![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
icoana e sfanta prin ceea ce reprezinta!...si nu unde a fost sau cine a facut-o...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de ce icoanele facatoare de minuni, sunt in totalitatea lor, pictate de oameni cu viata sfanta si numai dupa post si rugaciune?! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
teoretic ... dar practic?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
astept raspuns la intrebarea pusa. |
|
|||
|
|||
![]()
hai sa te intreb...de unde stii tu cate si care sunt icoanele facatoare de minuni?...deci sustin ca o icoana este sfanta prin ceea ce reprezinta ea (Sfantul din icoana) ...si nu tine de cel ce a facut-o sau unde a fost tinuta...
|
|
||||
|
||||
![]() Și I-a zis: Dacă Tu ești Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te jos, că scris este: "Îngerilor Săi va porunci pentru Tine și Te vor ridica pe mâini, ca nu cumva să izbești de piatră piciorul Tău". Iisus i-a răspuns: Iarăși este scris: "Să NU ISPITESTI pe Domnul Dumnezeul tău". Matei 4:6-7 Cred ca ai inteles ce vreau sa spun. Credinta se poate masura? Nu stiu sa se fi inventat credintometru. Sa te rogi in fata unei icoane doar de dragul experimentului, sa vezi ce se intampla nu-ti va folosi la nimic. Vei incerca doar sa-l ispitesti pe Dumnezeu. Biblia spune ca daca ai credinta cat un bob de mustar, poti muta si muntii. Cand vei scapa de ideile cercetatorului vei primi si raspunsul la intrebarile tale. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
altfel de ce ar mai trebui sintite?! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
arata-mi o fotografie, facuta dupa o icoana, care este DECLARATA ca fiind facatoare de minuni. Last edited by Dumitru73; 19.08.2011 at 13:34:53. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|