Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.08.2011, 15:43:20
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ruxy_i Vezi mesajul
Am vazut si eu fara sa vreau acest topic care mi-a atras atentia. Acum stau si ma intreb..daca ne uitam in jurul nostru cati barbati mai gandesc astazi ca in momentul casatoriei amandoi trebuie sa fie curati pentru a fi placuti inaintea lui Dumnezeu?
Acesta NU este un reper pentru fericire.Vezi aici postul Marilenei de exemplu..

Citat:
cati mai privesc astazi o femeie care se ghideaza dupa legile crestine ca pe o femeie pe care si-ar dori-o langa ei si nu ca pe cineva care daca nu are cat mai multa experienta in relatii este catalogata implicit ca avand un defect?
Nici acesta nu este un reper pentru FERICIRE. Vezi aici postarea lui Stefan_Florin..
(asta ca sa-ti dau exemple chiar de aici de pe thread)

Citat:
cati nu spun ca pretuiesc calitatile sufletesti, dar de fapt se uita la frumusetea exterioara? eu n-am intalnit pana acum un barbat care sa gandeasca mai mult cu sufletul decat sa judece cu privirea si imi pun un semn de intrebare.sa fie oare o coincidenta ca toti pe care i-am vazut sunt asa sau ceilalti sunt personalitati foarte rare?
Oricat de sublima este o prajitura, daca este invelita in ziar, nu-ti vine s-o mananci..E o realitate, nu o nemernicie masculina..:-))
Reply With Quote
Vechi 14.08.2011, 15:52:00
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Unii mai perspicace isi dau seama inainte de-a se casatori. Altii isi dau seama dupa casatorie. Altii isi dau seama dupa mai multe casatorii. Altii nu-si dau seama niciodata ca nu se afla langa jumatatea lor.

Semnele NU trebuie ignorate! Nu trebuie facut nici un compromis pentru ca DUMNEZEU nu este suferinta! DUMNEZEU este IUBIRE! Atunci cand suntem alaturi de cea/cel raduit de Dumnezeu sa ne fie sot/sotie, soarele este mereu pe cer, nu exista nori, nu exista furtuni, nu exista anotimpuri decat unul singur :anotimpul IUBIRII, culorile florilor imprastie fericire, Dumnezeu este mereu in mijlocul lor, nu exista dezamagire, nu exista deznadejde, nu exista nepotrivire, nervi, frustrari, certuri , nu exista LIPSA BINELUI, pentru ca ei insisi reprezinta BINELE, fiind UN SINGUR TRUP, dupa VOIA LUI DUMNEZEU!

Nu stiu daca m-am facut inteleasa..
De înțeles, înțeleg. Dar pare utopic ceea ce descrii. Sau, în orice caz, o raritate.

Există cupluri care s-au iubit o viață; am auzit bătrâni spunând: niciodată nu ieșeam din vorba lui sau el din a mea; ne înțelegeam din priviri. Am auzit-o și pe Monica Lovinescu spunând, la moartea soțului ei, Virgil Ierunca: „Eram, fiecare, ecoul gândului celuilalt”.

Dar astfel de iubiri sunt destul de rare. Pare mai curând un dar de la Dumnezeu, la care toți visăm, dar nu mulți îl primim. Nu e ceva ce ține de noi; sau poate să fie vorba de un soi de instinct pe care ar trebui să-l avem în căutarea celuilalt, ceva care să ne spună, în adâncul inimii, că el este. Însă trebuie să fie, neapărat, reciproc.

Pe de altă parte, în căsniciile care scârțâie, și care constituie majoritatea, cred că cei doi pot învăța să iubească. Atunci când celălalt este nemulțumit de tine poate fi semn că trebuie să fii mai bun. Dumnezeu este iubire, dar devenirea este cruce. La slujba cununiei se cântă troparul sfinților mucenici și se atrage atenția mirilor că vor urma greutăți, că nu vor fi feriți de ispite. Dintre care, zic eu, cea mai mare e ispita de a se dezbina unul împotriva celuilalt. Pentru că vrăjmașul nu poate să nu urască Taina aceasta a unirii celor doi care îi poate uni pe ei cu Dumnezeu însuși.

