![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si cum iti explici aceste "curente si curente"? Din moment ce au aceeasi invatatura ca si voi, au aceeasi "vorbire in limbi" ca si voi, doar faptul ca au putina brambureala in plus inseamna ca nu sunt autentici? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si opinia mea este ca Biserica este una pe intreg pamantul si in toate veacurile. In mai toate bisericile locale se spune insa ca numai credinciosii din confesiunea lor alcatuiesc biserica. Acesta, dupa parerea mea, este doar semnul unei imaturitati spirituale sau dorinta conducatorilor de a-si pastra oitele in staul. Aceasta dorinta nu este una rea. Dar a afirma ca BO sau BC sau NP detin excusivitate asupra mantuirii sau a raiului, este, desigur, un neadevar. Citat:
Crezul Apostolic e atat de frumos si de clar... Trebuie doar crezut, aproape ca nu mai are nevoie de explicatii. Citat:
Stiu ca eu apartin unei minoritati care crede altfel: In afara de biserica mea, mai este posibil si in BO si in BC. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Să ne bucurăm și să ne veselim și să-I dăm slavă, căci a venit nunta Mielului și mireasa Lui s-a pregătit," "Și a venit unul din cei șapte îngeri, care aveau cele șapte cupe pline cu cele din urmă șapte pedepse, și a grăit către mine zicând: Vino să-ți arăt pe mireasa, femeia Mielului." "Și Duhul și mireasa zic: Vino. Și cel ce aude să zică: Vino. "
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Nu toate schimbarile morale se datoreaza lui Dumnezeu. Si alte religii, crestine sau nu, reclama acest gen de schimbari. Citat:
Citat:
Citat:
Chiar, motivatiile care sunt? Citat:
Citat:
Si ei pun accent pe "manifestarea Duhului" care este tot atat de posibil a fi dovedit ca reprezinta o manifestare autentica a Duhului Sfant cat si vorbirea in limbi. Citat:
Citat:
Poate constructia n-a fost finisata. Poate n-au gasit un pictor. Poate e o biserica improvizata intr-un anumit cadru, cu caracter temporar. Sunt unii care merg pe arhitecturi mai ciudate, chiar si la noi am vazut. Dar chiar nu suporta comparatie cu cei care urla, se zvarcolesc si danseaza ca la discoteca pentru ca, nu-i asa, sunt cuprinsi de "duhul". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mai specific: doar o parte a Bisericii Ortodoxe. Faptul ca este clar nu inseamna ca este si adevarat. P.S. Frate Alin, stii ce mai intuiesc eu, ca de fapt in B.O. si daca ai crede altfel, e greu pentru cineva sa isi asume raspunderea sa o spuna. Dar asa-i si la NP. |
|
||||
|
||||
![]()
Mare pierdere de timp si multe pacate castigate. Acesta e rodul discutiei cu voi. Poate si-o face Dumnezeu mila sa va lumineze. Cat despre preotii nostri, suntem foarte multumiti de ei. Lasati-ne sa ne ducem credinta asa cum am mostenit-o. Vedeti minunile care se petrec in biserica ortodoxa, jertfa sfintilor si nu mai huliti. Si inca o precizare: nu am fost membra de partid. Imi castig painea in mod cinstit si fata de voi, am o indeletnicire care aduce mult folos si crestere spirituala celor pentru care lucrez.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai, cam asta e, ca noi credem in vorbirea in limbi pentru ca e din Biblie, dar brambureala nu prea e, asa ca nu o acceptam.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" Cred Doamne si marturisesc, ca Tu esti cu adevarat Hristos, Fiul lui Dumnezeu Celui viu, Care ai venit in lume sa mantuiesti pe cei pacatosi dintre care cel dintai sunt eu. Inca cred ca acesta este insusi preacurat Trupul Tau si acesta este insusi scump Sangele Tau. Deci ma rog Tie : Miluieste-ma si-mi iarta greselile mele cele de voie si cele fara de voie, cele cu cuvantul sau cu lucrul, cele cu stiinta si cu nestiinta si ma invredniceste fara de osanda sa ma impartasesc cu preacuratele Tale taine, spre iertarea pacatelor mele si spre viata de veci. Amin. " Cand ne gandim ca nu e chiar asa si ca nici din BO nu se mantuiesc toti, ne gandim in primul rand la noi insine :) dar nadjduim in mila Domnului. Nu ceilalti zac in primejdia nemantuirii, ci eu insami. Dar nu stiu daca pot sa-ti explic asta pe intelesul tau, sa pricepi ca intr-adevar BO este Mireasa dar nu stiu daca eu insami o sa fiu Mireasa sau fecioara nebuna fara untdelemn in candela. Adica modul de raportare e complet diferit fata de ce se intampla la NP si nu stiu daca nu cumva tocmai am vorbit limbi straine :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Dar de hulit Biserica Ortodoxa, aceasta nu am facut-o niciodata, Slava Domnului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si acum, ceva mai serios: deci, nici un credincios din Biserica Catolica nu face parte din Biserica lui Hristos? Last edited by penticostalulmantuibil; 07.05.2010 at 13:12:34. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudine crestina fata de ceilalti | iustin10 | Generalitati | 35 | 18.02.2013 20:17:39 |
Haideti sa luam atitudine! | Crestin_Simona | Stiri, actualitati, anunturi | 256 | 13.12.2010 21:07:35 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt foarte deprimat.... | BaLLaNcE | Intrebari utilizatori | 41 | 09.10.2010 13:22:20 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
|