![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pai in primul rand nu e "denominatiunea" mea e a Domnului.
Si in al doilea rand nu tot ce pare a fi Adevar este Adevar. De multe ori conteaza mai mult sa ne pacalim noi insine ca exista o cale mai usoara spre Adevar.Dar nu e neaparat cea dreapta. ![]() |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic să-L lași pe Domnul s-o zică. Cel puțin în Cartea Lui nu scrie așa ceva. Și de fapt acest lucru nu-l zice decât cartea voastră
Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
E simplu. Pentru ca acolo nu poate sa ii faca pe oameni sa se certe. Acolo oamenii cam au acelesi convingeri si nu poate sa starneasca o cearta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vorbeam de mine... dar nici de tine
![]() Cum putem fi siguri că nu vom fi înșelați? Simplu: asigurându-ne că ceea ce credem (etapa a II-a -și mai grea- fiind "că ceea ce facem") este în acord cu Biblia. Biblia este un fel de elixir contra amăgirii. |
|
|||
|
|||
![]()
Intrebare: daca ai scapat, cum te exprimi tu de ortodoxie, presupun, ce mai cauti aici?
Nu ti-e bine acolo unde esti acum? N-ai liniste? Vad ca esti unul din cei mai activi useri pe un forum ortodox, cum de stai atat de mult tu aici, intre ortodocsi, intre care presupun ca odinioara cand erai ortodox nu te-ai simtit bine din moment ce ai parasit ortodoxia. Raspunde-ti tie. Eu nu am nevoie de raspunsuri. Eu nu caut raspunsuri la alte religii, nu ma duc in casa altora sa-i lamuresc ca la ei nu e bine...si nu umblu de la o casa la alta... Biserica Ortodoxa, nu este denominatiune.. Este Biserica Domnului Iisus Hristos. Citat:
Nici macar atee. Nici eu nu stiu ce, crestin doar cu numele... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce faci tu acum este sa distorsionezi bunul simt logic, sa negi totul doar pt ca poti, fara vreun argument, doar pe principiul "eu arunc pietre in fantana si le cer celorlalti sa le scoata" E ca si cum ai spune "ai fost in America? N-ai fost. Esti sigur ca America exista? Sigur sigur?". Te legi de faptul ca omul nu are capacitatea sa vada de sus soarele si pamantul asa cum ar vedea un mar care cade dintr-un copac si incepi sa baletezi cu flotari logice. Daca vrei sa facem literatura fantastica putem face si totul devine Alice in Tara Minunilor. Insa doar pt ca nu ai vazut tu efectiv, cu ochiul tau, pamantul invartindu-se in jurul soarelui nu inseamna ca poti presupune orice. |
|
||||
|
||||
![]()
recomand inca o data tuturor, ortodocsi sau nu, sa citeasca "Despre inselare" scrisa de sf. Ignatie Briancianinov.
daca o citesti cu sufletul deschis, este aproape imposibil sa nu descoperi ca si tu te-ai aflat cel putin o data in inselare. si bineinteles, chiar atunci credeai ca ai mersul cel mai drept. edit: cred ca voiam sa fac acest comentariu la alt subiect, dar deschisesem mai multe ferestre si m-am incurcat :D Last edited by Dumitru73; 18.03.2012 at 16:25:30. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|