![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
insusi aderenta la cultul penticostal spurca.. oricine e aderent si convertit penticostal e spurcat..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu cunosc un ortodocs care ii uraste de moarte pe penticostali. Ce ortodoxie este aceasta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu in ce biserici penticostale a-ti fost de a-ti vazut ca se imbraca decent si cu baticuri in cap, si nu stiu pe ce vremuri a-ti fost. Ca eu i-am vizitat de cateva ori, invitati de ei, nu din curiozitate, si asta a fost pictura ce am avut-o de fiecare data:
-pastorii lor in general nu au nici un fel de educatie cu privire la teologie ( foarte rar sant care au teologia), si se cert mereu pe locul de pastor al bisericii penticostale ( in 20 de ani de cand cunosc biserica penticostala romana din brisbane s-au impartit in 3 biserici pe motivul asta, sau oamenii pur si simplu au decis sa plece la biserici penticostale de alta natie) -femeile mai invarsta se poarta decenta cu fuste si baticuri, pe cand cele de la 40 de ani in jos de multe ori nu am stiut daca s-au pregatit sa mearga la nightclub dupa biserica sau la o casa de prostitutie -barfa, barfa, barfa, este tot ce auzi din momentul cand intrii in biserica , inclunzind lectiile si pildele pe care le da pastorii in biserica, tot au bazat pe exemple de ce a facut x si y si ce lectii bune le-au dat ei si ce buni au iesit fata de altii -si mereu canta muzica de a lor, care nu m-au uns la inima de nici un fel, ascultam de parca eram la teatru nu la biserica. Pe de alta parte, de cate ori am intrat in biserica ortodoxa, de cum am simtit mirosul de tamaie, locul unde ard lumanarile, icoanele sfinte si picturile care imi aduc aminte mereu de invataturile scripturii si de jertfa lui Iisus, ma copleseste sentimentul ca sant asa de pacatoasa si ca am venit in casa Tatalui sa cer iertare. Apoi liturghia cu tot ceremonialul, ma duce inauntru sufletului meu, unde caut si doresc sa fiu o persoana mai buna cu fiecare rugaciune facuta. MUZICA bizantina este ingereasca, asa placere sa o asculti, mai ales cand cauti liniste sa te rogi, sa te apropii de Dumnezeu. Posibil ca sant unii imbracati cum nu trebuie, posibil ca nu, faptul ca in biserica ortodoxa ma simt mai aproape de Dumnezeu, ma face prea ocupata sa vad si sa judec pe altii.Si asa ar trebuii sa fim in orice biserica intram.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar se pare ca aveti intentii bune. Asa sa va ajute Dumnezeu! |
|
||||
|
||||
![]()
Scuze m-am exprimat gresit, am vrut sa spun ca ma face prea preocupata liturghia si in felul acesta nu pot da atentie la altii , sau sa fiu ispitita sa judec pe altii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu stiu, dar daca a aparut sau nu sub un alt pseudonim, insa mi-ar placea mult sa vorbesc cu el. Deci daca citeste randurile astea, il rog sa ma contacteze pe private
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ma puteti ajuta? | mirela1990 | Generalitati | 10 | 12.09.2010 23:40:20 |
Ce puteti spune? | Darkanian | Generalitati | 19 | 04.07.2010 23:14:35 |
Ma puteti ajuta? | truthtostone | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:39:34 |
Ma puteti ajuta | ioanhodean | Preotia (Hirotonia) | 3 | 27.03.2008 00:14:44 |
|