![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Contraceptivele orale si sterilietul se pare ca sunt avortive. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acuma, cei mai multi dintre noi ne impartasim in timpul posturilor bisericesti, care oricum trebuie tinute. Chiar si sambetele si duminicile din timpul posturilor bisericesti. Deci nu ar fi nici o abstinenta extra. in plus, daca ai citit primele sale randuri, spune clar ca infranarea trebuie sa tina cont de partener. Deci daca el nu vrea cu nici un chip, nu poti sa treci peste vointa lui. Dar lasim impartasania pe altadata, asa vad eu lucrurile. Oricum, ce prezinta parintele Cleopa este o norma ideala, pe care numai credinciosii mai sporiti reusesc sa o infaptuiasca. De aceea ai parinte duhovnic, ca sa il intrebi toate aceste lucruri si sa iti fixeze el masura pentru tine. Deci, te rog, nu mai pleca urechea la vorbele noastre de pe forum, ci asculta-ti duhovnicul si procedeaza exact cum iti va zice el!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ce legatura are avortul cu folosirea anticonceptionalelor? as putea spune ca sunt 2 termeni in antiteza. nu, nu eram eu, dar nu inteleg dc i s-a pus pumnul in gura respectivului utilizator? din cate stiu eu crestinismul este religia libertatii si a liberului arbitru dar se pare ca acestea nu se aplica si in cadrul acestui forum. poate respectivul/a avea o nelamurire la care se putea raspunde cu argumente legate de sfanta scriptura si traditie. cred intr-un dialog civilizat cu argumente si contraargumente cu orice persoana. crestinismul nu are tabu-uri ,nu este un set de reguli si restrictii ,este religia iubirii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.provitacraiova.ro/articol...ceptionale.php
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pilula este un inhibitor al ovulatiei , nu provoaca nici un avort. mai documentati-va . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De aceea poate ca oamenii nu mai au rabdare sa dezbata iar si iar si iar acelasi subiect pe un milion de topicuri, de fiecare data cand un nou utilizator vine cu aceeasi intrebare.
|
||||
|
||||
![]()
eu ti-as sugera sa te mai documentezi tu. Nu inhiba nimic ci omoara ovulul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desigur ca inhiba ovulatia, dar sunt sanse ca femeia sa ramana insarcinata si folosind pastilele. In acest caz embrionul format va muri din cauza folosirii pastilelor. Ramane ca voi sa alegeti.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
N-ar fi o problema ca omoara ovulul, caci in fiecare luna moare cate un ovul la femei daca nu e folosit, asa cum mor si milioane de oua barbatesti. Problema e ca pot omori embrionul deja format prin fecundare, aka copilul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi link -ul provita. Citat:
Dar nu esti tu cel care deschisesei un topic de genul "In ultima vreme doar sex pe acest forum"? Apropo, am observat ca a fost sters si ala. Deci ar trebui sa fii fericit. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Sexul fara casatorie | filipstefan | Intrebari utilizatori | 1 | 19.08.2011 22:13:55 |
Sexul dupa casatorie | Florin-Ionut | Generalitati | 85 | 01.08.2008 14:43:05 |
|