![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am citit ca in Serbia este la ora actuala cea mai mare catedrala ortodoxa din lume si voiam sa stiu daca Catedrala Mantuirii Neamului va fi mai mare decat aceasta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
p.s rectific, cica cea mai inalta a rusilor are 105m, eu stiam altceva. http://en.wikipedia.org/wiki/Church_...st_the_Saviour Last edited by ioanna; 16.09.2011 at 14:51:43. |
|
|||
|
|||
![]()
Superb .
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fumatul si bautura distrug starea de sanatate a unui popor ,de aici si necesitatea mai multor spitale si asezaminte sociale pentru cei cu vicii. Un popor credincios nu are vicii. Un fumator caruia i se amputeaza un picior are nevoie de o proteza care in medie ajunge la aproape 5000 lei si este suportata din bugetul de sanatate. Noi toti suportam aceste costuri . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se va realiza vreodata catedrala Mantuirii Neamului? daca e voia Domnului sa se ridice aceasta catedrala se va finaliza, daca nu...in zadar se ostenesc ziditorii. " De n-ar zidi Domnul casa, în zadar s-ar osteni cei ce o zidesc." Om trai si om vedea, dar tare cred ca n-am sa vad catedrala terminata. Sa dea Domnul sa ma insel.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Problema e ca sunt putini cei care intra in biserici. |
|
|||
|
|||
![]()
Personal nu as mai putea trai in liniste gandindu-ma cati oameni,copii abandonati,batrani uitati de lume as fi putut sa ajut cu banii dati pe acest mamut.Numai Dumnezeu stie cat de mult va contribui la mantuirea neamului.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 28.10.2011 at 14:08:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Construim biserici cu nemiluita de 20 de ani, avem educatie religioasa in scoli, unde sunt efectele? Educatia din afara religiei este adaptiva. Daca o metoda nu functioneaza, se incearca altceva. Asta inseamna ca metodele evolueaza, nu se raporteaza la niste principii fixe, batute in cuie acum 2000 de ani, in care nici macar popii nu mai cred. Citat:
In plus, ceea ce trebuie observat e ca educatia nereligioasa chiar functioneaza, efectele sunt observabile si cuantificabile. Atata timp cat nu asta nu e cazul cu educatia facuta de Biserica, mi se pare o pozitie de bun simt sa spun ca ea ori nu exista, ori e ineficienta. In planului efectelor, e tot aia.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|