![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am probleme cu altii care au convingeri diferite, dar am probleme cu sectarii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar de cand apostolii erau ortodocsi si cu biserica?, eu stiu ca erau evrei crestini prin casele lor sau a altora. |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=tricesimusseptimus;187330]1.
Stimati doamne/domni de alta religie decit ortodoxa Cum n-am avut nici timpul si nici rabdarea sa citesc toate raspunsurile de la aceasta postare, daca tot spuneti ca nu v-ati regasit in ortodoxie si va simtiti bine la adventisti sau penticostali sau alte secte, cum se face ca postati pe acest site eminamente ortodox? Si care va sunt intentiile? ![]() ![]() ![]() Astept raspunsuri, cu tot respectul cuvenit |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=hanico;212051]
Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Asa si este...insa tot intrebari sunt, deci poate ca in subconstientul lor...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=anaana71;212077]Dracul (așa cum plastic vă exprimați) are emisari și slujitori deopotrivă în toate denominațiile creștine și nu cred că e treaba noastră să decantăm neghina din grâu. Mă iertați că am spus-o poate prea direct...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase | PetruD | Morala Crestina | 947 | 03.02.2013 10:31:35 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti | mihailt | Generalitati | 8 | 17.04.2010 02:20:05 |
|