Personal nu cred că mirii vor ajunge să fie cu adevărat încununați decât la sfârșitul luptei (cu ei înșiși), care va dura întreaga viață.

La cununie ți se dă, practic, arvuna iubirii, așa cum la botez ți se dă arvuna mântuirii; dar tu trebuie să lucrezi, să lupți, să te jertfești până la sfârșitul vieții.

Dar iată, că, din nou, am deviat de la subiectul thread-ului
Reply With Quote
Vechi 14.08.2011, 16:48:44
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Dar astfel de iubiri sunt destul de rare. Pare mai curând un dar de la Dumnezeu, la care toți visăm, dar nu mulți îl primim. Nu e ceva ce ține de noi;
Desigur ca este un dar de la Dumnezeu. Dar trebuie sa ne gandim DE CE nu il primim cu totii? Poate ca nu stim sa-l cerem sau nu avem CREDINTA suficienta ca sa-l primim. Poate suntem prea slabi si ne hranim imediat cu ILUZIA BINELUI, de frica singuratatii si atunci "ne sare" fericirea. Deci este ceva ce tine de noi SA PRIMIM acesta IUBIRE( jumatatea noastra), pentru ca Dumnezeu are pentru fiecare "partea " lui. Stii doar celebra vorba "ce-i al tau, e pus deoparte"!

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
sau poate să fie vorba de un soi de instinct pe care ar trebui să-l avem în căutarea celuilalt, ceva care să ne spună, în adâncul inimii, că el este. Însă trebuie să fie, neapărat, reciproc.
Reciprocitatea n-are sens sa fie discutata aici. E un fel de pleonasm.:-)Daca perceptia jumatatii nu are loc simultan, ea apare oricum imediat, pentru ca EMOTIA pe care o simti in preajma JUMATATII TALE este inconfundabila(fluturii nu sunt in stomac ci sunt la nivelul sufletului) si nu poate fi decat EVIDENT RECIPROCA. Daca nu este reciproca, inseamna ca nu vorbim de persoana aleasa de Dumnezeu sa ne fie sot/sotie.Si mai inseamna ca ne proiectam dorinta arzatoare de-a ne intalni aleasa/alesul dat de Dumnezeu, asupra altei persoane, confundand BINELE cu ILUZIA BINELUI.

Last edited by Melissa; 14.08.2011 at 16:57:12.
Reply With Quote
Vechi 14.08.2011, 22:18:30
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Cine s-ar căsători cu o desfrânată?

Oricare de pe acest forum sau de aiurea dacă respectiva ar ști să-i apară omului în față (doar pentru cinci minute că restul face imaginația bărbatului), ca neprihănită și victimă a sorții sau a celorlalți care n-au înțeles-o niciodată sau ce copilărie amară a avut sau vreo dramă consumată în trecutul ei sau etc. sau orice altceva care să-l sensibilizeze pe respectivul. Recuzita și scenariul va depinde de la caz la caz, evident, "desfrănata" va trebui doar să-și cunoască suficient de bine viitorul partener îndrăgostit lulea.

Deci, nimeni nu-i ferit. Doar cei care aleg calea mănăstirii / celibului. Ehei, dar dracul mai are grijă de câte unii chiar și pe acolo...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Vechi 14.08.2011, 23:58:37
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Oricare de pe acest forum sau de aiurea dacă respectiva ar ști să-i apară omului în față (doar pentru cinci minute că restul face imaginația bărbatului), ca neprihănită și victimă a sorții sau a celorlalți care n-au înțeles-o niciodată sau ce copilărie amară a avut sau vreo dramă consumată în trecutul ei sau etc. sau orice altceva care să-l sensibilizeze pe respectivul. Recuzita și scenariul va depinde de la caz la caz, evident, "desfrănata" va trebui doar să-și cunoască suficient de bine viitorul partener îndrăgostit lulea.

