![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca ai citit istorioara cu regele si slujitorul lui credincios...''E foarte bine''...Dumnezeu sa te apere si sa te iubeasca!!!
Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui sa si-l puna pentru prietenii sai. (Ioan 15:12-13) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui sa si-l puna pentru prietenii sai. (Ioan 15:12-13) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca ceea ce se petrece e o ispita..am impresia ca esti un suflet puternic si se incearca sa te vatame cu o ispita de asta….esti f.tanar.. Pe unii ii incearca cu tentatiile varstei..pe tine te ataca..,,chiar la tine acasa’’..cu seriozitatea ta. Un sfat:nu mai fii asha lugubru....ai 18 ani!!!Nu fi un moshulet acrit si plictisit de viata!Priveste-te in oglinda, uita-te in buletin si citeste..18 ani!Ciupeste-te, esti viu..si ai atatea lucruri innainte vrednice de trait, vrednice de implinit, vrednice de iubit.!!! Si ai si aflat de tanar ,,secretul’’ timpului petrecut bine…adica pe acela petrecut ca un crestin ortodocs... Doamne-Ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Incojuratu-m-au valurile vietii,precum albinele inconjoara fagurele,Fecioara,si cuprinzandu-mi inima mea o ranesc cu sagetile necazurilor,Ci ,fii mie ajutatoare si ocrotitoare si izbavitoare,Precurata!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fa-ti un plan si gandestete ce vrei sa realizezi pe acest pamant, sa i-ti lasi amprenta, adica sa nu crezi ca ai trait degeaba. Gandestete la ceva de folos pentru a-i ajuta pe altii, pentru a proteja natura, pentru a-L slujii pe Dumnezeu. Alege ce vrei sa devi: medic, profesor, preot, pompier, presedinte, asistent social etc. si gandeste-te cum ii vei ajuta pe altii, sa realizezi ceva ce va ramane dupa ce tu vei muri. Last edited by alexdu; 27.02.2010 at 23:23:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu uita, diavolul se bucura mai putin cand pacatuim, decat atunci cand ne deznadajduim. |
|
|||
|
|||
![]()
Parerile sunt impartite vad... Dar fiecare parere conteaza pentru mine. Ma ajuta sa inteleg ce se intampla cu mine. Multumesc. Alte pareri :) ?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
problema mea... | soulonfire | Generalitati | 41 | 18.08.2011 21:46:52 |
am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 00:16:18 |
|