![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles ... si lupta asta o duceti pentru ca ??? Sunteti foarte inversunat, as putea trage concluzia ca este, mai degraba, o rafuiala personala ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Da dragă este o răfuială personală pentru ... ADEVĂR !!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si, in cele din urma ... faceti atacuri la persoana, adica si la persoana mea, si nu la adresa doctrinei mele, pe care oricum nu o cunoasteti ... Asta numiti "principial"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Recunosc, v-am luat prea tare in serios si acum simt ca mi-a cam sarit tandara ... (o fi si de la ora inaintata)...
Poate ca nu stiti un lucru despre dumneavoastra si am sa vi-l spun eu - in contrapartida ! Ceea ce faceti nu este este sa purtati "lupte" principiale, ci sa va varsati veninul. Aveti mare nevoie de un duhovnic. Poate ca ar trebui sa va ocupati mai mult de "trairile" dumneavoastra spirituale - v-ar fi mai de folos in propia dumneavoastra viata, decat soarta si dogma neo-protestantilor. Precum v-am mai spus, nu faceti in nici un fel cinste caii celei drepte si adevarate, daca ii luati apararea in acest mod. Pentru ca daca aceste sunt roadele umblarii pe calea ortodoxiei ... multumesc frumos! Sa aveti o noapte linistita! |
|
|||
|
|||
![]()
PARINTELE SOFIAN - INTERVIU - PARTEA II
http://www.ortodoxtv.com/filme-video...ofian-v8-2.php |
|