![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ahhh,am inteles nu vb despre Romania... Si fenomenul"orfani"nu-mi pare corect,nu este corect pt nimeni.Oamenii trebuiesc sa fie instruiti prin orice mijloace cu privire la abandon,poate in special femeile.Culmea ca semi-analfabetismul si saracia/lipsa de ocupatie merg mana in mana cu aceste lucruri.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pastreaza apelativul"femeie"pt reprezentantele feminine de la dumneata din familie sau pt vecinele din mahala,eu nu servesc!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ham!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Când atacă, pe străzi (deși în peste 30 de ani de când sunt în București n-am fost mușcat decât o dată, și atunci nu de un maidanez) nu fac decât să își protejeze teritoriul sau puii. Cred că toată lumea e de acord că locul lor nu e în stradă - și iubitori, și neiubitori. Dar nu merită ura noastră. Țăranul a crescut printre animale și a învățat și să le stăpânească, și să le îndrăgească; cu măsură. Numai orașul, cu depărtarea lui de natură, a făcut ca lucrurile să degenereze, fie într-o iubire exagerată față de animale, fie într-o ură nejustificată. Părintele Galeriu spunea că omul a fost făcut ca un părinte peste toate făpturile, și așa trebuie să se poarte; să le stăpânească, dar cu milă. Last edited by N.Priceputu; 23.11.2011 at 11:25:00. |
|
|||
|
|||
![]()
eu am gasit solutia:yasmina sa adune toti cainii din romania si sa-i duca la adaposturile ei ,acolo unde sta ea.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eutanasierea nu se face din ura, e o utilitate. Si nu e obligatorie, dupa cum ziceam, nimeni nu opreste pe iubitorii de maindaezi sa ia acasa 1-2-3 daca vor, dar sa raspunda pentru ei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu ce bani crezi ca sunt castrati si vaccinati? Si adapostiti si hraniti (care sunt unde sunt). Cu aia de la "iubitorii" de animale? Pai daca ar fi asa multi cat se cred ei de multi, i-ar fi luat de mult de pe strazi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu am apelat nici un barbat de pe forum,cu"mai omule","mai barbate". "Femeie"este un familiarism vulgar pe care si-l permit unii in familiile lor,in mediile lor-nu au decat!
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|