![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"bisericile" se cearta, dar Biserica isi vede de treaba ei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cam mult spus, dar frumos!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Saraca de tine... Oameni buni, faceti ceva pentru sufletul asta ratacit. Habar nu are de Ortodoxie. Auzi: iluzie, ceva demn de crezut pentru oameni din epoci demult apuse... Tu ori esti dusa cu capul, ori esti cu tot dinadinsul hulitoare. De fapt, ce cauti tu aici? Sa hulesti? Prin asta doar pe tine te dai mortii. Pacat de tine.
|
|||
|
|||
![]()
Almaris, esti o "ea"?
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Dintr-o postare am inteles ca este un "el" dar nu cred ca stiu toti forumistii si eu am crezut mult timp ca este o "ea"...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|