Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.01.2012, 21:04:30
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Imi pare rau,chiar nu am inteles. Deci intre mine si caine,cine vroiai sa moara??
Niciunul!!
Faceam eu precum am facut si pt altii,ma bagam in fata cainelui si-l certam facandu-ti tie loc sa treci nestingherit,iar data viitoare te descurcai singur :)
Trebuie sa stii cum sa vb cu cainii,totul se afla in tonalilatea vocii.

Nimeni nu intelege ca daca arati agresiune tot agresiune primesti inapoi
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:08:33
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Eu ti'am vorbit destul de clar, imi pare rau ca e greu de inteles pentru tine!
Pareri diferite,nu o vom scoate niciodata la capat cu ei,dar nici ei cu noi!
Dar eu cred ca tot ce a fost de spus s-a cam spus in threadurile din trecut,asa ca stau pasiva,nu ma mai agit!
Sunt motive care se repeta la infinit...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:11:53
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Niciunul!!
Faceam eu precum am facut si pt altii,ma bagam in fata cainelui si-l certam facandu-ti tie loc sa treci nestingherit,iar data viitoare te descurcai singur :)
Trebuie sa stii cum sa vb cu cainii,totul se afla in tonalilatea vocii.

Nimeni nu intelege ca daca arati agresiune tot agresiune primesti inapoi
Cumva ma iei la misto sau...?? Nu intelegi ca nu am avut timp de nicio reactie,nu se auzea si nu se vedea picior de caie acolo,stateau dupa gardul viu. Intr-o secunda m-am trezit cu trei dulai pe mine,dintre care unu m-a muscat!!! Care parte n-ai inteles-o? Te invit sa vi aici si sa te bagi tu sa vorbesti cu javrele alea ca imediat te vedem la ora 17:00 la PRO TV! Nu rade,ai avea toate sansele! Sa te vad pe tine atacata de caini sau sa-ti vezi copilul facut zdrente de o javra din asta sa te vad atunci cum gandesti! Unii oameni AU MURIT fiind atacati de caini! Ajunge!
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:12:08
AnnaKarenina90 AnnaKarenina90 is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Pareri diferite,nu o vom scoate niciodata la capat cu ei,dar nici ei cu noi!
Dar eu cred ca tot ce a fost de spus s-a cam spus in threadurile din trecut,asa ca stau pasiva,nu ma mai agit!
Sunt motive care se repeta la infinit...
Ai dreptate! Pe mine ma frustreaza faptul ca nici macar nu ma contrazic cu ei pe tema uciderii cainilor, ci pe felul in care pun problema! E josnic!
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:16:16
Yasmina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Cumva ma iei la misto sau...?? Nu intelegi ca nu am avut timp de nicio reactie,nu se auzea si nu se vedea picior de caie acolo,stateau dupa gardul viu. Intr-o secunda m-am trezit cu trei dulai pe mine,dintre care unu m-a muscat!!! Care parte n-ai inteles-o? Te invit sa vi aici si sa te bagi tu sa vorbesti cu javrele alea ca imediat te vedem la ora 17:00 la PRO TV! Nu rade,ai avea toate sansele! Sa te vad pe tine atacata de caini sau sa-ti vezi copilul facut zdrente de o javra din asta sa te vad atunci cum gandesti! Unii oameni AU MURIT fiind atacati de caini! Ajunge!
Stai calm,nu te iau la misto.
Voiam sa mai detensionez atmosfera,ca iar se incinge.
Ok...
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:19:55
Banned

Implicit

Citat:
Imi pare rau,chiar nu am inteles.
Uite aici:
Citat:
Sunt de acord, solutii trebuie luate si poate e nevoie de unele radicale, daca altfel e chiar imposibil. Ce ma deranjeaza foarte tare e faptul ca unii se numesc nu numai oameni, ci si crestini adevarati si se bat cu pumnul in piept de cat de buni sunt ei si cum dreapta lor credinta ii va mantui, apoi vorbesc cu atata rautate ca iti provoaca scarba.
Hai ca iti si explic, ca sa intelegi si tu! Recunosc ca unii dintre acesti caini sunt o problema si da, e nevoie de solutii. Pentru ca in tara asta nu avem bani de salarii decente, poate ca solutiile impuse sunt din cele mai radicale, ca deh, sunt mai ieftine. Ma abtin de la a alege o alba sau o neagra, ca asa cum zicea si Yasmina, e un subiect discutat si ras'discutat, de ti se face acru sa iti exprimi aceeasi parere de n ori pentru oameni prea batuti in cap ca sa priceapa. Eu nu am intrat aici pentru a fi pro sau contra, ci sa te trag de maneca si sa iti spun prieteneste ca dai dovada de josnicie si lipsa de educatie prin felul in care vorbesti. E mai clar acum?

Citat:
Deci intre mine si caine,cine vroiai sa moara??
Asta e genul de prostie care m'ar face sa rad, daca nu ar fi tragica in imensitatea ei.

Si hai sa mai spun ceva! Sa ne gandim la detinuti! Oameni care au ucis, au furat, au violat, au batut s.a.m.d., care sunt condamnati la ani grei de inchisoare si care uneori isi petrec chiar intreaga viata dupa gratii. Ei de ce nu sunt ucisi? Pe acelasi principiu al lipsei banilor. E mai ieftin sa le dai injectia decat sa ii tii ani intregi in inchisori, sa ii hranesti, sa le platesti paznici s.a.m.d.! Hm?

