mplat. Odată, a văzut că Domnul va veni a doua oară �n iunie 1845. Profeția a fost discutată �n toate bisericile și �ntr-o micuță publicație a �ușii �nchise� scoasă �n Portland, Me. În timpul verii, după ce a trecut luna iunie, am auzit un prieten întrebând-o cum explica viziunea? A răspuns că "i-au spus-o în limba Canaanului și că n-a �nțeles limba; că urma ca în Septembrie să vină Domnul, la a doua iarbă de pe c�mp, nu la prima din iunie." A trecut septembrie acela și multe altele și nu L-am văzut �ncă pe Domnul. Cur�nd, le era clar tuturor celor sinceri că multe lucruri au �fost probabil spuse în limba Canaanului" sau �n alta pe care n-o �nțelegea, deoarece au urmat eșecuri repetate. Pot să spun multe despre care știu eu �nsămi.

Odată, �n drum spre partea de vest din Maine, a văzut că vor avea mult de furcă cu cei răi, vor fi �nchiși, etc. Au spus acest lucru �n bisericile lor prin care treceau. C�nd s-au �ntors, au spus că au petrecut un timp minunat. Prietenii i-au �ntrebat dacă au avut vreun necaz cu cei răi sau dacă au trecut prin închisoare. Au răspuns "Deloc." Oamenii din toate bisericile au �nceput cur�nd să deschidă ochii și s-au hotăr�t să fie �mpotriva viziunilor ei; și de �ndată ce au făcut asta, ea a �nceput să-i vadă "cu pete pe haine," după spusele ei. Cunoșteam personal c�țiva pastori pe care �i văzuse �n �mpărăție cu "Oh! Niște cununi at�t de strălucitoare, pline de stele." Imediat ce s-au împotrivit viziunilor ei, i-a văzut ", fără speranță, pierduți pentru totdeauna, condamnați."
(O examinare a viziunilor doamnei Ellen White, Miles Grant, Boston: Publicată de Advent Christian Publication Society, 1877)

�n ciuda eșecurilor ei din 1844 și 1845, doamna White a continuat să prezică �ntoarcerea iminentă a lui Hristos. În 1849 asociatul ei Joseph Bates a anunțat că "a început timpul necazului." În vara lui 1849 o epidemie locală a lovit regiunea. Doamna White, văz�nd-o ca o �mplinire a profeției despre sf�rșitul lumii, prezice că epidemia se va răsp�ndi cur�nd:

"Ceea ce am văzut și ceea ce am auzit despre epidemie e doar �nceputul a ceea ce vom vedea și auzi. �n cur�nd, morții și ce muribunzii ne vor �nconjura. " (Present Truth, Sept. 1849).

(Observație: Nu după mult timp după scrierea profeției, epidemia a luat sf�rșit și Statele Unite au intrat �ntr-o perioadă de pace și prosperitate relativă care a durat mai muți ani. Citatul de mai sus a fost scos din articol când a fost republicat în Scrieri timpurii în 1882 și puțini adventiști știu de existența lui.) "

"Ca�nd Hristos n-a venit așa cum se așteptau, la i�nceputul anilor 1850, doamna White a început treptat să nu mai prezică lucruri specifice despre �intoarcerea Lui. Afirmația ei de la conferința din 1856 a fost ultima oară ca�nd a făcut o prezicere specifică despre vremea i�ntoarcerii lui Hristos și, la fel ca toate afirmațiile ei dinainte despre acest subiect, timpul a dovedit că se i�nșeală. "
Vechi 04.12.2009, 11:36:52
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

nr. 2 :

"Ellen G. White scria, in anul 1851, faptul ca "vechiul Ierusalim nu va mai fi reconstruit niciodata".

The following Ellen White quote has been cited to prove she made a false prediction.

