![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru osutafaraunu:
Crezi ca vreun Sfant Parinte nu va mosteni viata vesnica doar pentru ca a consumat vin si a mancat porc ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() 17.Iar lui Adam i-a zis: "Pentru că ai ascultat vorba femeii tale și ai mâncat din pomul din care ți-am poruncit: "Să nu mănânci", blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrănești din el în toate zilele vieții tale!18.Spini și pălămidă îți va rodi el și te vei hrăni cu iarba câmpului! asadar scrie din nou clar ce se va intimpla pina moare (930 ani) .... multa iubire acum esti lamurit ? daca e da atunci trecem mai departe ... si explic si ce vrei tu sa spui SE NUMESTE INGADUINTA si uite ca din nou ajungem la pavel : toate imi sunt ingaduite NU TOATE DE FOLOS ....asadar acolo este pentru mase si intelegerea la nivel de mase a credintei .... sunt nivele diferite de intelegere .... tu vorbesti pe un nivel( de cresa) , eu pe altul( de facultate ) ... FA DIFERENTA .... multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acele vremuri consider că au cam trecut. Astăzi chiar și oameni nereligioși sunt abstinenți în privința alcoolului și cărnii [de porc]. Cu cât mai mult creștinii ar trebui să aibă această inițiativă... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ITI E INGADUIT accesul pe forum dar NU DE FOLOS pentru tine ... in timpul ala pierdut pe forum poti sa te rogi , sa citesti sfintii parinti , etc etc etc .... sau poate sa iti fie de folos DACA discuti aceste lucruri si cu altii .....asadar ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Prin atitudinea aceasta a ta [intolerantă, sectară și exclusivistă], te-ai băgat și pe tine în aceeași oală a "creștinilor". Încă nu ți s-a acrit de atâta "iubire"?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Mie îmi place Adevărul Dumnezeesc (Ioan 17,17), nu "adevărurile" scornite de mintea omenească.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
tu anulezi cele spuse de Dumnezeu doar ca sa te crezi in superioritate. ia zi, da peste avem voie sa mancam? din cate imi aduc aminte Iisus a facut si minuni cu inmultirea pestelui. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|