![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai pentru ca este "Crestinesc" ti s-a facut si observatia in cauza, observatie care preferi sa o ocolesti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am inteles "esentialu". El se afla in Dumnezeu si in mine. Si nu a fost observatie, a fost sfat. Problema este ca tie ti-a scapat. |
|
|||
|
|||
![]()
Ana cea singură și nefericită,
nu reușesc să-mi dau seama ce așteptări ai de la acest topic... Este o simplă defulare, un anunț indirect...sau cauți un fel de consolare la ceilalți forumiști ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa nu cred ca n-ai putea pricepe, ci mai degraba ca nu vrei, n-ai putea accepta nici in ruptul capului ca ai niste probleme si inca destul de grave. Daca e asa, tu continua sa nu pricepi de ce nu ai "noroc in dragoste". Dar cativa de pe aici au inteles deja.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 08.05.2014 at 22:33:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in plus, confirmarea ca ea e foarte ok, barbatii sunt o problema.
|
|||
|
|||
![]()
"Ana cea singura si nefericita" mi se pare o ironie... Da, a fost un rezultat al unei stari afective... Am intrat pe acest site ca sa uit de unele probleme pe care le am... Si da, si sa fiu consolata. Nu este nici-un "anunt" in schimb.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu iti era adresata intrebarea tie. Putin respect, te rog... Apoi, sa nu fi prea sarcastic... Interesanta combinatie faci tu intre batjocura mascata si credinta... As avea o intrebare totusi chiar esti nascut pe 1.01? Esti casatorit? Ai copii? Sunt curioasa...
|
|
|||
|
|||
![]()
Vezi...?! De-aia sunt oamenii singuri și nefericiți, pentru că nu reușesc să se "citească", cât de cât corect, unii pe alții. De exemplu, tu ai văzut o ironie într-o expresie ce trimite mai degrabă la cordialitate și empatie, semn ești un pic nepregătită pentru ieșirea cu succes din izolare afectivă.
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 08.05.2014 at 22:58:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|