"Then I was pointed to some who are in the great error of believing that it is their duty to go to Old Jerusalem, and think they have a work to do there before the Lord comes .... I saw that Satan had greatly deceived some in this thing, .... I ALSO SAW THAT OLD JERUSALEM NEVER WOULD BE BUILT UP; and that Satan was doing his utmost to lead the minds of the children of the Lord into these things now, in the gathering time" (emphasis added). — Early Writings, p. 75 "

Referindu-se la o conferinta tinuta in 1856, Ellen White declara: "Mi s-a aratat auditoriul prezent la conferinta. Ingerul a spus: 'Unii vor fi hrana pentru viermi, unii vor fi loviti de ultimele sapte plagi, unii vor fi in viata si vor sta in picioare spre a fi transformati la revenirea lui Hristos' ". Toti cei care erau atunci in viata, acum sunt morti.

"Soon our eyes were drawn to the east, for a small black cloud had appeared, about half as
large as a man's hand, which we all knew was the sign of Son of man.... Then there was a
mighty earthquake. The graves opened, and the dead came up clothed with immortality. The
144,000 shouted, "Alleluia!" as they recognized their friends who had been torn from them by
death, and in the same moment WE WERE CHANGED AND CAUGHT UP TOGETHER
WITH THEM to meet the Lord in the air".
Early Writings, pp 15-16 (emphasis added).

Urma sa declare Anglia razboi SUA in perioada razboiului civil?
"Anglia studiaza daca ar fi cel mai bun lucru sa obtina vreun avantaj speculand starea slabita a natiunii noastre din prezent, declarandu-ne razboi. Ea cantareste problema, incearca sa sondeze alte natiuni si se teme ca daca ar incepe un razboi departe, acest fapt i-ar slabi pozitia acasa si alte natiuni ar obtine un avantaj din aceasta slabiciune. Alte natiuni fac pregatiri tacute pentru razboi si spera ca Anglia va declara razboi natiunii noastre, ca astfel sa poata avea oportunitatea sa se razbune pentru avantajele pe care ea le-a obtinut de la ele in trecut si pentru nedreptatile facute lor atunci. O parte din popoarele inrobite de Regina asteapta o oportunitate favorabila sa rupa jugul; dar daca Anglia va considera ca renteaza, atunci nu va ezita sa fructifice ocaziile de a-si consolida puterea si de a umili natiunea noastra. Cand Anglia declara razboi, toate natiunile vor avea cate un interes propriu pe care sa-l urmareasca si va fi un razboi general, o confuzie generala" (Testimonies for the Church, vol. 1, pag. 259).

In 1862 she predicted that "when England does declare war [against the North, during the civil war]. all nations will have an interest of their own to serve, and there will be general war, general confusion." The result will be that "this nation [the United States] will...be humbled into the dust".
Testimonies for the Church, vol. 1, p. 259.

American history clearly shows that England did not "declare war" against the United States during the Civil War, and the United States was not "humbled into the dust".

Now here is the entire passage in its context (quoted portions in italics):

Said the angel: "Hear, O heavens, the cry of the oppressed, and reward the oppressors double
according to their deeds." This nation will yet be humbled into the dust. England is studying whether it is best to take advantage of the present weak condition of our nation, and venture to make war upon her. She is weighing the matter, and trying to sound other nations. She fears, if she should commence war abroad, that she would be weak at home, and that other nations would take
advantage of her weakness. Other nations are making quiet yet active preparations for war, and are
hoping that England will make war with our nation, for then they would improve the opportunity to
be revenged on her for the advantage she has taken of them in the past and the injustice done them.
A portion of the queen's subjects are waiting a favorable opportunity to break their yoke; but if
England thinks it will pay, she will not hesitate a moment to improve her opportunities to exercise her power and humble our nation. When England does declare war, all nations will have an interest of their own to serve, and there will be general war, general confusion

Stiu probabil ca vei zice ca sunt minciuni si scorneli , dar majoritatea dintre ele sunt recunoscute si de fratii tai adventisti , dar incearca sa le cosmetizeze uite aci : http://www.adventist.ro/convingeri/d...implinite.html
Vechi 04.12.2009, 11:40:14
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de macsim Vezi mesajul
II multumesc lui Ovidiu-S si lui Danut7 pentru ca mi-au luat in serios intrebarea si mi-au raspuns. Cautam sincer raspunsul la intrebare.