Last edited by AnnaKarenina90; 13.01.2012 at 21:22:53.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:23:45
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Yasmina,deci am dreptate sau nu? Dar fi sincera si realista! Crezi ca de nebun mi-a venit toata ura asta peste noapte?? M-a muscat,intelege,am urma pe picior! Daca nu aveam spray-ul m-ar fi doborat toti cei trei caini,ma faceau praf! V-ati fi bucurat mai mult sa auziti ca va scriu din spital si cu semne pe viata?? Raspundeti la obiect,da sau nu. Puteti sa spuneti "DA" fara nicio problema,nu ma supar,dar macar fiti voi! Sa terminam cu bunatatea asta excesiva atunci cand chiar nu e cazul.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:24:30
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Termina cu ironiile. S-a vandut TOT! Ce a privatiza/vandut Basescu?? A fost si impotriva privatizarii Petrom,unde a fost mana lu' bombonel. In fine,nu le iau apararea pdl-istilor,dar sunt mai buni ca psd,asta e clar! Iliescu ne-a nenorocit!
Am o dorinta tare necrestineasca. Dar le doresc tuturor sa le se intample ceea ce isi doresc. Celor care spun ca Basescu este bun sa fie ales presedinte-prim=ministru-judecator-procuror-presedintele senatului, camerei deputatilor si tot ce mai vor ei pe viata. De asemenea celor care il vor pe Antonescu sa iasa antonescu si sa aiba acelasi procentaj de prezenta ca si acum in parlament s.a.m.d.
Imi pare rau dar sunteti tare naivi toti cei care credeti ca exita oameni care au facut sau pot face mai mult dintre cei din clasa politica. Toti sunt o apa si un pamant.
Vechi 13.01.2012, 21:31:30
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AnnaKarenina90 Vezi mesajul
Eu nu am intrat aici pentru a fi pro sau contra, ci sa te trag de maneca si sa iti spun prieteneste ca dai dovada de josnicie si lipsa de educatie prin felul in care vorbesti.
Pai vorbesc,ca e normal dupa ce am trecut prin nefericita intamplare! Sa inteleg ca era mai bine sa il las sa ma sfasie,si a doua zi sa nu-l omor,ci sa ma duc cu o bucata de paine la el,nu? Fii serioasa! Cea mai buna solutie e eutanasierea! De ce sa se cheltuie bani pe caini cand avem destui bolnavi,orfani etc. E foarte clara situatia.
Reply With Quote
Vechi 13.01.2012, 21:36:59
Banned

Implicit

Citat:
Pai vorbesc,ca e normal dupa ce am trecut prin nefericita intamplare! Sa inteleg ca era mai bine sa il las sa ma sfasie,si a doua zi sa nu-l omor,ci sa ma duc cu o bucata de paine la el,nu? Fii serioasa! Cea mai buna solutie e eutanasierea! De ce sa se cheltuie bani pe caini cand avem destui bolnavi,orfani etc. E foarte clara situatia.
Vai, lasa'ma! De cand ai intrat pe thread'ul asta nu faci decat sa te plangi si sa te joci de'a victima. Bun, te'a muscat un caine [daca aia numesti tu muscatura de caine] si ti'a stirbit frumusetea printr'o vanataie lasata pe picior. Acum du'te fa pe supereroul si salveaza zeci de mii de copii de la moarte prin sacrificarea animalului. Poate ajungi pe prima pagina a ziarului, ca noul erou al natiunii. Da' nu care cumva sa te gandesti sa duci cainele la un adapost. Doamne fereste, Raoul! Sa nu te tampesti! Si nu cumva sa vorbesti, totusi, mai civilizat, ca iti pica limba si ti'o mananca "javrele"! Ei, nu'i nimic. Tu sa fii linistit cu sufletelul tau, ca la intrarea in Rai Dumnezeu iti va multumi pentru sacrificul tau imens de a suporta o vanataie pe picior si nu'i va mai pasa de rautatea din tine! Ferice de tine, frate!

Ah, era sa uit! Acolo la fapte bune o sa'ti mai scrie ingerasul cati bolnavi ai salvat de la moarte si cati copii si'au gasit familii pentru ca tu ai omorat cainele cel rau! Poate peste multi multi ani stranepotii acestor amarati pentru care lupti tu cu mantia justitiei pe umeri se vor inchina la moastele tale!

Si tot nu mi'ai raspuns la intrebarea anterioara, referitoare la detinuti! Uite, cat timp ai costumul de super erou pe tine, poti rezolva si problema aceasta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
eutanasierea cainilor Mirela0110 Generalitati 686 14.09.2013 09:14:42
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! guardian knight Generalitati 134 21.02.2011 20:07:32
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala horatiu.miron Religia Islamica 120 24.10.2010 23:22:10
Cainii vagabonzi- eterna problema a romanilor ! Radu32 Generalitati 141 15.08.2010 21:57:15
Am respins Crestinismul Razvan_Mihai Generalitati 41 29.12.2009 14:42:59