Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.09.2013, 00:30:51
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Sunt foarte calma, dupa cum vad eu d-voastra va alarmati si apelati la emotii prin intrebarile pe care le puneti si prin semnele mulltiple de intrebare. Cine zice ala e, dupa cum se spune.

Nu e treaba mea sa rezolv problema cainilor vagabonzi, de aceea avem primarie, responsabila cu acest lucru sau ONG-uri. Treaba mea este sa fac ceva pentru oameni, nu pentru caini. Tipic pentru sustinatorii cainilor, cand nu mai sunt argumente, atacati persoana, intrand in ofensiva, chiar si in fata unui caz grav de moarte prin sfasiere de caini vagabonzi.

Nu e locul pentru laude. Mi se pare penibil sa te pui singur sa te lauzi cu ce ai facut pentru caini mai ales in astfel de cazuri tragice, avem moartea unui om, macar atat respect sa avem.

Nu vorbeam de spatii private ci de spatii publice aici, cred ca nu ati prea inteles ca primaria arunca pisica moarta in curtea privatilor pentru a se spala pe maini.

Toti suntem sub anonimat aici daca intelegeti ce vreau sa spun. Mi-e si lehamite ca nu se prea intelege mare lucru dar in schimb vin unii sa se laude cu ce fac ei pentru caini, e o blasfemie in acest caz.
Culmea pateticului soro!
Atat ai inteles tu din mesajul meu,ca ma laud singura pt cate am facut eu?
Esti culmea vicleniei sa-mi intorci spusele cu asa dibacie.
Situatia Romaniei sta tocmai in mainile unor oameni ca tine care zic cinic ca nu este asta nu este problema mea,astalalta nu este problema mea si asteapta la nesfarsit zeci de ani ca ceva sa se schimbe.
Eu nu ma laud ci doar te intrebam daca ai facut ceva sa schimbi situatia pt ca mi-am dat seama cu cine stau de vorba.
Deveniti iubitori de oameni numai in fata unor stiri de acest gen caci Slava Domnului in restul timpului nimeni nu da pe afara de milostenie-iarasi fapte nu vorbe in fata computerului.
In fine,nu imi propun sa castig debaterea acestui subiect cu tine dar imi doresc ca macar ioocrizia ce razbate din mesajele unora sa ne dea de gandit in viata reala sau virtuala,oricum o fi ea.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 01:31:56
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul

Fara caini vagabonzi in Romania! Semneaza Petitia:
http://www.yousign.org/ro/caini-vagabonzi
Mă ofer să lipesc pe toți stâlpii care îmi ies în cale, timp de o lună, în fiecare zi, câte 1000 de exemplare din acest afiș.

Îmi poate spune cineva de unde pot fi procurate afișele?
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 01:32:44
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
copiii muscati de caini vor fi dusi la adaposturi

Manifest ANTI-MAIDANEZI !!

https://www.youtube.com/watch?featur...XBa8t7WxY#t=16

Și pe acesta.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 01:40:02
Banned

Implicit

Menționez că sunt iubitor de animale
și că am luat din gunoiul din incinta Spitalului Fundeni, în 1994, un cățel (căruia nu i se deschiseseră încă ochii) mâncat parțial de viermi (în zona capului), pe care l-am numit Spot (era o corcitură de brac german) și pe care l-am crescut cu biberonul, l-am dus la medic etc., l-am crescut până la 1 an apoi l-am dus la țară, la o familie prietenă, unde a trăit ani în șir până la sfârșitul bătrâneților lui. L-am vizitat între timp.

De asemenea, în 1997 am luat tot din gunoi, de data asta din parcul de lângă Stadionul Național, 2 căței - Goe și Ursu, pe care i-am crescut în mod asemănător și pe care i-am dus tot la țară, în satul meu natal. I-am lăsat în grija unui om de încredere, din familie.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 02:43:17
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Mă ofer să lipesc pe toți stâlpii care îmi ies în cale, timp de o lună, în fiecare zi, câte 1000 de exemplare din acest afiș.

Sint facute de antiecumenism,ia legatura cu el.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 08:34:54
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul

-nu stiu le-am gasit si eu pe net,dar poti sa le scoti la imprimanta daca vrei...
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 10:03:37
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit puțin off-topic

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Toti suntem sub anonimat aici daca intelegeti ce vreau sa spun.
Așa crezi dumneata că ești sub anonimat?

Poate încă nu ai deranjat puțin niște șmecheri, ecleziali sau neecleziali, ca să vezi cât ești de "sub anonimat".

Poate ai cumva impresia că securiștii, ecleziali sau neecleziali, ar dormi și nu și-ar vedea de păzirea "ciolănelelor" la care au apucat să "roadă". Securiștii și bunii lor prieteni, informatorii. Marea majoritate dintre ei ilegitimi și mai mult sau mai puțin îmbătrâniți și cătrăniți în rele, deși ei se recomandă cu glasul lor mieros, viclean și pervers drept "slujitori ai lui Hristos, ai Crucii". Ei își spun slujitori, dar în fapt niște ticăloși de slugăi, și nevertebrați.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 10:08:05
Jamaica Jamaica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...ta-curata.html

Cainele ucigas, cel despre care autoritatile povestesc ca avea botul plin de sangele copilului, nu era cainele nimanui. El apartinea de un ONG, care l-a lasat in libertate.

