![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
pai nu tot ansamblul de fenomene este nou, despre vorbire in limbi putem citi in Scripturi, ca au avut-o si primii crestini, iar catolicii abia acum o experimenteaza, oare de ce nu au experimentat-o pe toata perioada de cand exista Biserica Catolica? iar ceea ce este nou, caderea pe spate, rasul si alergatul prin biserica, scuzati-ma, dar nu cred ca sunt de la Dumnezeu, deoarece nu zidesc absolut cu nimic si seamana pana la identificare cu un comportament de posedat demonic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu la ce daruri va referiti. Daca va referiti la odihna in duhul, nu stiu de unde ati scos-o si in ce consta. Sfintii nostri ne vorbesc de mingiere spirituala si despre uscaciune sufleteasca, nu am gasit in nici o lectura despre aceasta odihna despre care vorbiti dumneavoastra. Din contra, sfintii nostri ne indeamna sa nu cautam niciodata mingierea spirituala si niciodata sa nu facem rugaciunile cu acest scop. Referitor la filmuletul de pe youtube: daca dumneavoastra considerati aceea o dovada serioasa atunci eu ma indoiesc asupra obiectivitatii dumneavoastra cu privire la acest subiect. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat priveste crucea, apostolul Pavel facea referire la jertfa lui Hristos nu la vreun obiect sau la vreun semn (vezi 1 Corinteni 1:17-31). In tot Noul Testament nu apare nimic despre inchinarea la un obiect sau facerea semnului crucii. Acestea nu fac parte din credinta crestin-apostolica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
luati legatura cu grupul carismatic din Biserica Italiana sau Biserica Sfanta Cruce din Bucuresti, si va veti convinge de existenta acestor fenomene, daca filmul in care cei care primesc blessingul pica pe spate nu va convinge. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
domnule "gras", lasati-o va rog pe Maica Domnului, aici discutam de fenomenul carismatic; multumesc.
|
|
|||
|
|||
![]()
cand nu mai au argumente faulteaza sau dau inapoi si "schimba subiectul"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Nu am de ce sa iau legatura cu nici un grup carismatic; imi e de ajuns ca am inteles ce inseamna aceasta miscare in conceptia Bisericii Catolice. Manifestarile particulare ale unora nu ma intereseaza; este treaba Bisericii sa gestioneze ceea ce ii apartine. Dupa cum vi s-a mai spus, niste manifestari oarecare ale unor oameni nu au legatura cu ceea ce ne invata Biserica Catolica despre Duhul Sfint si despre aceasta miscare. Sinteti setat pe o idee si nu renuntati la ea. Sa fiti sanatos. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|