![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Are relevanta intrebarea mea. Poti sa-mi raspunzi: cati ani au fost de la inceputul lumii pana la potop?
|
|||
|
|||
![]()
Da, versiunea sinodală din 1914 exact așa spune: "ziua Sâmbetei".
|
|
|||
|
|||
![]()
1656. Care e relevanța?
|
|
||||
|
||||
![]() Ai raspuns prost. Au fost exact 2243. Dar apropo' de unde stii ca au fost 1656 ca in Biblie nu scrie...
|
|||
|
|||
![]()
Poți verifica tu însuți. Ia la rând toată genealogia descrisă în cartea Facerii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu inteleg. Si scrie ca au fost 1656?
|
|||
|
|||
![]()
Dacă calculezi datele, atât îți dă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru mine acceptarea sabatului a fost o lupta grea.Numai ca in lupta cu Dumnezeu ,noi nu avem nici o sansa. Poate doar cea a lui Iacov , care s-a apucat cu ambele miine de El,daca stii pasajul. Citeste bine cele zece porunci ,fa o asemanare cu cele doua date de Hristos si leaga cu Apocalips 11: 19 Și Templul lui Dumnezeu, care este în cer, a fost deschis: și s'a văzut chivotul legămîntului Său, în Templul Său. Și au fost fulgere, glasuri, tunete, un cutremur de pămînt, și o grindină mare. Ce se afla in chivot ? si cine se arata pe capacul chivotului? un verset mai greu de interpetat e Galateni2,19 Căci eu, prin Lege, am murit față de Lege, ca să trăiesc pentru Dumnezeu. a muri fata de Lege ,insemna ca nu Legea in sine ,nu in litera ei obtinem neprihanirea , dar cu ajutorul ei am ajuns sa cunoastem spiritul ei prin credinta in Isus Hristos. A fi in Hristos insemna si a fi implinitor al Legii prin El,in meritele Lui ,si nu prin faptele care vrem noi sa le facem ca sa fim mintuiti. Noi intram in odihna de a mai face fapte mintuitoare,prin jertfa lui Hristos pe cruce. In timpul intaririi relatiei cu Hristos ,legea isi inceteaza aspectul pedepsei ,si devine un fapt in sine,o binecuvintare , sfintirea isi face loc din ce in ce mai mult in tine,iar pacatul nu te mai cuprinde. Cum lasi mai moale relatia cu Hristos ,devii iar plin de pacat ,si tot asa pina la sfirsitul vietii. Acum sa-mi spui sincer,e acelasi lucru relatia cu un sfint ,ca cea cu Hristos? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi nu inlocuim Sfintii cu Domnul Isus sau cu Dumnezeu. Pentru noi Sfintii sunt mijlocitori intre noi si Dumnezeu sau Domnul Isus pentru ca "Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit" (Iacov 5.16)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Duhul Sfint a avut menirea ca Evanghelia sa fie cunoscuta in toate limbile si natiile. Simpla bolborosire irationala cred ca vine de la altcineva. Cit despre mintuire ,e o interpretare corecta pt cine crede mesajul Evangheliei Ioan 3,16 Fiindcă atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața vecinică. Jertfa de pe cruce este lucrarea care mintuieste pe oricine crede in Isus Hristos. Aceasta credinta este adevarata putere data de Dumnezeu fiecarui credincios de a rezista influientei pacatului,prin relatia cu Hristos. Lucrarea acestei credinte aduce la suprafata fapte si schimbare de caracter ,cu ajutorul Duhului Sfint. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|