![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aveti dreptate intr-o oarecare masura, insa sotiile celor enumerati mai sus nu se lovesc de ispitele pe care le au sotiile de preoti.. |
|
|||
|
|||
![]()
Și anume...?
|
||||
|
||||
![]()
Bună întrebarea. Să vedem răspunsul, dacă mai vine. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca oricat v-as enumera, atata timp cat nu credeti, nu ati crede nici cele ce le-as asterne aici..
Cum spuneam undeva pe aici: cati dintre noi ne rugam pt duhovnicii nostri si pt familiile lor?! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Multi vad preotia ca o restrangere a libertatii (ca nu ai voie sa faci aia, si aia...) insa de fapt este libertatea deplina intru Hristos Iisus caci "toate imi sunt permise dar nu toate imi sunt folositoare, toate imi sunt permise dar nu toate zidesc, toate imi sunt permise dar nu ma voi lasa robit de nimic". In familia preotului nu exista doar iubirea armonioasa dintre soti, binecuvantata in Taina Cununiei, ci si acea iubire tainica dintre preot si Hristos din Taina Hirotoniei si de aceasta iubire nu are parte doar preotul ci intreaga familie, preoteasa copii... Precum doar femeia da nastere prucilor dar se bucura de copii si sotul, asa este si cu preotia, desi doar barbatul slujeste Sfintele Taine, de bucuria preotiei se bucura si preoteasa. |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu visam la asta cand eram micuta...dar eu cred ca toate fetele isi doresc asta...Fetele cred ca daca esti preoteasa,tie nu stiu cat de bine,ca nu lucrezi,si ca iti merge bine,si tu doar stai,si altele.Dar nu e chiar asa...Viata de preoteasa presupune multe lucruri,si in primul rand tu trebuie sa fii curata,credincioasa,si sa fii mereu in spatele sotului,sa il ajuti si sa il indrumi..Acum stiu ca eu nu sunt preoteasa,dar am citit multe in legatura cu asta,deoarece eu urmeaza sa fiu...cauta pe net si ai sa vezi cate gasesti,si nu cred ca poti sa zici doar asa "Imi doresc sa fiu preoteasa" si gata,ca e ca si cum ai zice "vreau sa imi cumpar aia",nu stiu ce varsta ai,dar eu cred ca astea sunt lucruri pe care orice fetita si le doreste...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea cred :) Eu imi doream sa devin medic veterinar.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum ar trebui sa fie preoteasa? | urzicuta | Generalitati | 25 | 02.09.2014 14:11:44 |
Cum ar trebui sa fie o preoteasa model a sec. XXI | v_oana2006 | Preotul | 40 | 21.02.2014 20:56:31 |
Preoteasa gitul/capul preotolui? | bmd | Preotul | 93 | 11.01.2014 11:33:57 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
preoteasa in devenire | mariusica_nou | Generalitati | 5 | 20.05.2008 08:28:25 |
|