Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.11.2011, 10:46:47
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Dar cu porcul sau cu găina n-ai o relație; cel puțin, nu cu cele pe care le cumperi gata tăiate și ambalate.
Sincer, eu nici cu câinii nu am o relație....
Citat:
Dar câinele se uită în ochii tăi ca să înțeleagă ce vrei de la el, cum te poate sluji și asta te face să te simți mai vinovat când îl omori.
Nu îmi amintesc ca maidanezii din parcurile și străzile unde riscă puștii mei să meargă să aibă asemenea privire. La mine se uită să vadă de unde să mă muște și dacă e oportun să mă atace acum, frontal, sau să mă învăluie mai întâi, trecând în spatele meu. De aceea, nu mă simt absolut de loc vinovat să îi omor, ci consider acest lucru o datorie civică și față de cei dragi ai mei și mine însumi. Câinii sunt inamicii mei, spațiul public din jurul casei este frontul. În ciuda unor succese punctuale (câteva plasări de chiftele cu doze letale de digitală), încă sunt departe de a câștiga lupta, din moment ce încă există câini agresivi la mine pe stradă care mușcă trecătorii, pacienții și musafirii. Avantajul eutanasierii făcute de servicii specializate în comparație cu otrăvirea sau folosirea sticlei pisate este că provoacă o moarte fără dureri și mai rapidă, astfel încât lumea scapă mai repede de exemplarele care pun integritatea fizică în pericol.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 10:51:29
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
pai nu cred ca sunt caini de casa in Romania cati sunt pe strazi, fiecare din el tratat si hranit din banul public.
.................................................. .............................................
Nu-mi fac iluzii ca o data ce vor disparea banii vor ajunge la copii orfani sau cine stie ce proiecte sociale, dar prezenta lor pe strazi nu e normala.
Caini maidanezi hraniti si tratati din banii publici???Hahahaha,ce gluma buna...m-ati inveselit instant :)
Ahhh,am inteles nu vb despre Romania...

Si fenomenul"orfani"nu-mi pare corect,nu este corect pt nimeni.Oamenii trebuiesc sa fie instruiti prin orice mijloace cu privire la abandon,poate in special femeile.Culmea ca semi-analfabetismul si saracia/lipsa de ocupatie merg mana in mana cu aceste lucruri.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 11:07:01
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Femeie, vorbim împreună, dar înțelegem separat, nu?
Să fii sănătoasă și să ajuți în continuare unde zici că ajuți.
Lasă-ne pe noi ăștia stresați de câini cu problemele noastre.
M-ai luat la bani marunti,m-ai trimis sa ma ocup de caini(desi ma ocup),m-ai invitat sa particip cu bani la ingrijirea lor,apoi cand in mod surprinzator ti-am spus cum stau lucrurile,acum ma dai pe usa afara,ca si cum esti proprietarul forumului.Ce mitocanie!

Pastreaza apelativul"femeie"pt reprezentantele feminine de la dumneata din familie sau pt vecinele din mahala,eu nu servesc!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 11:12:12
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Pastreaza apelativul"femeie"pt reprezentantele feminine de la dumneata din familie sau pt vecinele din mahala,eu nu servesc!
Ai probleme. Grave. Eu am încheiat discuția (??) cu tine, că-mi fac rău de pomană.
Ham!
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 11:18:50
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
De aceea, nu mă simt absolut de loc vinovat să îi omor, ci consider acest lucru o datorie civică și față de cei dragi ai mei și mine însumi. Câinii sunt inamicii mei, spațiul public din jurul casei este frontul. În ciuda unor succese punctuale (câteva plasări de chiftele cu doze letale de digitală)
Îmi pare rău că aveți o relație atât de dușmănoască cu niște biete animale. Probabil n-ați avut ocazia, în copilărie, sau mai târziu, să fiți în preajma lor, să mângâiați un câine, să-i dați de mâncare, să vă jucați cu el. Apropiindu-vă de ei, i-ați fi cunoscut mai bine și ați fi putut observa că sunt cu totul lipsiți de răutate, ca orice animal de altfel. Iar copiii care cunosc animalele doar de la zoo consider că li se refuză ceva esențial.

Când atacă, pe străzi (deși în peste 30 de ani de când sunt în București n-am fost mușcat decât o dată, și atunci nu de un maidanez) nu fac decât să își protejeze teritoriul sau puii. Cred că toată lumea e de acord că locul lor nu e în stradă - și iubitori, și neiubitori. Dar nu merită ura noastră.

Țăranul a crescut printre animale și a învățat și să le stăpânească, și să le îndrăgească; cu măsură. Numai orașul, cu depărtarea lui de natură, a făcut ca lucrurile să degenereze, fie într-o iubire exagerată față de animale, fie într-o ură nejustificată.

Părintele Galeriu spunea că omul a fost făcut ca un părinte peste toate făpturile, și așa trebuie să se poarte; să le stăpânească, dar cu milă.

Last edited by N.Priceputu; 23.11.2011 at 11:25:00.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 11:21:10
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

eu am gasit solutia:yasmina sa adune toti cainii din romania si sa-i duca la adaposturile ei ,acolo unde sta ea.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 11:21:14
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ai probleme. Grave. Eu am încheiat discuția (??) cu tine, că-mi fac rău de pomană.
Ham!
N-ai de ce sa te superi, e dreptul ei sa aleaga, banuiesc ca nici "barbate" nu i-ar fi convenit, poate o fi trans
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 11:24:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
nu fac decât să își protejeze teritoriul sau puii. Cred că toată lumea e de acord că locul lor nu e în stradă - și iubitori, și neiubitori. Dar nu merită ura noastră.
Aiurea, si chiar daca ar fi asa, atat timp cat teritoriul lor este spatiu public, ei nu au ce sa caute acolo.

Eutanasierea nu se face din ura, e o utilitate.

Si nu e obligatorie, dupa cum ziceam, nimeni nu opreste pe iubitorii de maindaezi sa ia acasa 1-2-3 daca vor, dar sa raspunda pentru ei.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 11:25:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Caini maidanezi hraniti si tratati din banii publici???Hahahaha,ce gluma buna...m-ati inveselit instant :)
Ahhh,am inteles nu vb despre Romania...
Ba da, de Romania.
Cu ce bani crezi ca sunt castrati si vaccinati?
Si adapostiti si hraniti (care sunt unde sunt).
Cu aia de la "iubitorii" de animale?

Pai daca ar fi asa multi cat se cred ei de multi, i-ar fi luat de mult de pe strazi.
Reply With Quote
Vechi 23.11.2011, 11:28:28
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
N-ai de ce sa te superi, e dreptul ei sa aleaga, banuiesc ca nici "barbate" nu i-ar fi convenit, poate o fi trans
Haide Aline,pastreaza proportiile!
Eu nu am apelat nici un barbat de pe forum,cu"mai omule","mai barbate".
"Femeie"este un familiarism vulgar pe care si-l permit unii in familiile lor,in mediile lor-nu au decat!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36