Deci, nimeni nu-i ferit. Doar cei care aleg calea mănăstirii / celibului. Ehei, dar dracul mai are grijă de câte unii chiar și pe acolo...
asta inseamna CA MINTIM cu totii si suntem cu totii DESFRINATI SI DESFRINATE .... si apoi ajungem CU MINCIUNA la casatorie si avem impresia ca s-a transformat in adevar .... uite cum DRAMELE apar DIN TIMPENIA NOASTRA ... ca ne comportam ca niste MINCINOSI SI MINCINOASE in fata lui Dumnezeu cind spunem DA cu unu sau una pe care NU O CUNOASTEM .... si apoi ne plingem ca , cica ŽŽ ne-a batut Dumnezeu , ca avem pacate ŽŽ .... mai mare ipocrizie nici ca se poate .... si apoi vin ŽŽ casatoritele ŽŽ SI DAU LECTII de viata ... eu am invatat un lucru simplu CIND CINEVA ITI DA UN SFAT , UITA.-TE LA VIATA LUI si daca sfatul ESTE DIFERIT de ce e viata lui SPUNE-I SA SE PLIMBE SI SA VORBEASCA SINGUR ....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 15.08.2011 at 00:05:21.
Reply With Quote
Vechi 15.08.2011, 00:18:17
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
asta inseamna CA MINTIM cu totii si suntem cu totii DESFRINATI SI DESFRINATE .... si apoi ajungem CU MINCIUNA la casatorie si avem impresia ca s-a transformat in adevar .... uite cum DRAMELE apar DIN TIMPENIA NOASTRA ... ca ne comportam ca niste MINCINOSI SI MINCINOASE in fata lui Dumnezeu cind spunem DA cu unu sau una pe care NU O CUNOASTEM .... si apoi ne plingem ca , cica ŽŽ ne-a batut Dumnezeu , ca avem pacate ŽŽ .... mai mare ipocrizie nici ca se poate .... si apoi vin ŽŽ casatoritele ŽŽ SI DAU LECTII de viata ... eu am invatat un lucru simplu CIND CINEVA ITI DA UN SFAT , UITA.-TE LA VIATA LUI si daca sfatul ESTE DIFERIT de ce e viata lui SPUNE-I SA SE PLIMBE SI SA VORBEASCA SINGUR ....
multa iubire
Depinde...Unii care au patit ceva neplacut pot da sfaturi bune altora pt a evita exact aceleasi situatii neplacute cu care ei s-au confruntat.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 15.08.2011, 00:55:38
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Depinde...Unii care au patit ceva neplacut pot da sfaturi bune altora pt a evita exact aceleasi situatii neplacute cu care ei s-au confruntat.
deloc ... NICIODATA nu vor fi EXACT aceleasi situatii caci oamenii sunt diferiti si unici ....
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 15.08.2011, 06:22:38
Marilena B
Guest

Implicit

Citat:
deloc ... NICIODATA nu vor fi EXACT aceleasi situatii caci oamenii sunt diferiti si unici ....
multa iubire
Ai foarte mare dreptate poti invata din experienta altora dar concluziile ti le tragi tu..a da sfaturi este foarte greu, conjunctura nu poate fi aceiasi si nici cei implicati nu au aceleasi caractere..
Cert este ca cei care sunt victime nu pozeaza in victime si incearca sa uite, nu accepta mila si nimic in jur, devin chiar singuri si lupta singuri..
Acei ce se erijeaza in victime sunt de cele mai multe ori chiar cei ce produc acele tragedii defapt...in acest mod se disculpa...
O victima de cele mai multe ori este chiar macinata de ideea ca este cea care greseste si nu se iarta pe ea ..cand defapt nu este asa poate..
De aceea trebuie sa fiti foarte atenti ca cei ce se lamenteaza, cei ce cer mila, cei ce se victimizeaza sunt cei ce provoaca poate cel mai mult rau...
Cand treci prin astfel de momente iti este greu sa mai vorbesti vrei sa uiti, asa ca nu vei poza intr-o victima si sa se reia acel film de fiecare data...
De aceea sunt de cele mai multe ori condamnati tocmai victimele intr-o astfel de conjunctura..
Cei slabi si care sufera sunt slabi si in a cauta dreptatea ...sunt cei ce cedeaza si fug doar sau sufera in continuare ...
FERITIVA DE VICLENIA CELOR CARE POZEAZA IN VICTIME IN MOD CONTINUU
Toti avem nevoie de intelegere, toti avem nevoie de mangaiere ..toti vrem sa ne usuram si sa spunem ce avem pe suflet dar acest lucru nu va transforma o persoana care a suferit intro perpetua victima...care implora ajutor...refuleaza uneori dar nu o va caracteriza asta...
Reply With Quote
Vechi 15.08.2011, 10:42:43
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Implicit

