![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aveam doar vreo 10 ani cand o prietena de familie,profesoara,a fost talharita,batjocorita si torturata atat de tare,incat fata i-a fost intoarsa la spate(i-au rupt gatul).Eu si bunica mea care o cunoasteam si o vizitam,am fost mult timp socate! Eu insami am fost victima unei tentative de viol din care am scapat numai printr-o minune,gratie dragului si iubitului Sf.Ioan Botezatorul a carui zi se celebra atunci... Sincer,de caini stiu sa ma apar...mai greu este cu oamenii! Dumnezeu sa ne pazeasca si ne ocroteasca de rele! De caini trebuie sa te feresti doar pe strada,pe cand de indivizi dezaxati trebuie sa te feresti chiar si in casa. Ultima drama in America:disparitia unei fetite,frumoasa ca o papusa, trasa tocmai din propriul pat,noaptea! Cata durere pe acei parinti,aveau un medic cu ei care-i supraveghea cat timp au aparut la televiziune,mama fetitei lesina intr-una! Desigur nu este singurul caz,dar evit pe cat pot sa urmaresc stirile,deoarece sunt monstruoase!!!! Nu doresc sa spun ca urasc oamenii in favoarea animalelor,ci doar ca idea de pericol vine in perspectiva mea,din partea oamenilor.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 03.05.2012 at 01:23:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va indreptati razbunarea si energia in directii gresite.Cei care merita sa fie calcati in picioare sunt animalele cu 2 picioare care fac bani pe afacerea "cainilor",in defavoarea sanatatii si integritatii dvs si a copiiilor!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Una e una, si alta e alta. Problema violatorilor si a psihopatilor este alta treaba in alta traista. Nebunii sunt nebuni sau posedati, trebuie dusi la ospiciu sau exorcizati, daca sunt criminali trebuie inchisi, in America sunt chiar executati in unele state. Acesti oamenii nu sunt subiectul nostru. Daca d-voastra stiti sa va aparati de caini, altii nu stiu, si aici ma refer in special la copii. Decat sa mai pateasca ce patesc, cel mai bine ar fi sa se eutanasieze acesti caini, pericol social in momentul de fata. Pentru unii puscaria, ospiciul sau scaunul electric dupa caz, pentru altii (cainii) eutanasierea, cea mai buna solutie. Last edited by TunsDiana; 03.05.2012 at 14:57:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am avut un incident cu un vecin betiv la bloc, fost puscarias, si care nu munceste nicaieri, doar face scandaluri si se cearta cu toata lumea, un golan ce mai, si cand am chemat politia, ii vorbea pertu!!!! de parca l-ar fi mangaiat pe crestet, iar pe mine ma luau tare de parca eu eram beata si am sarit la el, nu invers!!!! Cand le-am reprosat asta, au dat-o la intors: pai doamna sa vedeti ca asa trebuie vorbit cu ei, cu astia care fac ticalosii, asa e indicat psihologic etc, etc, i-auzi frate! sa pic pe spate cand am auzit!!!! Nu degeaba se lauda acela ca-i are la degetul mic pe aia de la sectia de politie, probabil ca asa este... Iar aduc in discutie vremurile de acum 22 ani, dar atunci veneam cu trenul in fiecare luna de mai multe ori la Cluj, noaptea, plecam noaptea de acasa la ora 1 era trenul, apoi la 4 dimineata si niciodata nu mi-a fost frica sa merg singura pe strada, intalneam cel putin o patrula de politie pe strada pana la gara, intr-un oras mai mic decat Clujul. Dupa '89 nu am mai plecat singura noaptea, mi-era frica, nu mai era siguranta de dinainte..nici pe strada, nici in tren. Legat de caini, ce pot sa spun, n-am fost niciodata de acord cu eutanasierea, cu tratarea lor brutala, am avut chiar noi acasa caini, si ii iubim. Dar acum cand am fost la Bucuresti, am ramas uimita ca inca bantuie in haite pe langa blocuri in plin centru! (prin 91-92 cand am stat mai multe zile in Bucuresti am fost extrem de neplacut surprinsa vazand haite mari, unii loviti, accidentati, vai de ei, umbland in voie prin parcuri-Cismigiu- pe bulevarde!!). Pe strazi principale, nu pe cine stie ce stradute! Mi-a fost frica si mie de ei, desi de obicei nu am astfel de probleme...dar erau cam multisori si cam salbaticiti.. Last edited by Adriana Cluj; 03.05.2012 at 18:08:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cainii nu reprezinta o problema sau ce? Ar trebui ignoranta pentru ca sunt altele mai mari? Te referi la cei care se opun eutanasierii lor pentru ca fac bani din vaccinari, pseudo-sterilizari si altel asemenea? |
|
|||
|
|||
![]()
Ca la noi la nimeni, din treaba asta cu sterilizarea/vaccinarea/adapostirea cainilor s-au facut afaceri mari, iar cainii au ramas tot pe strada...
