![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cam atât poți din capul tău.
Restul, precum ne-ai obișnuit deja cu masca ta: munți de citate, copy-paste la greu. Iar când vine clipa grea să exprimi și tu ceva în limba română, ceva din sufletul tău, dincolo de fațada din sfinți și din alte surse de ideologie ortodoxistă, iată ce produci: mârlănii de colțul străzii. Asta ca să știm de unde să te luăm, când vor veni hingherii să vă ia pe toți. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-am adus atatea argumente dar le ignorati si ramaneti la nivelul cainilor |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pt unii ca mata spun altii ca s-au saturat cu oamenii,pai cu asemenea hahalere de cartier sa stai sa dialoghezi mai bine asculti cum schelalaie cainii ,si ambele cazuri nu ai ce sa ceri :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai comis-o și se cuvenea măcar să taci, dacă mai mult nu te lăsa mândria. În fine, ai făcut cum ți-e caracterul și puterea intelectuală. Vezi? Dacă n-ai la îndemână un citat, ceva, un metru de lozinci parfumate, nu știi decât să exersezi analfabetismul. Cam atâtica îți e măsura, micuțule vrednic de milă... Pe de altă parte, încep să întrezăresc de unde vine ura ta față de câinii din afară: te mușcă tare ăia dinlăuntru, așa-i? Păi de ce nu chemi hingherii înlăuntrul inimii și minții tale, mai întâi? Cu un pic de luciditate ți-ai fi dat seama singur că sunt pentru eutanasiere DACĂ ALTE SOLUȚII NU SE MAI GĂSESC. Mai exact, nu eutanasierea mă excită pe mine, precum se vede că moartea câinilor ți-a injectat ție ochii, ci mă interesează cu adevărat o Capitală fără câini maidanezi. Pricepi diferența? Din momentul când topicul a devenit loc al deversării urii unor scelerați dornici de ucidere și răzbunare, firește că m-am îndepărtat și nu am mai postat - nu se vede clar în ultimele zile? Că doar nu militez aici pentru uciderea câinilor de dragul uciderii câinilor, cum faci tu, ci pentru rezolvarea problemei câinilor maidanezi. Nu moartea câinilor mă atrage, ci viața oamenilor! La tine, pesemne e altfel... Am susținut destul de clar că dacă nu există nici o altă soluție, dacă autoritățile și administrația s-au dovedit atât de nepăsătoare în ultimii 20 ani, atunci trebuie încercată ultima soluție posibilă - eutanasierea. Sau, mă rog, strângerea urgentă a câinilor de pe străzi, cu eutanasierea în grija hingherilor,treaba lor! Și încă urgent, fără nici o întârziere. Pentru a înceta supliciul oamenilor și pentru a nu mai apărea noi victime omenești. Dar asta nu înseamnă că pledez pentru eutanasiere de dragul eutanasierii, însetatule de sânge canin și batjocoritorule de semeni care iubesc animalele! P.S. În filmul "Noaptea generalilor" se întâlnesc doi războinici de meserie. Unul, însă, ucide de dragul uciderii - generalul Tanz. Oare ai portretul lui la patul capului? Te închini lui? Nu m-ar mira... Dacă aș fi în locul celui care l-a arestat, aș veni chiar acum să îți pun cătușele. Chit că mă aștept să scoți un pistol din sertar (sau dintre coaste, din capul pieptului), așa cum dealtfel a făcut și Tanz, apoi să îți savurezi cu zâmbetul uscat, victoria... |
|
|||
|
|||
![]()
-pai atunci asculta cum latra cainii ca nu ai argumente deloc ci doar sti sa jignesti
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-daca au fost muscati oameni si copii si chiar omorati mai stam pe ganduri daca trebuie eutanasiati cainii maidanezi? -daca s-au cheltuit o gramada de bani pt materiale sanitare si medicamentele folosite pt oamenii muscati de caini mai stam pe ganduri daca trebuie eutanasierea sau nu? -pe mine nu ma deranjeaza atat cainii de pe strazi cat atitudinea prosteasca a iubaretilor care pe de o parte tin mai mult la cainii lor sau la maidanezi decat la oameni si pe de alta parte sunt niste ipocriti pt ca zic ca nu sunt de acord cu uciderea cainilor maidanezi si flutura o gramada de pancarde dar nu zic nimic de uciderea zecilor de mii de animale (miei,gaini,porci,vaci...) pe care le si mananca. -mai repet inca o data mie imi plac animalele (gaini,pisici,lei,tigrii,...chiar si cainii) m-am jucat cu ele,le-am mangaiat si le mangai in continuare nu le doresc moartea,eu nu am omorat nici macar o gaina(pt supa..) pt ca imi era si imi este mila de ea -am mangaiat sapatamana trecuta o catea gunoiera si puiul ei asa ca masoara-ti cuvintele :eu nu sunt insetat de sange,in afara de ganganii,musti,tantari,paianjeni..eu nu am omorat nici o pisica ,nici un caine si nici o gaina si nici un alt animal -pe caini m-am suparat pt ca erau sa ma muste de cateva ori dar rau de tot parca erau turbati + ca m-au trezit din somn cel putin trei ani la rand din cauza scandalului pe care il faceau cainii pe la 2-3 noaptea ,din aceasta cauza vreau sa dispara de pe strazi Last edited by antiecumenism; 24.09.2013 at 04:07:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
-pe tine atat de duce capul doar sa jignesti pe cei care nu sunt de acord cu javrele tale
|
|