![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() te rog sa ma ierti, dar apropo de apoftegma aia... semeni cu reporterul din bancul urmator : In timpul unei vizite la un spital de nebuni, un reporter il intreaba pe director ce criterii se folosesc ca sa stabileasca daca un pacient trebuie internat sau nu. - Ei bine -spune directorul- umplem o cada de baie cu apa, apoi ii oferim pacientului o lingurita, o ceasca si o galeata si ii cerem sa goleasca cada. - Aha, inteleg! - spune reporterul. O persoana normala va folosi galeata pentru ca e mai mare decat ceasca sau lingurita!... - Nu, spune directorul. O persoana normala ar scoate dopul!... Dumneavoastra doriti un pat langa geam sau langa usa?!?... cred ca directorul - administratorul acestui site - deja construieste alt "spital", sau macar anexe.... ale acestui site :))))))) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana acum n-ai irosit nici un epitet sau expresie atunci cand n-aveai nimic bun de spus referitor la subiectul discutiei si trebuia cumva sa-ti "infierezi" adversarul, nu de alta dar pe urma sa ai o baza sa-i zici ca este "infierat", nu? Daca ai uitat, am sa-ti fac o lista, un mic "reminder" ai mai sus.
|
|||
|
|||
![]()
Dacă nu înțelegi un anumit cuvânt dintr-un articol tehnic, ignora-l. Articolul va suna foarte bine și fără el.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va exista un singur parlament, cel european și un singur președinte al Europei. La noi va fi numit probabil un guvernator, iar țara va ajunge o anexă a marilor puteri. Pentru ca suveranitatea țării să poată fi transferată cât mai ușor către cei ce vor conduce în final întreaga lume, este necesar ca statul să fie cât mai suplu iar funcțiile lui să fie reduse la minim. De aceea e nevoie de concedieri masive în sistemul bugetar, de vânzarea tuturor activelor de stat și desfințarea serviciilor publice, învățământ, sănătate etc. Toți conducatorii pe care i-am avut de la Revoluție încoace ne-au trădat și ne-au vândut! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: ești Neti Sandu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi place ca l-ai citat pe Murphy :) Last edited by ioanna; 27.01.2013 at 01:18:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|