![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
![]() multa iubire Last edited by the_Listener; 07.08.2011 at 17:31:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps si ca sa inchei cu tine uite ca minunea CU VINUL a lui iisus A AVUT LA BAZA APA... asadar nici un must .... sau si lui iisus ii spui ca el nu a facut vin ? BATJOCORASTI SFINTA SCRIPTURA asadar preia-ti sfatul pe care mi-.l dadeai mie cu ceva timp in urma cind ai spus ŽŽ atentie ce spui ŽŽsi taci .... sau nu o fa si o sa ma distrez cu tine mulgta iubire Last edited by the_Listener; 07.08.2011 at 17:39:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Doar atât? Hai că poți mai mult...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bun. Acum primele două probleme ale mesajelor tale, din care au reieșit două lucruri esențiale: 1. Am dat peste o gravă interpolare în versiunea ortodoxă a Bibliei. Doar în versiunea ortodoxă! Cum e posibil așa ceva? Înțeleg că nu vrei s-o mai discutăm... 2. Am dat peste un argument puternic: Ioan Botezătorul nu a băut niciodată alcool. Hristos, care îi era net superior lui Ioan Botezătorul și care avea o misiune net superioară în lumea aceasta (o recunoaște chiar Ioan Botezătorul, dacă nu cunoști textele ți le pot furniza) crezi că și-a putut permite să bea alcool? Crezi că un nazireu era mai sfânt decât Sfântul lui Israel - Fiul lui Dumnezeu?! Probabil vei păstra tăcerea și în privința acestui punct, înțeleg că e jenant. Dacă nu, îți mai furnizez un argument legat de acest punct... însă probabil nu vrei să intri într-o încurcătură mai mare... ![]() La ce nu am mai răspuns în afară de acestea trei? Last edited by osutafaraunu; 07.08.2011 at 18:31:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps iisus hristos poate sa bea ORICE ... CA E IISUS HRISTOS ..... si daca el transforma APA in vin? cine esti tu sa spui ca de fapt era must ? sa intelegem ca il contrazici pe EL ? mare mandrie sectare multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Până când devii serios, voi alege să-ți ignor mesajele. Oricât de multă "iubire" ar conține. Așa că, iartă-mă! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa |
|
|||
|
|||
![]()
Eu credeam ca ai fugit osutafara unu. Nu te-ai facut destul de mult de ras pe aceasta tema!?!Vinul bun care te ameteste facut de Iisus nu a fost de ajuns? Sau la cinzecime cand oamenii spuneau:sunt plini de must! Adica plini de apa dupa parerea ta! O sa revin...
P.S Din pacate am experienta trista a Adrianei care crede ca biblia in loc sa scrie diavol a scris Dumnezeu! Cand omul e incapatanat si indoctrinat (sau poate nu stiu cum...) e pierdere de timp sa-l convingi! Last edited by Neaguu; 07.08.2011 at 18:46:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|