![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Despre experimentul Pitesti: - a fost implementat ca masura disperata, din cauza ca nu se mai putea trai in oras din cauza cainilor; - nu au fost exterminati complet toti cateii vagabonzi; - sau nu a durat suficient ca sa fie 100% eficient Da, in situatia in care copilul meu ar fi pus fata in fata cu un caine care l-ar putea mutila sau chiar omori, atunci i-as da un pistol cu care sa se apere. Pentru ca despre autoaparare vorbesc eu aici, nu despre satisfacerea urii prin varsare de sange de caine al strazii. Da, sa nu ucizi se refera numai la oameni: Facerea 9, 3 "Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde." Inteleg bine ca tu esti o vegeratiana convinsa? :)
|
|||
|
|||
![]()
Problema romanilor e alta , nu cainii amarati....In primul rand sa nu uite ca sunt oameni si sa nu uita ca se pretind cel putin crestini.....Daca ar realiza asta ....multe s-ar schimba!
ps.fiara ades e omul ....o dovedeste fiecare zi....din nefericire ! Sa fim umani....sa invatam sa fim umani, domnilor si doamnelor ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am vazut caini schilozi tinuti in conditii greu de imaginat. Nici macar nu se duce lumea sa se uite la ei, dar mai ales sa ii adopte. Veniti sa numarati cainii de pe raza judetului Iasi si va garantez un SOC mare. Caini cu cercei in ureche umbla linistiti, de parca ma incanta pe mine ca sunt luati in evidenta. Vreau sa merg pe strada pe inserat sau dimineata, fara teama ca pe dupa blocuri iese o haita de caini. Personal, prefer sa donez bani pentru copiii care traiesc o viata de caine, decat pentru o cauza pierduta. Ideea este ca sunt foarte multi, ce facem cu ei pentru ca nu ii ia nimeni acasa. Cine ar tine in casa un caine de 4 ani care a trait pe drumuri? Il dresam? Da, da cati? Cum educam oamenii care au cate 3 caini si arunca puii pe camp? Cu teoria stam bine, practica este evidenta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sterilizati si liberi? Cine sa le dea mancare si apa?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum, se "imprumuta" caini de la o regiune la alta.
|
||||
|
||||
![]()
Sunt un mare iubitor de animale , eu insumi avand asa ceva in preajma de-o viata , dar mult mai important , este a vedea , ce FACEM CU CEI AMARATI SI LIPSITI DE UN ADAPOST : cu " OMUL VAGAOND " . . .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Vara de vara pun apa in sticle de 2l taiate si in cutii de margarina ...Apoi in zona in care locuiesc stiu 3-4 locuri unde vin cateii si le duc hrana uscata sau resturi de la mine si de la altii...Timp de 3 ani am hranit 3 caini ai nimanui, aflati in zona unui santier....Am o amica dr vet. si o rog de cate ori pot sa se milostiveasca de cate unii si ii deparaziteaza , vaccineaza si sterilizeaza gratuit....Intr-un an, am scos din apa o catelusa si am ingrijit-o si i-am gasit stapan....In alt an am scos de sub o rulota tot o catelusa alba , mi-a zis dr vet ca nu avea mai mult de 4 luni....fusese tinuta de copii si batuta cu batul, iar apoi incitat alt caine sa o muste....Era sa moara...Am dus-o si am tratat-o pe banii mei...Sa vedeti ce faina s-a facut....I-am gasit stapani buni! Iar daca s-au putea crea si la noi ca in occident o "politie a animalelor" as accepta sa fac orice ! Cel putin un caine ajutat nu te va dezamagi niciodata !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps. In plus multi oameni "latra" zi de zi , mult si prost....ce facem? le punem botnite? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|