![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
In ce sens?
Cred ca fiecare dintre noi "palmuim" pe cate cineva atunci cand facem un comentariu. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu cui i-ai adresat intrebarea, dar am auzit.
Dar ce vrei sa spui cu asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://saccsiv.wordpress.com/2009/09...-limba-romana/ Last edited by Anytza; 23.07.2010 at 09:38:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am sa revin cu mai multe detalii despre greselile penibile comise in acele filme. |
|
|||
|
|||
![]()
*obstinatie
Citat:
am vazut documentarele, nu-i nevoie sa-mi spui d c nu-ti plac, de ce nu le crezi, nu ma asteptam sa le crezi pe cuvant... asteptam sa te uiti la informatiile biologice, nu sa te deranjeze din start ca omul crede in Dumnezeu. Last edited by Anytza; 23.07.2010 at 12:01:30. |
|
|||
|
|||
![]()
în care cred ateii.
Învățătura creștină despre Dumnezeu ca Ființă vie și rațională care a creat lumea și omul -ființă rațională cu scopul existenței eterne și fericite e contrazisă e credința de tip ateu: că lumea s-a făcut singură, că omul a apărut la capătul unei serii de accidente/coincidențe, că viața sa conștientă încetează o dată cu moartea. Ateul crede că legile naturii sunt legi fundamentale ale existenței, dar nu poate explica de ce aceste legi există. Ateul crede în niște coincidențe care țin de domeniul fantasticului pentru a explica apariția vieții animale și a vieții raționale. Ateul crede că dintre extrem de puținele planete cu temperaturi adecvate vieții s-a găsit una pe care să existe apă, planetele pe care există apă fiind foarte rare. Iată ce temperaturi au celelalte planete din sistemul nostru solar: -Marte - între +465 și - 165 grade celsius -Venus - peste +460 grade -Jupiter, Saturn și Uranus sunt giganți formați din gaze, cu temperaturi varrind de la +24000 în inima planetei la -218 la exterior. Temperatura în spațiul cosmic este -270 grade. Să presupunem că mai multe planete cu temperaturi și atmosferă propice vieții ar exista în univers. Asta înseamnă că pe ele apare viață? Nu. Viața a apărut o singură dată pe planeta Pământ fiind un accident extrem de rar (potrivit basmelor ateiste) iar în plus, ateii mai cred într-o gogomănie: că atmosfera cu oxigen a apărut după apariția vieții, pentru că deși deși oxigenul e necesar menținerii vieții el este un factor care împiedică apariția ei (dacă oxigenul e prezent nu ar putea exista aminoacizi, zaharuri etc, toate acestea reacționând cu oxigenul și formând CO2). Și să vezi minunăție, nu numai că a apărut viața dar ea are și capacitatea de auto-replicare, un mecanism extrem de complicat, iar animalele nu sunt niște mecanisme statice ci unele care interacționează intens și complex cu mediul, deplasându-se, căutându-și hrană, reproducându-se, crescându-și puii etc. Iar minunea sau coincidența cea mare este că acestor animale nu le-au fost suficiente aceste performanțe incredibile ci o specie dintre ele a ajuns la limbaj și viață inteligentă. De ce doar o specie și nu mai multe? Și această ființă minunată care este omul, a cărui viață e protejată de legi (deși după teoria ateistă omul e doar un animal), care a creat opere artistice și științifice uimitoare, are ca soartă să dispară în neant, este limitat la câțiva ani de viață. Ce este mai logic, aberațiile ateiste sau doctrina creștină logică și de bun-simț?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prefer prima varianta. |
|
|||
|
|||
![]()
Preferi și garnitură de cartofi? Cu alte cuvinte, contribuie cu ceva la discuție, că altfel convingerile tale le știe toată lumea.
|
|||
|
|||
![]()
Aviz cititorilor: Cu 3 posturi mai sus se regaseste un compendiu al erorilor de logica si neinformarii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|