![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Da, Eu vin curand". Amin. Vino, Doamne Iisuse. - Apocalipsa 22:20.
|
|
|||
|
|||
![]()
In versetul postat de dvs. sunt folosite si timpul prezent si timpul viitor. Revenirea Domnului si INVIEREA mortilor putea avea loc oricand. Sfantul Apostol Pavel isi manifesta nadejdea ca Domnul va reveni chiar in timpul vietii sale.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zi și tu, ne-ar fi stat bine sa ne duelam doi neoprotestanți pe un forum ortodox? Nu-i de ajuns ca ați intrat în polemica cu fratele Scott? Ce e forumul asta? Loc sa se certe frații intre ei? Se poate??? ![]() Luati exemplu de la catolici! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt gras. Este un nume de alint.
Citat:
Acum, asa ca intre frati (mai grasi sau mai slabi) despre INVIERE ce crezi? Este singura nadejde a celor morti in credinta sau mai este si alta nadejde? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare chiar așa să fie? |
|
|||
|
|||
![]()
Frate penticostal o sa fiu sincer,scurt si la obiect:eu cu domnul mentionat de tine nu sunt frate.In nimic.Nici acum si nici vreodata.Nici cu cei din confesiunea lui.Ca sa nu existe dubii pentru nimeni.Valabil si pentru Martorii lui Iehova si Mormoni,in cazul in care s-a ratacit vreunul pe aici mai mult decat in mod obisnuit.In rest har si pace-n Domnul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa revenim la subiect, nu ar strica sa-ti spui parerea despre INVIERE. Crezi in INVIERE la revenirea Domnului Iisus? Sau, ce crezi despre INVIERE si revenirea Mantuitorului? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar slavă Domnului, El vrea să ne schimbe mentalitatea. Are un program special pentru asta: metanoia. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu are cum sa fie asa . Mai ales ca aceasta "alta" nadejde intra in conflict cu ceea ce a fagaduit Mantuitorul. Parerea mea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
INVIEREA DOMNULUI | iosif | Din Noul Testament | 21 | 20.04.2025 09:32:01 |
Dumnezeu nu ne lasă când avem credință și nădejde. | dorinastoica14 | Generalitati | 22 | 01.04.2013 11:17:13 |
Maica Domnului... mama noastra, a tuturor crestinilor! | laurastifter | Despre Biserica Ortodoxa in general | 41 | 18.10.2011 08:24:35 |
durere si Nadejde | emili76 | Generalitati | 18 | 30.12.2009 18:37:13 |
|