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Apropo, carnea care ajunge la tine in farfurie cum crezi ca se intampla asta? Creste in copaci? Si crede-ma, pentru un animal de ferma, partea cu transformarea in papica ca sa-ti severasca tie preferintele culinare, e cea mai blanda. Citat:
Astea sunt ca a fie tinuti cel mult o luna sau doua daca sunt adoptati. Daca nu, eutanasiati. Citat:
Asa cum e in firea cainelui sa muste asa e si in firea omului sa scape de agresori. De asta inchidem oamenii violenti, de asta starpim sobolanii si alti daunatori. Citat:
Nu vad dc sunt castrati masculii, unul singur e suficient ca sa lase bortoase un cartier de femele. Citat:
Cu asta cred ca se poate rezolva problema catorva sute de caini. Ai idee cat costa sterilizarea si vaccinurile inclusiv rapelurile pentru un singur caine? Ca sa nu mai vorbim ca periodic ar trebui tratat pentru paraziti intestinali care pot fi fatali si pentru om, mai ales pentru copii. E ciudat cat de umani suntem, in tara asta in care oamenii mor cu zile pentru ca nu se gasesc bani pentru spitale si tratamente, aruncam banii pe caini ca mai tarziu sa trimita oamenii la spital sau chiar direct la gropa. Last edited by AlinB; 04.05.2012 at 16:31:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mai mult, ne cred atat de prosti incat au ajuns sa zica ca omorand cainii de fapt se vor inmulti si mai mult, pe cand steilizandu-i si lasandu-i pe strazi, vor dispari de la sine in cativa ani cu conditia sa nu mai fie hraniti de oameni - adica sa moara de foame si frig, halal gandire "umanitarista". Utilitarista as zice de fapt - un caine "sterilizat" ca la noi sigur va lasa cel putin 5-10 urmasi cu dreptul inviolabil la viata, clienti si ei la "vaccinare" si "sterilizare", inainte sa-si dea duhul de foame si frig in 3-5 ani. Last edited by AlinB; 04.05.2012 at 16:08:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca nu sunt torturati asta crezi tu... am explicat ce inseamna de fapt "eutanasie" in Romania... Adaposturile nu functioneaza cum crezi tu sau cum ar trebui in nici un caz. Repet, du-te sa vezi, asa... ca turist. Si despre eutanasia corespunzatoare... nici asta nu e vreun vis. Ultima oara cand am fost sa eutanasiez un caine m-a costat 60 de lei, si avea cel mult 3 kg, costa in functie de greutate. Un caine mai mare presupun ca s-ar duce bine peste 200 de lei. Apropos de asta, ai tinut vreodata un caine in bratze cand e eutanasiat? STIE ca vine moartea, are groaza in ochi si plange. Este groaznic. Carnea care ajunge la mine pe farfurie ... sunt constienta de ea, si de asta mai selectez ce si cum. In sensul ca doar peshte. Plus pui, dar doar cumparat de la tzarani, sa stiu ca nu provine din vreo "fabrica de tortura pt pui" aka avicola. Despre "starpirea daunatorilor" intr-un sens ai dreptate, cainii pe strada se comporta ca niste daunatori, dar cainii pur si simplu sunt altfel decat alte animale. Ca sa folosesc o metafora... de cand au coborat din arca au stat pe langa om slujindu-l de multe ori chiar cu pretul vietii, avand de ales ! Sunt animale nobile, ca si caii, animale care se ataseaza de oameni si trec peste instinctul de supravietuire ca sa fie alaturi de stapanul lor sau ca sa-l apere. Isi slujesc stapanul pana la ultima suflare, in orice situatie, cu un devotament induiosator. Spunea cineva p-aici ca un copil daca nu se bucura in copilarie de compania unui catel, ii lipseste ceva foarte important din educatie. Sunt de acord. Sunt altfel animalele astea pur si simplu, trebuiesc tratati mai bine. Solutia trebuie sa fie una umana. Ok, preturile pt intretinerea unui caine... O castrare/sterilizare... 50-60-70 de lei. Sau mai putin, e-n functie de cat anestezic e nevoie. deparaziatare interna+externa... cam 35-40 de lei odata la 2 luni pt un caine de vreo 30 de kg sa zicem. Dar toamna-iarna nu e nevoie decat de cea interna, deci ...aprox 20 de roni/2luni. vaccinurile sunt gratis, nu vrea statul sa ne imbolnavim de turbare. :) Bine, daca vrei vaccinuri impotriva la mai multe boli, maxim maaaaxim la 50 de roni poate se te duca, odata pe an. Stai linistit, de toate astea beneficiaza doar cainii cu stapan, care dau din buzunarul lor. Maidanezii... stii, maidanezii au inceput sa-si creeze imunitate naturala impotriva la cateva din bolile astea pt care sunt vaccinuri. Dumnezeu are cumva grija si de ei. Si iar faza cu bolnavi, spitale, nevoiasi... crezi ca daca dau sa manance unui animal sau daca ii platesc un tratament o sa grabesc moartea nevoiasilor din spitale? Iau painea cuiva de la gura dand o bucata de paine unui animal?... hm. In plus, nu mai e ca pe vremuri, rar mai vezi cate un cersetor sa se multumesca cu marunt sau cu o farfurie de mancare sau o paine. Daca vrei sa dai unui orfelinat/azil, trebuie sa vii cu duba. Altfel...pe strada, dau marunt - "ce sa fac numa' cu atata", ii dai o hartie "mai da, ca vad ca mai ai". Daca dai mai mult cuiva, dupa aia iti cere bani sa se duca in excursii, sa zugraveasca... daca ii dai haine de iarna se tine de tine ca scaiul sa-i dai si de vara, daca ii dai adidasi, iti cere si sandale. Si nevoiasii din spitale cu ce sa-i ajut? Mancare AU, icoane AU, haine AU. Sa le platesc tratamentele si operatiile? Pai as da, dar inca n-am castigat la Lotto. Mai am si eu nevoiasi d-estia spitalizati la mine in familie. Niste bani cheltuiti pe animale chiar nu afecteaza pe nimeni cu nimic. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|