![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cata teorie pentru o fusta......
|
|
|||
|
|||
![]()
o fusta...nu e numai o fusta ci totodata modul cum iti prezinti templul in care ar trebui sa existe Duhul Sfant, adica propriul tau trup; este un aspect extrem de important!
|
|
||||
|
||||
![]()
credeti ca este normal,pentru o femeie,sa intre in biserica imbracata intr-un palton foarte rosu ???
|
|
|||
|
|||
![]()
atata timp cat nu-si arata partile care atrag privirile barbatilor...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Depinde. Sunt unele culori care atrag atentia, foarte tipatoare si deranjante la ochi. La Biserica sunt de preferat culorile mai cuminti, insa daca doamna in cauza nu are alt palton sau este incepatoare, nu stiu. Nu cunosc amanunte, de unde vina doamna. De multe ori situatia nu este la fel cum pare privita din exterior. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa e. Dar nici ca fusta tigancii n-ar fi frumos. Deobicei in cuvantul decenta intra si culorile cuminti.
|
|
||||
|
||||
![]()
A te imbraca adecvat locului in care mergi este un semn de inteligenta, arata bunul gust si chiar echilibrul interior al unei persoane. Daca nu mergi sa alergi in fusta lunga, pentru ca e total nepotrivit, tot asa nici la Biserica nu poti veni in trening sau blugi provocatori.
Ma gandesc la bunicii nostri care aveau un rand de haine cu care se imbracau doar la biserica, numite haine bune.Daca in timpul saptamanii se imbracau saracacios si cu haine carpite, cinsteau duminica si zilele de sarbatoare chiar si prin tinuta lor impecabila. O femeie imbracata provocator in biserica da dovada de snobism si de neputinta de a intelege ca spatiul in care se afla este unul sacru si motivul pentru care a intrat in acest spatiu este altul decat acela de a atrage atentia. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu de ex am un paltonas foarte portocaliu pe care l-am primit. Il port si la biserica pentru ca nu imi permit acum sa-mi cumpar alta haina speciala mai inchisa la culoare special pentru mersul la biserica.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
@Ekaterina Sunt mai multe situatii. Nu stiu regulile, n-au fost invatate si sunt incepatoare, dar dornice sa cunoasca mai bine. Au venit doar ptr. ca este la moda si asa e traditia sa vina la Biserica din cand in cand, nepasandu-le defapt de ortodoxie. Nu stim exact ce e cu persoana aceea, asa ca mai bine ne abtinem. Noi cu ale noastre, restul cu ale lor. Amu general vorbind, da, femeia trebuie sa se imbrace cuviincios la Biserica. Sa se respecte regulile si de catre barbati si de catre femei. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 209 | 01.06.2025 21:06:29 |
Tinuta barbatului in biserica | Hartford | Tinuta in Biserica | 56 | 26.05.2025 11:33:59 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
Biserica si discriminarea femeii | Golbi_ | Despre Biserica Ortodoxa in general | 460 | 08.12.2011 18:19:07 |
Spovedania trebuie tinuta | costel | Pocainta | 10 | 29.01.2010 15:08:28 |
|