![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Faceam eu precum am facut si pt altii,ma bagam in fata cainelui si-l certam facandu-ti tie loc sa treci nestingherit,iar data viitoare te descurcai singur :) Trebuie sa stii cum sa vb cu cainii,totul se afla in tonalilatea vocii. Nimeni nu intelege ca daca arati agresiune tot agresiune primesti inapoi ![]()
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar eu cred ca tot ce a fost de spus s-a cam spus in threadurile din trecut,asa ca stau pasiva,nu ma mai agit! Sunt motive care se repeta la infinit...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate! Pe mine ma frustreaza faptul ca nici macar nu ma contrazic cu ei pe tema uciderii cainilor, ci pe felul in care pun problema! E josnic!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Voiam sa mai detensionez atmosfera,ca iar se incinge. Ok...
|
|||
|
|||
![]()
Uite aici:
Citat:
Citat:
Si hai sa mai spun ceva! Sa ne gandim la detinuti! Oameni care au ucis, au furat, au violat, au batut s.a.m.d., care sunt condamnati la ani grei de inchisoare si care uneori isi petrec chiar intreaga viata dupa gratii. Ei de ce nu sunt ucisi? Pe acelasi principiu al lipsei banilor. E mai ieftin sa le dai injectia decat sa ii tii ani intregi in inchisori, sa ii hranesti, sa le platesti paznici s.a.m.d.! Hm? Last edited by AnnaKarenina90; 13.01.2012 at 21:22:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Yasmina,deci am dreptate sau nu? Dar fi sincera si realista! Crezi ca de nebun mi-a venit toata ura asta peste noapte?? M-a muscat,intelege,am urma pe picior! Daca nu aveam spray-ul m-ar fi doborat toti cei trei caini,ma faceau praf! V-ati fi bucurat mai mult sa auziti ca va scriu din spital si cu semne pe viata?? Raspundeti la obiect,da sau nu. Puteti sa spuneti "DA" fara nicio problema,nu ma supar,dar macar fiti voi! Sa terminam cu bunatatea asta excesiva atunci cand chiar nu e cazul.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi pare rau dar sunteti tare naivi toti cei care credeti ca exita oameni care au facut sau pot face mai mult dintre cei din clasa politica. Toti sunt o apa si un pamant.
|
||||
|
||||
![]()
Pai vorbesc,ca e normal dupa ce am trecut prin nefericita intamplare! Sa inteleg ca era mai bine sa il las sa ma sfasie,si a doua zi sa nu-l omor,ci sa ma duc cu o bucata de paine la el,nu? Fii serioasa! Cea mai buna solutie e eutanasierea! De ce sa se cheltuie bani pe caini cand avem destui bolnavi,orfani etc. E foarte clara situatia.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ah, era sa uit! Acolo la fapte bune o sa'ti mai scrie ingerasul cati bolnavi ai salvat de la moarte si cati copii si'au gasit familii pentru ca tu ai omorat cainele cel rau! Poate peste multi multi ani stranepotii acestor amarati pentru care lupti tu cu mantia justitiei pe umeri se vor inchina la moastele tale! Si tot nu mi'ai raspuns la intrebarea anterioara, referitoare la detinuti! Uite, cat timp ai costumul de super erou pe tine, poti rezolva si problema aceasta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
eutanasierea cainilor | Mirela0110 | Generalitati | 686 | 14.09.2013 09:14:42 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala | horatiu.miron | Religia Islamica | 120 | 24.10.2010 23:22:10 |
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! | Radu32 | Generalitati | 141 | 15.08.2010 21:57:15 |
Am respins Crestinismul | Razvan_Mihai | Generalitati | 41 | 29.12.2009 14:42:59 |
|