![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
am vorbit eu cu dvs ? v-am raspuns la vreun mesaj dvs ? v-am acuzat de ceva ??? eu nu am facut decat,o analiza psihologica personala, in contextul in care (nota bene !) era vorba de acea intamplare spusa de colegul nostru,cu scara de bloc,si cu cainii ce au sarit pe el mai sa il omoare ! critica era visavis de acea situatie, si fata de sustinatorii FANATICI (am precizat !) ai acestor caini ucigasi ??? Dvs veniti,din senin sa-mi aduceti acuzatii gratuite,cand eu nci nu am vorbit cu dvs ceva ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te'ai amestecat in discutia mea cu Raoul, ca sa spui asa din senin, cum sustinatorii "javrelor" sunt asa si pe dincolo! Si tot asa, din senin, imi vine mie acum sa spun ca oamenii care vorbesc cu atata ura nu fata de caini ci fata de orice creatura vie, creatie a Domnului sunt cam pe la acelasi nivel cu animalele pe care va inversunati voi atat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mai pot aia de tremurat. Il viseaza noaptea pe Basescu si au cosmaruri ca s-a reformat justitia. NU EXISTA CONDAMNARI. Si in plus totul se face la comanda politica in functie de interese. Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ok. Deci astept in continuare solutia. Anna,ce propui? Sa lasam cainii liberi si sa moara/fie raniti oamenii sau mai bine sa-i omoram pe caini spre protectia semenilor?
|
|
||||
|
||||
![]()
Care parte din tara au vandut-o? Flota?
|
|||
|
|||
![]()
Eu ti'am vorbit destul de clar, imi pare rau ca e greu de inteles pentru tine!
|
|
||||
|
||||
![]()
Termina cu ironiile. S-a vandut TOT! Ce a privatiza/vandut Basescu?? A fost si impotriva privatizarii Petrom,unde a fost mana lu' bombonel. In fine,nu le iau apararea pdl-istilor,dar sunt mai buni ca psd,asta e clar! Iliescu ne-a nenorocit!
Imi pare rau,chiar nu am inteles. Deci intre mine si caine,cine vroiai sa moara?? |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Cristi,raspunde-mi in cuvinte,nu inteleg limbajul "mut"
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
eutanasierea cainilor | Mirela0110 | Generalitati | 686 | 14.09.2013 09:14:42 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala | horatiu.miron | Religia Islamica | 120 | 24.10.2010 23:22:10 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 14:42:59 |
|