Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.02.2010, 15:36:27
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de almaris Vezi mesajul
Nu te supara, dar vezi ca esti foarte aproape sa cazi in propria descriere, adept al unei secte e unul care e inflacarat si intolerant, chiar fanatic raportat la altii cu convingeri diferite.
Nu am probleme cu altii care au convingeri diferite, dar am probleme cu sectarii.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2010, 15:46:02
amarius
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Glykys ,scriu si eu ce a spus duminica parintele la predica ,nu biblia ne va mantui ci trairea in biserica ordodoxa unde se savarsesc sf.Taine ,cele 7 taine.
Tot el a spus ca asta inseamna sa respectam ce a spus Mantuitorul sfintilor Apostoli :"Cine va primeste pe voi pe mine ma primeste". Asta e trairea in biserica ortodoxa cu tot ce inseamna ea.
Ori la secte nu poate fi vorba de asa ceva ,oricine poate fi preot .
Doamne ajuta !
Anita, sa-l intrebi altadata unde scrie ca altcineva sau altceva poate mantuii in afara de D-zeu prin al Sau Fiu?
Dar de cand apostolii erau ortodocsi si cu biserica?, eu stiu ca erau evrei crestini prin casele lor sau a altora.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2010, 15:59:32
hanico's Avatar
hanico hanico is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.06.2007
Locație: Moldova lui Stefan
Trimite un mesaj prin AIM pentru hanico
Implicit Intrebare

[quote=tricesimusseptimus;187330]1.

Stimati doamne/domni de alta religie decit ortodoxa

Cum n-am avut nici timpul si nici rabdarea sa citesc toate raspunsurile de la aceasta postare, daca tot spuneti ca nu v-ati regasit in ortodoxie si va simtiti bine la adventisti sau penticostali sau alte secte, cum se face ca postati pe acest site eminamente ortodox? Si care va sunt intentiile?
Astept raspunsuri, cu tot respectul cuvenit
Reply With Quote
Vechi 14.02.2010, 17:10:28
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

[quote=hanico;212051]
Citat:
În prealabil postat de tricesimusseptimus Vezi mesajul
1.

Cum n-am avut nici timpul si nici rabdarea sa citesc toate raspunsurile de la aceasta postare, daca tot spuneti ca nu v-ati regasit in ortodoxie si va simtiti bine la adventisti sau penticostali sau alte secte, cum se face ca postati pe acest site eminamente ortodox? Si care va sunt intentiile?
eu pun intrebarea asta de am si uitat de cate ori. cel mai des, dar si hilar, raspuns este, cica: pentru dialog pur si simplu dracul isi trimite slujitorii pe aici sa ne sminteasca. dar si-a gresit tinta
Vechi 14.02.2010, 17:32:55
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
eu pun intrebarea asta de am si uitat de cate ori. cel mai des, dar si hilar, raspuns este, cica: pentru dialog pur si simplu dracul isi trimite slujitorii pe aici sa ne sminteasca. dar si-a gresit tinta
Dar pot fi si in cautare de raspunsuri...mie una cel putin asa mi se pare, adreseaza foarte multe intrebari ortodocsilor, ceea ce poate conduce logic spre o anumita concluzie
Reply With Quote
Vechi 14.02.2010, 17:55:41
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Dar pot fi si in cautare de raspunsuri...mie una cel putin asa mi se pare, adreseaza foarte multe intrebari ortodocsilor, ceea ce poate conduce logic spre o anumita concluzie
eu n-am observat. multi au convingerile sectelor lor, iar intrebarile sunt puse mai mult ca sa ne "deschida" noua ochii.
Vechi 14.02.2010, 19:04:00
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
eu n-am observat. multi au convingerile sectelor lor, iar intrebarile sunt puse mai mult ca sa ne "deschida" noua ochii.
Asa si este...insa tot intrebari sunt, deci poate ca in subconstientul lor...
Reply With Quote
Vechi 14.02.2010, 19:54:08
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Dai dreq de posedati :)).Urmareste indeaproape pe "vorbitorii in limbi" de la penticostali, ca multi dintre ei ajung posedati de draci.Si dracu cand poseda ghici ce face?Vorbeste in limbi.Fereste-te de spurcatii aia, si daca sotul tau continua lasa-l drequ de ratat infect.Sectarii astia penticostali "fanatici" sunt neoameni.
Dar tu de ce spirit ești condus când înjuri și dai sfaturi pentru divorț?
Reply With Quote
Vechi 14.02.2010, 19:54:42
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de hanico Vezi mesajul

Stimat/ă domn/doamnă, dacă timpul ori superficialitatea nu v-au lăsat să observați, eu postez mai mult pe acest sub-forum de dialog între ortodocși și restu' lumii. Și fiind un dialog, e numai normal să răspundem la întrebările ce ni se pun. Cam acesta e secretul...
Reply With Quote
Vechi 14.02.2010, 19:55:56
Banned

Implicit

[quote=anaana71;212077]
Citat:
În prealabil postat de hanico Vezi mesajul

Dracul (așa cum plastic vă exprimați) are emisari și slujitori deopotrivă în toate denominațiile creștine și nu cred că e treaba noastră să decantăm neghina din grâu. Mă iertați că am spus-o poate prea direct...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudinea ortodoxa fata de oamenii de alte culte religioase PetruD Morala Crestina 947 03.02.2013 10:31:35
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? sophia Nunta 52 18.10.2010 12:02:02
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16
O cantare ciudata, exsultet de ce se canta in BC si in alte "culte crestine" la Pasti mihailt Generalitati 8 17.04.2010 02:20:05