Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.08.2011, 15:57:24
NeInocentiu's Avatar
NeInocentiu NeInocentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.02.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Pentru osutafaraunu:
Crezi ca vreun Sfant Parinte nu va mosteni viata vesnica doar pentru ca a consumat vin si a mancat porc ?
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:57:43
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Versetul citat de tine se refera la starea initiala a Lumii, inainte de caderea lui Adam.
Uiti ce spune Dumnezeu dupa acest eveniment:

"2. "Grăiți fiilor lui Israel și le ziceți: Iată animalele pe care le puteți mânca din toate dobitoacele de pe pământ:
3. Orice animal cu copita despicată, care are copita despărțită în două și își rumegă mâncarea, îl puteți mânca.
...
9. Din toate viețuitoarele, care sunt în apă, veți mânca pe acestea: toate câte sunt în ape; în mări, în râuri și în bălți, și au aripi și solzi, pe acelea să le mâncați. "
Levitic cap. 11
"3. Să nu mâncați nici un lucru necurat.
4. Iată dobitoacele pe care le puteți mânca:
5. Boul, oaia, capra, cerbul, gazela, antilopa, țapul, cerboaica, boul sălbatic și capra sălbatică.
6. Orice dobitoc care are copita despicată, cu spintecătură adâncă între amândouă părțile copitei și care dobitoc rumegă mâncarea, se mănâncă.
...
11. Orice pasăre curată s-o mâncați. "
Deuteronomul cap.14

Pe acestea nu le-a spus tot Dumnezeu?
gresit .... ia sa vedem in continuare geneza dupa ce a fost alungat din rai ce spune ( ti-am spus ca esti sectar acum dovedesc) .... ca apoi sa intelegem DE CE le-a spus evreilor ce le-a spus ....ok?
17.Iar lui Adam i-a zis: "Pentru că ai ascultat vorba femeii tale și ai mâncat din pomul din care ți-am poruncit: "Să nu mănânci", blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrănești din el în toate zilele vieții tale!18.Spini și pălămidă îți va rodi el și te vei hrăni cu iarba câmpului!

asadar scrie din nou clar ce se va intimpla pina moare (930 ani) ....
multa iubire

acum esti lamurit ? daca e da atunci trecem mai departe ... si explic si ce vrei tu sa spui SE NUMESTE INGADUINTA si uite ca din nou ajungem la pavel :
toate imi sunt ingaduite NU TOATE DE FOLOS ....asadar acolo este pentru mase si intelegerea la nivel de mase a credintei .... sunt nivele diferite de intelegere .... tu vorbesti pe un nivel( de cresa) , eu pe altul( de facultate ) ... FA DIFERENTA ....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 15:59:26
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
O insectă religioasă, nu?
nu reikista ...
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 16:15:14
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de NeInocentiu Vezi mesajul
Pentru osutafaraunu:
Crezi ca vreun Sfant Parinte nu va mosteni viata vesnica doar pentru ca a consumat vin si a mancat porc ?
Nu pot să mă pronunț, Dumnezeu e Singurul în măsură să dea asemenea verdicte. Știu însă că Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință. Fapte 17,30.

Acele vremuri consider că au cam trecut. Astăzi chiar și oameni nereligioși sunt abstinenți în privința alcoolului și cărnii [de porc]. Cu cât mai mult creștinii ar trebui să aibă această inițiativă...
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 17:37:16
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Nu pot să mă pronunț, Dumnezeu e Singurul în măsură să dea asemenea verdicte. Știu însă că Dumnezeu nu ține seama de vremurile de neștiință. Fapte 17,30.

Acele vremuri consider că au cam trecut. Astăzi chiar și oameni nereligioși sunt abstinenți în privința alcoolului și cărnii [de porc]. Cu cât mai mult creștinii ar trebui să aibă această inițiativă...
sectare , POTI baga ŽŽcrestinii ŽŽ(TOATE SECTELE ) in aceasi oala .... adevarul se afla numai la ortodocsi ...
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 17:43:03
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Tot așa cum unii ar putea spune că îți e îngăduit accesul pe forum, dar nu se vede folosul.
nu amice ... GRESIT
ITI E INGADUIT accesul pe forum dar NU DE FOLOS pentru tine ... in timpul ala pierdut pe forum poti sa te rogi , sa citesti sfintii parinti , etc etc etc .... sau poate sa iti fie de folos DACA discuti aceste lucruri si cu altii .....asadar
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 17:44:41
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
sectare , POTI baga ŽŽcrestinii ŽŽ(TOATE SECTELE ) in aceasi oala .... adevarul se afla numai la ortodocsi ...
multa iubire
Prin atitudinea aceasta a ta [intolerantă, sectară și exclusivistă], te-ai băgat și pe tine în aceeași oală a "creștinilor". Încă nu ți s-a acrit de atâta "iubire"?
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 19:15:06
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Prin atitudinea aceasta a ta [intolerantă, sectară și exclusivistă], te-ai băgat și pe tine în aceeași oală a "creștinilor". Încă nu ți s-a acrit de atâta "iubire"?
deloc sectare .... ortodoxia este singura adevarata ....daca adevarul nu iti place e problema ta ... eu nu sunt tolerant cu minciuna
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 19:18:13
Banned

Implicit

Citat:
deloc sectare .... ortodoxia este singura adevarata ....daca adevarul nu iti place e problema ta ... eu nu sunt tolerant cu minciuna
multa iubire
Mie îmi place Adevărul Dumnezeesc (Ioan 17,17), nu "adevărurile" scornite de mintea omenească.
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 19:31:52
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
gresit .... ia sa vedem in continuare geneza dupa ce a fost alungat din rai ce spune ( ti-am spus ca esti sectar acum dovedesc) .... ca apoi sa intelegem DE CE le-a spus evreilor ce le-a spus ....ok?
17.Iar lui Adam i-a zis: "Pentru că ai ascultat vorba femeii tale și ai mâncat din pomul din care ți-am poruncit: "Să nu mănânci", blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrănești din el în toate zilele vieții tale!18.Spini și pălămidă îți va rodi el și te vei hrăni cu iarba câmpului!

asadar scrie din nou clar ce se va intimpla pina moare (930 ani) ....
multa iubire

acum esti lamurit ? daca e da atunci trecem mai departe ... si explic si ce vrei tu sa spui SE NUMESTE INGADUINTA si uite ca din nou ajungem la pavel :
toate imi sunt ingaduite NU TOATE DE FOLOS ....asadar acolo este pentru mase si intelegerea la nivel de mase a credintei .... sunt nivele diferite de intelegere .... tu vorbesti pe un nivel( de cresa) , eu pe altul( de facultate ) ... FA DIFERENTA ....
multa iubire
fac diferenta: tu esti doar un fariseu PLIN DE MANDRIE.
tu anulezi cele spuse de Dumnezeu doar ca sa te crezi in superioritate.
ia zi, da peste avem voie sa mancam? din cate imi aduc aminte Iisus a facut si minuni cu inmultirea pestelui.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51