Eu am nimerit pe acest forum nu pentru a baga zazanie si nici pentru a ma da desteapta si nici pentru a face prozelitism. Motivul intrarii mele este postat pe forum la "DIVERSE - Alcoolismul - exista speranta!". Doar ca am inceput sa ma plimb putin intre timp, si m-am intristat vazand atata furie si atatea invective, si de o parte si de alta.

M-am departat de biserica ortodoxa pentru simplul motiv ca nimeni dintre cei care erau in preajma mea nu m-au convins ca asta este calea. Nici prin ce spuneau, nici prin faptele lor. Nici preotii pe la care am trecut nu mi-au deschis ochii, si eram in perioada mea de cautare de Dumnezeu. Lucruri precum "crede si nu cerceta" sau "fa ce zice popa si nu ce face popa..." si altele, auzite pe atunci, mi-au indrumat pasii spre alte locuri.

Biserica la care merg este o biserica carismatica, si nu mi-e rusine sa spun asta. Acolo nu am fost invatata ca sunt mai crestina decat altii, si in nici un caz mai crestina decat ortodocsii. Acolo sunt invatata ca umblarea mea cu Dumnezeu este cea mai importanta, si supunerea fata de El trebuie sa fie atitudinea mea permanenta, pentru ca Duhul Sfant sa dea roada in viata mea. Cred ca indiferent de denominatii, roada Duhului este aceeasi si recunosti dupa ea omul care umbla cu Dumnezeu. Sunt misionari neoprotestanti care mor si astazi in tari musulmane, propovaduind Cuvantul. Trebuie ca ei cred cu putere in Isus Cristos de vreme ce isi risca vietile la acest mod. Spuneam intr-o postare anterioara, ca Dumnezeu mai lucreaza inca cu sfinti... doar ca ei nu cer canonicizare... cred ca sunt fericiti doar atunci cand Domnul ii imbratiseaza la intalnirea lor spunandu-le: "Bine, rob bun si credincios".

Am fost vindecata de atacuri de panica prin rugaciuni de eliberare si punerea mainilor. Dar, si despre Isus, fariseii spuneau ca scoate draci cu dracii. Dumnezeu lucreaza prin oamenii bisericii in care merg. Sotul meu a fost vindecat si prin rugaciunile oamenilor aceleiasi biserici.
Viata mea intreaga este cu totul alta de cand l-am cunoscut pe Dumnezeu. Nu sunt sfanta, sunt o pacatoasa, poate cea mai mare pacatoasa, dar iubirea lui Isus ma sfinteste. Am o relatie personala cu El, adica este in mintea, inima, cugetul meu de fiecare data. Este modelul meu. Fiecare zi care trece ma rog Tatalui sa ma schimbe, sa ma faca mai mult ca Isus. NU VOI FI LA FEL CA ISUS, si am scris ca litere mari ca sa lasati acuzatiile de erezie. Dar am un etalon catre care sa tind. Nu-l voi atinge niciodata, dar imi doresc un permanent proces de crestere, spre ceea ce pot deveni. Gresesc mereu, pentru ca omul e slab si prapadit, dar Dumnezeul caruia ma inchin este un Dumnezeu care nu oboseste niciodata iertand. Ma pocaiesc iar Domnul ma ridica si ajuta sa merg mai deprate. Prin puterea si intelepciunea primite de la El, parcurg fiecare zi.

