![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
ce e ala arici cum sa prinzi fusta cu arici?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Fustele petrecute cu arici ar fi asemenatoare cu cele din poze? In loc de capse,snur,nasturi,fermoar etc. se prinde cu airici? Intreb ptr. ca n-am mai vazut modelul. Am dat peste una singura cu arici, insa se prinde si cu altceva(petlite).
|
|
||||
|
||||
![]()
Hm, stiam fustele astea, asa se zice ca sint prinse cu arici?imi inchipuiam un arici din ala cu tepi
|
||||
|
||||
![]()
Da, exact. Ceea ce am văzut eu semăna cu a treia, aceea siclam, dar diferea în textură (mai subțire) și în culoare (era tărcată). Sunt foarte practice.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am intalnit acest sistem de inchidere la unele portofele,geci,blaizere sport,pantofi sport sau rucsacuri.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ah,se mai intalneste la manusi si sepci.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ținuta femeii în adunări. 1 Călcați pe urmele mele, întrucât și eu calc pe urmele lui Hristos. 1Cor 4.16; Efes 5.1; Filip 3.17; 1Tes 1.6; 2Tes 3.9; 2 Vă laud că în toate privințele vă aduceți aminte de mine și că țineți învățăturile întocmai cum vi le-am dat. 1Cor 4.17; 1Cor 7.17; 3 Dar vreau să știți că Hristos este Capul oricărui bărbat; că bărbatul este capul femeii și că Dumnezeu este Capul lui Hristos. Efes 5.23; Gen 3.16; 1Tim 2.11-12; 1Pet 3.1-6; Ioan 14.28; Ioan 3.23; Ioan 15.27-28; Filip 2.7-9; 4 Orice bărbat care se roagă sau prorocește cu capul acoperit își necinstește Capul său. 1Cor 12.10-28; 1Cor 14.1; 5 Dimpotrivă, orice femeie care se roagă sau prorocește cu capul dezvelit își necinstește capul ei, pentru că este ca una care ar fi rasă. Fapt 21.9; Deut 21.12; 6 Dacă o femeie nu se învelește, să se și tundă! Iar, dacă este rușine pentru o femeie să fie tunsă ori rasă, să se învelească. Num 5.18; Deut 22.5; 7 Bărbatul nu este dator să-și acopere capul, pentru că el este chipul și slava lui Dumnezeu, pe când femeia este slava bărbatului. Gen 1.26-27; Gen 5.1; Gen 9.6; 8 În adevăr, nu bărbatul a fost luat din femeie, ci femeia din bărbat; Gen 2.21-22; 9 și nu bărbatul a fost făcut pentru femeie, ci femeia pentru bărbat. Gen 2.18-23; 10 De aceea, femeia, din pricina îngerilor, trebuie să aibă pe cap un semn al stăpânirii ei. Gen 24.65; Ecl 5.6; 11 Totuși, în Domnul, femeia nu este fără bărbat, nici bărbatul fără femeie. Gal 3.28; 12 Căci, dacă femeia este din bărbat, tot așa și bărbatul prin femeie, și toate sunt de la Dumnezeu. Rom 11.36; 13 Judecați voi singuri: este cuviincios ca o femeie să se roage lui Dumnezeu dezvelită? 14 Nu vă învață chiar și firea că este rușine pentru un bărbat să poarte părul lung, 15 pe când pentru o femeie este o podoabă să poarte părul lung? Pentru că părul i-a fost dat ca învelitoare a capului. 16 Dacă iubește cineva cearta de vorbe, noi n-avem un astfel de obicei și nici bisericile lui Dumnezeu. 1Tim 6.4; 1Cor 7.17; 1Cor 14.33; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar Sfintele si Maica Domnului,apar in icoane nu numai cu capul acoperit,ba cu tot corpul,fara sa-si arate pielea. Smerenia nu tine neaparat de sex in ortodoxie,adica femeile sa se acopere in saci in timp ce barbatii se pot cosmetiza si imbraca ca domnii...
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
tinuta in biserici | marlene | Tinuta in Biserica | 209 | 01.06.2025 21:06:29 |
Tinuta barbatului in biserica | Hartford | Tinuta in Biserica | 56 | 26.05.2025 11:33:59 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
Biserica si discriminarea femeii | Golbi_ | Despre Biserica Ortodoxa in general | 460 | 08.12.2011 18:19:07 |
Spovedania trebuie tinuta | costel | Pocainta | 10 | 29.01.2010 15:08:28 |
|