Citat:
asta înseamnă CĂ MINȚIM cu toții și suntem cu toții DESFRÂNAȚI ȘI DESFRÂNATE...
Nu înseamnă deloc asta, ci pur și simplu, e doar predispoziția noastră spre înțelegere și bunătate față de oricine care suferă sau este capabil să înțeleagă suferința celorlalți, asta în măsura în care avem acestă predispoziție sau dacă nu, să citim Decalogul poate că ne va mai lumina. E mult până la “a ne minți cu toții”.
Citat:
și apoi ajungem CU MINCIUNA la căsătorie și avem impresia că s-a transformat în adevăr... uite, cum DRAMELE apar DIN TÂMPENIA NOASTRĂ... că ne comportăm ca niște MINCINOȘI ȘI MINCINOASE în fața lui Dumnezeu când spunem DA cu unu sau una pe care NU O CUNOAȘTEM... și apoi ne plângem că, cică, “ne-a bătut Dumnezeu, că avem păcate”..., mai mare ipocrizie nici că se poate.... și apoi vin “căsătoritele” ȘI DAU LECȚII de viață...
Minciună? Maybe yes, maybe not… Un singur lucru e clar: ne amăgim adeseori că tăcerea și adevărurile parțiale nu pot fi considerate minciuni. Ce să mai spun de interpretările diverse pe care le dăm acelorași fapte și acțiuni ale noastre când, de pildă, un om poate fi considerat erou sau nebun, după caz sau în funcție de cel care emite judecăți de valoare. Tâmpenie? Eu propun să-i spunem naivitate.
Citat:
eu am învățat un lucru simplu CÂND CINEVA ÎȚI DĂ UN SFAT, UITĂ-TE LA VIAȚA LUI și dacă sfatul ESTE DIFERIT de ce e viața lui SPUNE-I SĂ SE PLIMBE ȘI SĂ VORBEASCĂ SINGUR ....
multă iubire
Eu am învățat un lucru simplu: când cineva îmi dă un sfat am grijă să văd dacă se potrivește situației mele concrete de viață și poate să-mi influențeze deciziile pentru ceva mai bun. Chiar nu mă interesează cine mă sfătuiește, ci doar ceea ce îmi spune și apoi rațiunea proprie cu care m-a înzestrat Dumnezeu n-are decât să discearnă între bine și rău. Nu de alta, dar cine sunt eu să pun la microscop viața aproapelui meu și să declar cu emfază dacă are dreptul să mă sfătuiască sau nu? Și chiar dacă a făcut greșeli inimaginabile pe care un prost nu le înțelege și în plus, poate fi lipsit chiar de dragostea creștinească pentru a accepta un om așa cum este… În paranteză fie spus: doar deștepții fac prostii, proștii se comportă așa cum sunt. Doar în mintea unui om cât de cât luminat se naște ideea că a putut face o prostie. Prostul are impresia că nu greșește niciodată și adevărurile lui sunt literă de lege. Și mai și îi judecă pe ceilalți pentru că așa îi șade lui bine: să formuleze judecăți de valoare “adânci” despre viața tuturor că “de’ , a lui e aproape perfectă (tot el va declara plin de importanță că nimeni nu este perfect), n-a dat în cap la nimeni, nu a furat, nu a mințit și nu s-a căsătorit cu una fără frâne”. Și e împăcat cu sine însuși și deci are dreptul de a se erija în judecător, nu-i așa?

