![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Poi m-ai convins , dar citesti in alta ordine decat postasem....Ti-am scris si in privat....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Week-ent placut! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
De ce nu vreti sa vorbiti cu mine? de ce nu-mi spuneti direct cu ce am gresit? Sunteti foarte suparat pe mine si ma banuiti de prefacatorie. Nu pot, nu vreau sa va las sa credeti ca ma ma prefac in credinta mea. Il iubesc pe Dumnezeu atat cat poate un biet omulet s-o faca! Il Marturisesc si cred in Unul Dumnezeu, Tatal Atottiitorul! Cred in Unul Domn Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu! Si in Duhul Sfant, Domnul de Viata facatorul, care din Tatal purcede, Cela ce impreuna cu Tatal si Fiul este inchinat si marit! Nu ma intereseaza daca-mi spuneti ca sunt prost crescuta sau rea si antipatica. Poate ca aveti dreptate. Ca nu-mi iubesc indeajuns aproapele, nu-i o minciuna. Ca-s mandra si vreau si eu sa fiu bagata-n seama aici pe forum este adevarat. Imi recunosc neputintele. Nu stiu nimic din bogatia Ortodoxiei noastre. Dar uite de-asta m-am inscris pe forum sa pot vorbi sa pot discuta cu cei ce stiu mai multe. Va rog, nu ma respingeti. Nu sunt prefacuta! Cum sa va conving? De doua ori v-am intrebat cu ce gresesc? Dar nu-mi raspundeti. Poate ca nu merit. Bine mi-a zis Calator-prin ploaie vorba aia: ce i se cuvine lui Jupiter nu li se cuvine boilor! Dar au si boii partea lor. Dati-mi acea parte si va voi multumi! Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar pana una, alta, sa stii ca boii care ii impung pe cei ce ii ingijesc, nu primesc mancare ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asa este. Dar mi-am cerut iertare... nu numai odata. Imi pare sincer rau ca am jignit.
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta!
Multumesc dragi prieteni pentru gandurile si sfaturile pe care mi le-ati expus aici. As mai avea nevoie de un sfat /parere intr-o situatie delicata. 2 persoane apropiate mie ( sot si sotie) sunt cuprinse de patima betiei de ani de zile, dupa cum multi stiti o patima foarte grea; cum as putea sa ii ajut? am incercat de zeci de ori sa le explic cum am putut eu, dar degeaba; sotul mai merge la biserica din cand in cand, sotia mai rar, in acest post parca a si reusit sa se spovedeasca si impartaseasca; in ultima vreme e din ce in ce mai grav, amandoi consuma bautura pana nu mai stiu nimic de ei, ajungand chiar sa cada si sa doarma pe drumuri; va spun eu ca vorba buna nu ajuta,( familia le-a zis de sute de ori ca nu e bine ce fac) cel putin in cazul lor, imediat continua cu bautura; i-am pus pe pomelnic pe la mai multe biserci si manastiri, am citit si acatistul " Potirul nesecat" cu post dupa puterea mea, dar cum ziceam in sus, e din ce in ce mai grav, au ajuns pana la inconstienta si sa doarma pe drumuri, cearta continua intre ei, batai s.a.m.d. Va rog mult pe cei care stiti/ati auzit ceva remediu in acest sens, v-as fi recunoscatoare; din cate stiu s-a incercat si cu ceva pastile contra alcoolului, dar degeaba...necuratul lucreaza in continuare in bietii oameni ![]() Imi cer iertare daca v-am incarcat prea mult cu ale mele, dar incerc pe unde pot sa aflu un remediu. Multumesc anticipat!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Mela Me, asculta-l pe Cristiboss si trece-i la Sfantul Maslu si la Psaltire... e greu, e cumplit de greu. Vorbeste si tu cu un parinte foarte imbunatatit (de genul pr. Papacioc) sa se roage pentru ei.
Iata ce am gasit pentru tine: http://www.scribd.com/doc/47948501/Canoane-De-Rugaciune
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici este link-ul catre site-ul ei: http://www.sfintiiarhangheli.ro/node/1288 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Martirii zilelor noastre | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 18.05.2014 21:45:09 |
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? | iRoDiOn | Spiritualitatea ortodoxa | 25 | 10.08.2012 17:35:13 |
Vamesii zilelor noastre !... | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 21.01.2012 20:18:35 |
Minuni ale zilelor noastre | cosmin_lovin | Intamplari adevarate | 12 | 28.11.2008 22:58:26 |
Ereticii zilelor noastre | phradmon | Secte si culte | 39 | 14.05.2008 14:20:27 |
|