Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2012, 20:25:27
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit intrebare ???

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Foarte civilizat limbaj pentru cineva care se considera crestin! Ca sa nu mai spun de bunul simt de a'mi adresa direct acele acuzatii! Dar asta tine de educatia ta si de cei 7 ani de acasa, iar eu nu ma pot baga aici! Cu persoanele vinovate ar trebui sa stai de vorba!
De unde pana unde ati dedus ca EU V-AM ATACAT PE DVS ???
am vorbit eu cu dvs ?
v-am raspuns la vreun mesaj dvs ?
v-am acuzat de ceva ???

eu nu am facut decat,o analiza psihologica personala, in contextul in care (nota bene !) era vorba de acea intamplare spusa de colegul nostru,cu scara de bloc,si cu cainii ce au sarit pe el mai sa il omoare !
critica era visavis de acea situatie, si fata de sustinatorii FANATICI (am precizat !) ai acestor caini ucigasi ???

Dvs veniti,din senin sa-mi aduceti acuzatii gratuite,cand eu nci nu am vorbit cu dvs ceva !
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 20:27:54
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
De unde pana unde ati dedus ca EU V-AM ATACAT PE DVS ???
am vorbit eu cu dvs ?
v-am raspuns la vreun mesaj dvs ?
v-am acuzat de ceva ???

eu nu am facut decat,o analiza psihologica personala, in contextul in care (nota bene !) era vorba de acea intamplare spusa de colegul nostru,cu scara de bloc,si cu cainii ce au sarit pe el mai sa il omoare !
critica era visavis de acea situatie, si fata de sustinatorii FANATICI (am precizat !) ai acestor caini ucigasi ???

Dvs veniti,din senin sa-mi aduceti acuzatii gratuite,cand eu nci nu am vorbit cu dvs ceva !

Te'ai amestecat in discutia mea cu Raoul, ca sa spui asa din senin, cum sustinatorii "javrelor" sunt asa si pe dincolo! Si tot asa, din senin, imi vine mie acum sa spun ca oamenii care vorbesc cu atata ura nu fata de caini ci fata de orice creatura vie, creatie a Domnului sunt cam pe la acelasi nivel cu animalele pe care va inversunati voi atat.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 20:30:59
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Basescu si nu altul, a reformat justitia,asa cat a putut (sa nu uitam ca justitie perfecta e numai la Dumnezeu,nu la oameni !) insa asa schioapa, surda si oarba, cu e ,iete ca primarul judetului cluj zace acum la ghera (ceea ce inainte era de neimaginat !) si multe cazuri de coruptie la vamesi,politisti, primari au fost cercetate...macar au fost speriati !
Concret ce a facut Basescu in asa zisa reforma a justitiei?
Nu mai pot aia de tremurat. Il viseaza noaptea pe Basescu si au cosmaruri ca s-a reformat justitia. NU EXISTA CONDAMNARI. Si in plus totul se face la comanda politica in functie de interese.

Citat:
Ati vazut asa ceva pe vremea psd-ului ??????? , nici macar nu era presa libera atuncea !!!
Nu era libera? Era libera, dar era corupta si platita. Asa cum e si acum o parte care ii aduce osanale lui Basescu.

Citat:
Basescu si cu Boc au reusit sa mentina pe linia de plutire salariile si pensiile, pentru ca ,din cauza unei crize globale nemaintalnite din 1929-1933, Romania intra in coma financiara; adica statul nu mai putea plati pensiile batranilor si salariile bugetarilor !!!
Pentru ca tara nu produce destul cat sa acopere consumul populatiei !
Cum? Cum au facut ei asta? Imprumutandu-ne la FMI si luand masuri impotriva propriului popor?
Vechi 13.01.2012, 20:31:56
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Ok. Deci astept in continuare solutia. Anna,ce propui? Sa lasam cainii liberi si sa moara/fie raniti oamenii sau mai bine sa-i omoram pe caini spre protectia semenilor?
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 20:32:45
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Si eu sunt pro Basescu & Boc. Trebuie sa fii nebun sa ti cu PSD-ul care a vandut si distrus tara!
Care parte din tara au vandut-o? Flota?
Vechi 13.01.2012, 20:37:47
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ok. Deci astept in continuare solutia. Anna,ce propui? Sa lasam cainii liberi si sa moara/fie raniti oamenii sau mai bine sa-i omoram pe caini spre protectia semenilor?
Eu ti'am vorbit destul de clar, imi pare rau ca e greu de inteles pentru tine!
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 20:37:55
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Care parte din tara au vandut-o? Flota?
Termina cu ironiile. S-a vandut TOT! Ce a privatiza/vandut Basescu?? A fost si impotriva privatizarii Petrom,unde a fost mana lu' bombonel. In fine,nu le iau apararea pdl-istilor,dar sunt mai buni ca psd,asta e clar! Iliescu ne-a nenorocit!

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Eu ti'am vorbit destul de clar, imi pare rau ca e greu de inteles pentru tine!
Imi pare rau,chiar nu am inteles. Deci intre mine si caine,cine vroiai sa moara??
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 20:49:10
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Intrebarea saptamanii !

Citat:
În prealabil postat de raoul Vezi mesajul
. deci intre mine si caine,cine vroiai sa moara??
. . .
Vechi 13.01.2012, 20:56:00
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
. . .
Cristi,raspunde-mi in cuvinte,nu inteleg limbajul "mut" Stai linistit,nu ma supar.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 20:56:16
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
. . .
hahaha ce haios :))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
eutanasierea cainilor Mirela0110 Generalitati 686 14.09.2013 09:14:42
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! guardian knight Generalitati 134 21.02.2011 20:07:32
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala horatiu.miron Religia Islamica 120 24.10.2010 23:22:10
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! Radu32 Generalitati 141 15.08.2010 21:57:15
Am respins Crestinismul Razvan_Mihai Generalitati 41 29.12.2009 14:42:59