Vechea poveste: a operei și autorului? Ne interesează opiniile cuiva doar pentru că acel cineva este cum este sau pentru ceea ce a produs el efectiv? Ex. Ce-ar fi să-l aruncăm la groapa de gunoi a istoriei pe Mihai Eminescu cu toată poezia lui dat fiind că a fost o persoană labilă și nebună la un moment dat și mai ales, a preacurvit cu una fără frâne, ca să nu zic alt fel. Dar nu: el este poetul nostru național!

Să revin la lumea noastră mai prozaică… O altă minciună (prejudecată): adevărul sau valoarea unor afirmații depind în capetele reprezentanților mediocrității de caracterul sau valoarea (chiar viața și experiența de viață) a omului care le emite.
Eu zic că nu cazul să ne lăsăm furați de peisajul înțelepciunii noastre populare de a da cu bâta în baltă în momente cheie ale vieții, ci să ne plimbăm, totuși, împreună și să comunicăm unii cu ceilalți ca să se vădească și în noi realitatea îndeplinirii poruncii Mântuitorului “Iubiți-vă așa cum v-am iubit Eu pe voi”.

Multă pace!

P.S. Dacă îmi aduc bine aminte, sfatul adminului era să nu abuzăm de prea multe majuscule în postările noastre (echivalentul țipetelor pe internet). Sau trebuie să mă uit la viața lui pentru a-i accepta recomandarea?

Multă iubire!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.

Last edited by I.Calin; 15.08.2011 at 10:53:38.
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 11:05:56
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Nu înseamnă deloc asta, ci pur și simplu, e doar predispoziția noastră spre înțelegere și bunătate față de oricine care suferă sau este capabil să înțeleagă suferința celorlalți, asta în măsura în care avem acestă predispoziție sau dacă nu, să citim Decalogul poate că ne va mai lumina. E mult până la “a ne minți cu toții”.
!
fals ... nu exista predispozitie fata de ceva sau cineva daca nu e invatata.... asadar este ilogic sa afirmi aceste lucruri , deoarece daca duci ideea mai departe o sa spui ca un criminal are predispozitie pentru crima si daca o face el nu e vinovat ci predispozitia lui .... asadar un copil E PUR si zero la capitolul inclinatii .... el poat fi influentat inca din burtica mamei sa aiba '' predispozitii '' si asta datorita mamei , a anturajului etc etc etc..... asadar nu fa confuzii .... omul minte ca sa ii fie lui bine
multa iubire
Citat:
Minciună? Maybe yes, maybe not… Un singur lucru e clar: ne amăgim adeseori că tăcerea și adevărurile parțiale nu pot fi considerate minciuni. Ce să mai spun de interpretările diverse pe care le dăm acelorași fapte și acțiuni ale noastre când, de pildă, un om poate fi considerat erou sau nebun, după caz sau în funcție de cel care emite judecăți de valoare. Tâmpenie? Eu propun să-i spunem naivitate.
!
nimeni nu e naiv ,,, fiecare isi vede interesul stai linistit ..... suntem atit de ipocriti incat suntem in stare sa omorim adevarul care ne arata cine suntem ... de asta Iisus a fost pus pe cruce .... sau zaharia a fost omorit , sau in zilele noastre multi care sunt impotriva minciunii ....
multa iubire

Citat:
Eu am învățat un lucru simplu: când cineva îmi dă un sfat am grijă să văd dacă se potrivește situației mele concrete de viață și poate să-mi influențeze deciziile pentru ceva mai bun. Chiar nu mă interesează cine mă sfătuiește, ci doar ceea ce îmi spune și apoi rațiunea proprie cu care m-a înzestrat Dumnezeu n-are decât să discearnă între bine și rău. Nu de alta, dar cine sunt eu să pun la microscop viața aproapelui meu și să declar cu emfază dacă are dreptul să mă sfătuiască sau nu? Și chiar dacă a făcut greșeli inimaginabile pe care un prost nu le înțelege și în plus, poate fi lipsit chiar de dragostea creștinească pentru a accepta un om așa cum este…
!
deciziile pentru ceva mai bun? PENTRU CINE ? hmmmm
daca eu ti/as da un sfat sa nu fumezi cu tigara in gura , tu ce ai face ?
multa iubire

