![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum e zicala aia cu poalele-n cap?
Are cumva cineva impresia că este gaura de la covrig?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La ce anume se refera aceste zicale(ma refer in contextul de fata?) Multam.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Intre timp, vad ca a disparut topicul lui Ioan Cezar, asa ca voi "da si eu din casa", din mesageria mea privata: pe privat s-a format o coalitie secreta.
![]() Userii care nu tin partea nimanui si ii indragesc in egala masura pe Cristiboss si pe Ioan Cezar, pe Mosneagul OmBun si pe Florin Ionut si pe alti incriminati) sunt invitati sa coalizeze in rugaciune pentru impacarea forumistilor certati, care trec prin ispite. Ii pot pomeni zilnic la paraclisul Maicii Domnului. Cineva sugera ca ar fi mai bine sa facem acatistul Maicii Domnului, impacarea celor invrajbiti: http://www.crestinortodox.ro/acatist...iti-67102.html. Si pe mine personal m-a ajutat mult candva acest acatist. Ne rugam sa ii lumineze Domnul pe toti, sa le dea gandul bun, iertare si impacare! Nu doresc niciun raspuns pe forum la acest mesaj, e un simplu indemn la rugaciune.
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie sa recunosc ca este o strategie foarte buna.
Cum de nu mi-a trecut asta prin minte?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumiri aduc și eu domnului Adrian deoarece a dat curs propunerii de a fi șters topicul care era o mizerie.
Eu personal îi iubesc pe toți și sufăr pentru fiecare user ale cărui postări le-am citit și m-am folosit și care a hotărât să plece. Îmi plac însă plecările discrete, fără topice deschise special pentru a face "jertfelnicie". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu am nimic cu nimeni,si imi doresc ca toti cei implicati in acest"accident"sa ramana pe forum ca si pana acum.
Fiecare va lipsi in felul lui. Nu-mi doresc sa ma amestec cu nimic,chiar am avut o curiozitate sincera vizavi de acele fraze(habar nu am ce inseamna sa fii gaura de la covrig...???)
|
||||
|
||||
![]()
Adica a ne considera mai importanti decat suntem!
|
||||
|
||||
![]()
Îmi cer scuze că mă bag unde nu-mi fierbe absolut, dar absolut deloc oala.
Consider însă o maaaare măgărie (și-mi mai cer odată scuze pentru asta) publicarea unui mesaj privat fără consimțământul a(n)drisantului. Indiferent cine este acela și indiferent ce conține. Dumnezeu oricum știe. Vrem să știe și restul lumii? De ce? Și aici intervine partea cu gaura... Iertată să-mi fie intervenția: nu am nimic de împărțit cu nimeni, fiecare în parte probabil că aveți cei 50% ai voștri de dreptate și cam atât!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce nu e posibil la oameni, e posibil la Dumnezeu, Ombun. Sa nu te indoiesti de asta! Cu ajutorul Domnului, in timp, va trece supararea tuturor. Numai sa Ii dam voie sa ne ajute, sa Ii cerem asta. Sa nu transformam si acest topic intr-unul aseamanator celui tocmai sters de admin!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare de ce masonii sunt dusmani? | andreicozia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 259 | 26.12.2015 23:46:26 |
Iubire de dusmani... pana unde? | crestinOrtodoxa | Intrebari utilizatori | 8 | 06.01.2011 21:52:55 |
Despre dusmanie si dusmani( despre ura) | cristiboss56 | Generalitati | 41 | 25.12.2006 00:55:18 |
|