![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Si apropos, de unde stii tu ca eu nu-i multumesc lui Dumnezeu pentru bucate?Mai intai vezi barna din ochiul tau apoi paiul din ochiul altuia?Multa iubire!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asadar tu ai adus versetele acelea ca argumente SA MA COMBATI .... asadar TU AI CONDAMNAT CASATORIA SI FACEREA DE COPII ... de ce ma acuzi pe mine ? asadar intr-adevar sunt total pe dinafara FARA demonstratie ... se accepta ![]() ![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Altarul le sfintea... Nu raspunzi la intrebari si scrii doar asa ca sa scrii ceva..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Altarul din vechiul testament. Sau Dumnmezeu isi schimba ideile? Uite aici ceva chiar din acest site :
Se spune despre Avva Stefan, ca era odata foarte bolnav si doctorii l-au silit sa manance carne. El avea un frate, foarte evlavios, care traia potrivit poruncilor lui Dumnezeu. S-a intamplat sa vina fratele acesta chiar atunci cand batranul manca din carne. Cand l-a vazut, s-a intristat foarte tare, zicandu-si ca, dupa atata asceza si infranare, a mancat, spre sfarsitul vietii, carne. Dar indata a cazut fratele in extaz si a vazut pe cineva, care i-a spus: - Pentru ce te superi din pricina preotului pe care l-ai vazut mancand carne ? Nu stii ca el a mancat de nevoie si pentru ca sa faca ascultare ? Nu trebuie sa te superi. Iar daca vrei sa vezi in ce slava este fratele tau, intoarce-te si uita-te ! Cand s-a intors fratele, a vazut pe preotul Stefan alaturi de Hristos. Si i-a mai spus cel ce i s-a aratat: - Iata in ce slava este ! Slaveste, asadar, pe Cel ce slaveste pe cei ce Il iubesc cu adevarat. http://www.crestinortodox.ro/pilda-z...rne-99231.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() si ca sa nu iti mai copiez textul INGROS ANUMITE LUCRURI PE TEXT ca sa pricepi .... ma bucur ca l-ai adus in discutie CU MINUTA TA ca sa nu mai fiu acuzat ... si acum IL ANALIZAM ... asadar TU ESTI BOLNAV ? TE SILESTE CINEVA ? MANINCI DE NEVOIE SI FACI ASCULTARE ? .....la toate intrebarile de mai sus este NU , NU , NU ...si vrei sa imi spui ca acestea sunt argumente ca tu sa maninci carne ? ESTI DEPARTE AMICE DE ORTODOXIE ... asadar imi cer iertare , dar nu o sa inghit BAZACONII negandite din partea nici unui ortodox CU NUMELE .... ![]() multa iubire ps unde scrie sa slavesti carnea ? sau faptul ca a minca carne este slava ? tu esti confuz rau .... dar continua sa ma judeci ca sa pot sa scot in evidenta ORTODOXIA ... adu-i si pe restul sa te ajute .... ca tu nu faci fata discutiei ... multa iubire Last edited by the_Listener; 04.08.2011 at 16:23:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu ne-a lasat si jumatatile de masura. Nu poti judeca pe cineva pentru neputinta sa, daca Dumnezeu il accepta asa. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Luca 11 11. Și care tată dintre voi, dacă îi va cere fiul pâine, oare, îi va da piatră? Sau dacă îi va cere pește, oare îi va da, în loc de pește, șarpe? 12. Sau dacă-i va cere un ou, îi va da scorpie? 13. Deci dacă voi, răi fiind, știți să dați fiilor voștri daruri bune, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da Duh Sfânt celor care îl cer de la El! Se cere analiză pe text din partea Ascultătorului de serviciu.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|