![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Exact,i-am uitat dar nu stiu la ce religie sa-i incadrez pe acestia ?...cu apucaturile lor orientale numai ortodocsi nu sunt...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Vreau si eu un sfat, fetita mea la gradinita a primit rolul de capra (capra cu 3 iezi)si doamna educatoare mi-a zis sa-i fac coarne de capra, suna cam ciudat si chiar nu stiu ce sa fac. Ma gandesc sa o imbrac doar in costum popular.
Scz daca nu am postat in topicul potrivit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Varianta cu costumul popular mis e pare foarte buna. Zica lumea ce o vrea.....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu am participat de curand la o serbare la gradinita, si am vazut tot felul de astfel de costume, care de care mai haioase (capre, ursi, albine, furnici etc.). Copiii s-au distrat pe cinste. Nu cred ca trebuie sa vedem influente malefice chiar in toate aceste lucruri. Dupa parerea mea, mult mai rau este "sa-i cauti copilului in coarne", cum spune o vorba din popor, sa-l rasfeti peste masura etc. Dar, desigur, decizia va apartine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vara e aproape tot timpul vizibila.Cand imi amintesc ca o am la gat si apartin de credinta mea, ma ajuta sa ma comport mai retinut si mai frumos, mai crestineste (lucrez cu oameni...). Chiar daca as sti ca pe altii ii deranjeaza, nu as scoate-o; probabil ca in general numele Mantuitorului nostru deranjeaza, la fel ca si cuvintele "mantuire", "viata vesnica". Dar cred ca trebuie sa le rostim mai des.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prima sigur e caprita, a doua tot o caprita (parca-i capra din "Capra cu trei iezi", caci are batic) , iar a treia pare un miel:) ![]() ![]() ![]() Gasiti pe internet poze si filme de la serbari de gradinita unde s-a jucat piesa "Capra cu trei iezi". Daca va deranjeaza "cornitele de capra", atunci lasati-o doar cu batic. Last edited by ioanna; 14.06.2012 at 22:12:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand spuneti cruce franta va referiti la asa zisul semn al pacii, nu? Acela este intr-adevar peste tot, chiar mai folosit decat pentagrama si capii de morti, caci multi il considera un semn de pace si iubire.
![]() ![]() Semnul... pacii A fost initial simbolul campaniei engleze pentru dezarmare nucleara, ceea ce dupa experienta bombardamentelor din al doilea razboi mondial a devenit o necesitate sine qua non a pacii, astfel incat demonstratiile si marsurile pentru pace din anii '60 l-au adoptat, mai ales dupa importarea sa in State. Originea lui sta in suprapunerea initialelor D si N (de la dezarmare nucleara), nu din literele alfabetului, ci din simbolurile tip semafor, de semnalizare cu steagul. O incarcatura simbolica suplimentara e oferita de realizatorul aceste imagini, Gerald Holtom, care a spus ca se simtea disperat, dezolat, iar imaginea propriei sale persoane, resemnate in fata disperarii, cu umerii lasati si mainile intinse in laterale, cu palmele desfacute, a fost schematizata in acel mic simbol devenit ulterior semnul universal al pacii. Cu toate acestea... exista si explicatii alternative: Semnul pacii - semnul din interiorul cercului -intors la 90 de grade- reprezinta un avion B52 stilizat, si provine de pe vremea cand se incerca oprirea razboiului din Vietnam - semnul reprezinta o cruce franta (semnul Antichristului)... sau o crucificare cu capul in jos (a Sf. Petru) - semnul "piciorului de gaina" sau "piciorul vrajitoarei" reprezinta o veche runa a mortii Semnul victoriei - a fost replicat in salutul pentru "viata lunga si prosperitate" al Vulcanienilor din Star Trek - e un semn al "binecuvantarii satanice" si are o pleiada de alte "posibile explicatii" masonice mai multe teorii aici si aici In fine, semul asta e pe haine, in reclame, pe caiete, creioane, papuci, ciorapi, curele, in scoli, in autobuze, pe panouri...e peste tot. ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumea copiilor | anna21 | Generalitati | 312 | 01.03.2012 22:12:28 |
Imbracamintea monahala si tunderea parului | Marius22 | Calugarul | 13 | 26.01.2012 15:34:42 |
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 11.12.2010 23:27:05 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
|