![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
..............................
Last edited by penticostalulmantuibil; 16.08.2010 at 08:50:41. Motiv: am scris de doua ori acelasi mesaj |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, recunosc ca nu-mi convine ce ai scris, dar cred ca ai facut o radiografie corecta. Voi lua aminte. Persoana mea insa nu face subiectul pe acest topic. Daca vrei sa-mi mai scrii ceva personal o poti face pe PM. Multe binecuvantari... |
|
|||
|
|||
![]()
Fratele elev de liceu are intelepciunea unui om trecut prin viata. Nu m-ar mira sa fie si un poet deosebit de talentat. :))
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
dv.cine sunteti ca nu va cunosc?
|
|
|||
|
|||
![]()
Doar un user de pe forum. :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
ma bucur tare,Domnul sa te binecuvinteze,dar tot nu te cunosc.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
necunoscandu-se semnificatia cuvantului,acesta era aruncat ca si ocara asupra unor oameni din alte culte
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Actul 1: Nașterea Bisericii lui Hristos. Actul 2: După aproape 1900 de ani, timp în care penticostalii pur și simplu nu au existat, apar penticostalii ca o sectă ruptă de Biserica lui Hristos și care pretind că vorbesc în limbi, problema fiind că vorbirea în limbi a penticostalilor nu are nici cea mai mică legătură cu vorbirea în limbi despre care se vorbește în Sfânta Scriptură. Actul 3: Datorită mândriei care îi stăpânește se autodenumesc "pocăiți" spre a se deosebi de "nepocăiți", apoi sunt denumiți drept "pocăiți" pentru a fi ironizați pentru mândria care îi stăpânește pe cei care nu fac parte din Biserica lui Hristos însă se autodenumesc cu o autoritate nu se știe de unde luată "biserica" "lui Dumnezeu" "apostolică", autodenumire care spune totul despre înșelarea în care se află această sectă "penticostalo"-"carismatică". |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ma puteti ajuta? | mirela1990 | Generalitati | 10 | 12.09.2010 23:40:20 |
Ce puteti spune? | Darkanian | Generalitati | 19 | 04.07.2010 23:14:35 |
Ma puteti ajuta? | truthtostone | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:39:34 |
Ma puteti ajuta | ioanhodean | Preotia (Hirotonia) | 3 | 27.03.2008 00:14:44 |
|