![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pana una alta, ce vorbeam mai devreme despre problema traducerilor si cum se arunca unii la bataie pe niste cuvinte asupra carora nici macar nu au certitudinea ca reprezinta o traducere corecta.
Reprezinta "ziua" din Geneza, efectiv ziua de 24h sau o perioada de timp (faza?): The Days of Genesis http://www.accuracyingenesis.com/day.html
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde pana unde sa "copiezi" Win8? Ce legatura are asta cu evolutia? |
|
|||
|
|||
![]()
A incercat si el o paralela nereusita.
Probabil frustrat ca nu reuseste sa pirateze ultimul OS Microsoft :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zirconul este un mineral care se gaseste in asteroizi. In plus, s-a descoperit ca zirconul respinge puternic plumbul. Din asta se poate trage concluzia ca plumbul gasit in zircon a ajuns acolo prin descompunerea radioactiva a uraniului. In acest mod, se poate calcula varsta zirconului respectiv folosind urmatoarea formula: Na=No*e^(- λt) Unde Na este numarul prezent de atomi de uraniu No este numarul original de atomi de uraniu, si se poate afla adunand numarul de atomi de plumb cu numarul prezent de atomi de uraniu λ este rata de descompunere a uraniului t-varsta zirconului Asa functioneaza aceasta datare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai la dispozitie miliarde de ani, si daca de fiecare daca cand copiezi, se poate schimba o bucata de cod in altceva, atunci da, de ce nu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar sa presupunem ca ar spune ca in trecut s-ar fi schimbat ceva cu ADN-ul sau mai stiu eu ce. Aici nu e nicio dovada, poate fi doar o speculatie. In aceste condirii accepti ca evolutionismul poate fi doar o poveste SF, speculatie, fara nicio dovada si contrazis de stiinta actuala. Daca nu ai inteles exact ce am aratat citeste de cateva ori mesajele mele, ca o sa intelegi. Last edited by catalin2; 09.06.2014 at 14:37:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Da uite, nu avem la dispozitie miliarde de ani, asa ca trebuie sa credem ca se intampla sa apara si unele pozitive care sa duca evolutia mai departe...ca nu putem vedea cu ochii nostri ca singurul lucru care produce informatie este inteligenta. ![]() |
|