Mai spuneam intr-o postare anterioara, ca in lume se dau lovituri puternice crestinismului. Si astea nu din partea "sectarilor" ci din partea celor care promoveaza homosexualii in functii mari, in biserici vechi si cu traditie. "Gender mainstreaming" este o miscare care spune ca poti sa-ti alegi sexualitatea, incurajand deviatiile sexuale. Este o miscare care vrea sa se impuna in lume, si are sustinerea ONU. In Germania, in unele landuri deja se intampla lucruri oribile. Ora de religie este scoasa din scoli. Barak Obama declara ca America nu mai este o tara crestina...

Si crestinii ... se lupta intre ei pentru cine este mai crestin decat cine... De abia aici este lucrarea lui satana, la dezbinarea noastra... Nu conteaza daca ma inchin sau nu , daca port batic sau nu, daca tin de un cult nou sau vechi... Conteaza doar sa am umblarea cu Cristos in inima...

Va multumesc pentru m-ati gazduit!

Domnul sa va binecuvanteze!
Doamne ajuta frate.Ce pot sa zic e ca ma unge pe inima cand vad oameni ca tine.Orice curiozitati si neclaritati ai in legatura cu credinta ortodoxa , te invit sa le aduci in discutie.Sa ne lumineze Dumnezeu.Pace
Vechi 04.12.2009, 11:43:50
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
Nici nu aveam pretenția că are vreo legătură. L-am postat pentru că n-am găsit versetul care să zică "Danut7, păzește și tu sabatul ca Mine!"

Noutate (primii care au păzit sabatul) nu e totuna cu minoritate, precum nici a abdica nu e totuna cu a adera.
Vezi ca ai omis o parte din postul meu :

Citat:
Aoleo!!! Ce e cu versetul acela complet scos din context?Nu are absolut nici o legatura versetu ala cu sambata.

Uite contextul versetului dat de tine
Luca 10
36. Care din acești trei ți se pare că a fost aproapele celui căzut între tâlhari?
37. Iar el a zis: Cel care a făcut milă cu el. Și Iisus i-a zis: Mergi și fă și tu asemenea.

Vrei sa spui sambata pe care o dezlega si el si apostolii?

Ioan 5.18 Deci pentru aceasta căutau mai mult iudeii să-L omoare, nu numai pentru că dezlega sâmbăta, ci și pentru că zicea că Dumnezeu este Tatăl Său, făcându-Se pe Sine deopotrivă cu Dumnezeu.

Matei 12.1 În vremea aceea, mergea Iisus, într-o zi de sâmbătă, printre semănături, iar ucenicii Lui au flămânzit și au început să smulgă spice și să mănânce.

Pai fratili mieu , la baza doctrinei adventiste sta stimabila doamna EGW.Deci daca nu tii cont de amagirile acestei doamne nu ar trebui sa tii cont nici de invataturile cultului infiintat de ea.Mai ales ca multe dintre aceste dogme se bazeaza pe profetii si revelatii primita de stimabila.

Era cam o noutate, doar foarte putine secte in minoritate , in parcursul crestinismului au fost tinatori de sambata.In special acele culte crestine care au fost influentate de filiera iudaica.
asta :

Citat:

Vrei sa spui sambata pe care o dezlega si el si apostolii?

Ioan 5.18 Deci pentru aceasta căutau mai mult iudeii să-L omoare, nu numai pentru că dezlega sâmbăta, ci și pentru că zicea că Dumnezeu este Tatăl Său, făcându-Se pe Sine deopotrivă cu Dumnezeu.

Matei 12.1 În vremea aceea, mergea Iisus, într-o zi de sâmbătă, printre semănături, iar ucenicii Lui au flămânzit și au început să smulgă spice și să mănânce.
Si mai adaug :

Ioan 9.16 Deci ziceau unii dintre farisei: Acest om nu este de la Dumnezeu, fiindcă nu ține sâmbăta. Iar alții ziceau: Cum poate un om păcătos să facă asemenea minuni? Și era dezbinare între ei.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vorbirea in limbi la penticostali... lacrimi Secte si culte 2217 03.04.2012 13:35:20
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50