Pe formularele de adoptie si revendicare scrie negru pe alb ca ONG-ul Caleidoscop se angajeza SA NU ABANDONEZE cainele, iar in cazul in care nu il mai doreste sa il predea Administratiei pentru Supravegherea Animalelor.

Semnatura de pe formular ii apartine Laviniei Mirela Nica, voluntar al ONG-ului Caleidoscop. Tot ea si-a asumat raspunderea in numele organizatiei pentru alti 8 maidanezi. Femeia nu mai face parte din acest ONG si nu se considera vinovata.

"Teoretic trebuia sa am grija de el, practic nu. Pentru ca nu erau scosi pe nume propriu ci pe numele asociatiei. Daca trebuie sa invinovatim pe cineva, trebuie criticata asociatia pentru ca nu si-a asumat responsabilitatea. Era o situatie de compromis, primaria stia, dar trebuia sa eliberam locurile. Am inteles ca s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost. A fost un accident. Eu am constiinta curata si ma ocup in continuare sa salvez animale"

Cainele a fost adoptat in urma cu 5 ani de societatea Caleidoscop cu sediul in Bucuresti.

Potrivit formularului de revendicare societatea caleidoscop a adoptat animalul pe 24 decembrie 2008, adica exact in ajunul craiunului, la adresa din formular , strada Brasov numarul 30, adica blocul din spatele meu.

Reprezentantii de astazi ai ONG-ului sunt de negasit asa ca nimeni nu poate explica ce cauta cainele lor din sectorul 6 tocmai in parcul Tei la 10 kilometri distanta. Mai mult, vecinii spun ca nu au auzit niciodata de organizatia Caleidoscop si nici de presedinta ei, Carmen Secareanu.

Grav este ca acest caine care a omorat un copil nevinovat de 4 ani a hoinarit pe strada cu acordul unei organizatii platite sa rezolve problema maidanezilor.

"Au semnat pe formular ca au acest caine si ca il detin pe proprietate privata. Era in proprietatea lor", spune Razvan Bancescu, director de proiect la Administratia pentru Supravegherea Animalelor.

Legea spune ca proprietarul caiinelui, adica ONG-ul Caleidoscop, e direct raspunzator pentru tragedia din parcul tei.
Vechi 04.09.2013, 10:39:31
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jamaica Vezi mesajul
http://stirileprotv.ro/stiri/actuali...ta-curata.html

Cainele ucigas, cel despre care autoritatile povestesc ca avea botul plin de sangele copilului, nu era cainele nimanui. El apartinea de un ONG, care l-a lasat in libertate.

Pe formularele de adoptie si revendicare scrie negru pe alb ca ONG-ul Caleidoscop se angajeza SA NU ABANDONEZE cainele, iar in cazul in care nu il mai doreste sa il predea Administratiei pentru Supravegherea Animalelor.

Semnatura de pe formular ii apartine Laviniei Mirela Nica, voluntar al ONG-ului Caleidoscop. Tot ea si-a asumat raspunderea in numele organizatiei pentru alti 8 maidanezi. Femeia nu mai face parte din acest ONG si nu se considera vinovata.

"Teoretic trebuia sa am grija de el, practic nu. Pentru ca nu erau scosi pe nume propriu ci pe numele asociatiei. Daca trebuie sa invinovatim pe cineva, trebuie criticata asociatia pentru ca nu si-a asumat responsabilitatea. Era o situatie de compromis, primaria stia, dar trebuia sa eliberam locurile. Am inteles ca s-a ajuns la moartea unui copil, dar asta a fost. A fost un accident. Eu am constiinta curata si ma ocup in continuare sa salvez animale"

Cainele a fost adoptat in urma cu 5 ani de societatea Caleidoscop cu sediul in Bucuresti.

Potrivit formularului de revendicare societatea caleidoscop a adoptat animalul pe 24 decembrie 2008, adica exact in ajunul craiunului, la adresa din formular , strada Brasov numarul 30, adica blocul din spatele meu.

Reprezentantii de astazi ai ONG-ului sunt de negasit asa ca nimeni nu poate explica ce cauta cainele lor din sectorul 6 tocmai in parcul Tei la 10 kilometri distanta. Mai mult, vecinii spun ca nu au auzit niciodata de organizatia Caleidoscop si nici de presedinta ei, Carmen Secareanu.

Grav este ca acest caine care a omorat un copil nevinovat de 4 ani a hoinarit pe strada cu acordul unei organizatii platite sa rezolve problema maidanezilor.

"Au semnat pe formular ca au acest caine si ca il detin pe proprietate privata. Era in proprietatea lor", spune Razvan Bancescu, director de proiect la Administratia pentru Supravegherea Animalelor.

Legea spune ca proprietarul caiinelui, adica ONG-ul Caleidoscop, e direct raspunzator pentru tragedia din parcul tei.
Directorul ONG-ului trebuie acuzat de ucidere din culpa.
In rest solutia e simpla: eutanasierea in masa a maidanezilor.
Reply With Quote
Vechi 04.09.2013, 10:44:03
Jamaica Jamaica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

nu directorul ci persoana care a luat sub semnatura, ea raspunde pt animalul care se afla (teoretic) in paza ei

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36