Citat:
În paranteză fie spus: doar deștepții fac prostii, proștii se comportă așa cum sunt. Doar în mintea unui om cât de cât luminat se naște ideea că a putut face o prostie. Prostul are impresia că nu greșește niciodată și adevărurile lui sunt literă de lege. Și mai și îi judecă pe ceilalți pentru că așa îi șade lui bine: să formuleze judecăți de valoare “adânci” despre viața tuturor că “de’ , a lui e aproape perfectă (tot el va declara plin de importanță că nimeni nu este perfect), n-a dat în cap la nimeni, nu a furat, nu a mințit și nu s-a căsătorit cu una fără frâne”. Și e împăcat cu sine însuși și deci are dreptul de a se erija în judecător, nu-i așa?
!
pai daca prostii se comporta asa cum sunt inseamna CA SUNT SINGURIi SINCERI dintre toti . adica in ei nu exista minciuna fata de restul lumii ....
daca am fi toti prosti cu intelepciune ce bine ar fi ....
multa iubire
ps toti suntem niste prosti in fata lui Dumnezeu ? ??????

Citat:
Vechea poveste: a operei și autorului? Ne interesează opiniile cuiva doar pentru că acel cineva este cum este sau pentru ceea ce a produs el efectiv? Ex. Ce-ar fi să-l aruncăm la groapa de gunoi a istoriei pe Mihai Eminescu cu toată poezia lui dat fiind că a fost o persoană labilă și nebună la un moment dat și mai ales, a preacurvit cu una fără frâne, ca să nu zic alt fel. Dar nu: el este poetul nostru național!
!
si hitler a ramas in istorie , si stalin ... si ei '' au produs '' ..... cind vorbesti despre adevar IL PREZINTI asa cum este ca sa ai o judecata dreapta .... omul e invatat sa ascunda raul nu sa il inteleaga ... mihai eminescu este poet national si va ramine asa ... dar este si om cu pacatele sale si aceste lucruri il fac sa fie uman
multa iubire
Citat:
Să revin la lumea noastră mai prozaică… O altă minciună (prejudecată): adevărul sau valoarea unor afirmații depind în capetele reprezentanților mediocrității de caracterul sau valoarea (chiar viața și experiența de viață) a omului care le emite.
Eu zic că nu cazul să ne lăsăm furați de peisajul înțelepciunii noastre populare de a da cu bâta în baltă în momente cheie ale vieții, ci să ne plimbăm, totuși, împreună și să comunicăm unii cu ceilalți ca să se vădească și în noi realitatea îndeplinirii poruncii Mântuitorului “Iubiți-vă așa cum v-am iubit Eu pe voi”.
Multă pace!
P.S. Dacă îmi aduc bine aminte, sfatul adminului era să nu abuzăm de prea multe majuscule în postările noastre (echivalentul țipetelor pe internet). Sau trebuie să mă uit la viața lui pentru a-i accepta recomandarea?
Multă iubire!
unde s/a plimbat iisus CU FARISEII sa aplice acea porunca ? cum poate sa se plimbe brat la brat ADEVARUL cu minciuna ? hmmmm .... asadar tu folosesti cuvinte frumoase dar fara esenta in context ....
ps acele majuscule la mine ,sa ti le explic ... ele sunt puse CA SA VEZI , ca de multe ori cei cu care discut NU VAD ca dau raspunsul uneori inainte sa puna ei intrebarea .... asadar este un lucru bun pentru cel cu care discut ....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 16.08.2011 at 11:55:07.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cu ce fel de om v-ati casatori? aradeanu Generalitati 179 21.07.2014 17:22:04
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 13:18:21
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
cine ma ajuta? Hartford Muzica Bisericeasca 4 30.09.2010 04:03:37
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05