![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si lui CG i s-ar fi intamplat la fel, nimneni nu remarca ce construise el acolo anterior, daca nu aparea in prim plan pe tic tok Deci hotaratoare a fost expunerea brusca si masiva ,aprecierea celor multi a venit abia pe urma, in ultimele zile,la care a contribuit si faptul ca au crezut ca si altii au fost impresionati. Citat:
Vorbesc de cei ca noi,necunoscuti, agitati,care vrem sa facem bine,sa fim cunoscuti,dar care nimeni nu ne baga in seama , caci nu vorbim banalitatile care le zic cei din frunte.Noi nu avem nici o sansa,si zic de partide mici,organizatii, caci cei mari nu te lasa sa intri. De aceea sponsorizarea lui CG de catre rusi cu audienta a fost incorecta fata de miile de oameni revolutionari care au ceva de spus in tara asta. Citat:
Nu are cum sa nu castige tura viitoare , daca nu isi bate iar singur cuie in talpa si nu sperie iar populatia.In multe taril a venit extrema dreapta si in unele tari a si trecut entuziasmul , ca se vede ca sunt si ei doar niste vanzatrori de iluzii in plus,atunci cand nu provin dintr-o tara mare ca nazistii sau rusii. Eu ti am zis despre mine ca ma feresc de iluzii ,si daca votez,votez rational ca sa imi conserv serviciul viata , din frica. Nu imi pun sperantele in guvernul actual sau in AUR, ci doar in valorile crestine care uneori mai patrund in politica pe unde nu te astepti |
|
||||
|
||||
![]()
Am observat că suporți bine agresiunile adresate persoanei tale, însă am reacționat pentru că Iorest a jignit peste jumătate din poporul român – acela pe care AUR îl iubește atât de mult, încât vrea să-i facă bine cu forța.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Deci C.G. din start s-a aflat într-o confruntare extrem de dezechilibrată, la fel cum și Simion a fost demonizat non-stop să intre frica în oameni. Citat:
Citat:
Mai rău ca puterea nu te dezamăgește nimeni.
|
||||
|
||||
![]()
Eu m-am referit la frica pe care AUR a inspirat-o unei bune părți din cei 54% care l-au votat pe N.D. Frica creștinească este aceea de a nu pierde dragostea lui Dumnezeu. E o diferență...
Mai departe, ai atribuit spusele mele lui Iustin. Constat, însă, că nu prea ne întâlnim în dialog, rezultând mai degrabă niște monologuri paralele, fiecare încercând să exprime ce-l preocupe, fără să-l audă pe celălalt.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ești un om al corectitudinii și echilibrului sau nu ? E echilibrat să mai urăști un mort care e deja la judecată ? Iliescu nu mai apărea de când a pierdut Năstase alegerile, ce să înțeleg că un împăiat politic e mai ticălos decât unul care face jocuri încă precum tîlharul de Petrov deși și-a atins limitele biologice ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tîlharul de Băsescu se temea de C.G. și Simion pt că știa cât e scorul real, plus încă lumea nu e în perspectiva de a pierde casa, serviciul, a găsi cu greu hrană, tu ai văzut că a explodat TVA la vitamine și medicamente ? Da s-au intercalat unele citate, era al tău cel cu poporul de idioți, dar esența rămâne.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ultimii ani am trecut de la ura din tinerete la o oarecare apreciere, desi mortii de la revolutie se puteau evita. Iar odata cu moartea lui ,ne am trezit fara obiectul care ne-a alimentat atata timp ideologic, care a definit toate partidele de dreapta ca opozitie la Iliescu, caci ceilalti lideri PSD s-au dovedit a fi mai slabi. La acestea se referea epitaful meu,ca ura mea din tinerete nu a avut sens. Pana si PSD incepuse sa se debaraseze de el,caci nu mai dadea bine la generatia tanara. |
|
||||
|
||||
![]()
Cu privire la Iustin, omul a făcut o mărturisire cu privire la trecut, un sentiment pe care, spre cinstea lui, am înțeles că l-a depășit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De la Constantinescu nimic despre trădarea minorității românești din Ucraina ? De la Iohannis despre lovitura de stat patronată seniorial șamd.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine are frâiele decizionale în mâini ? La CDR, Băsescu și alții erau toate semnalele dezastrului anunțat fiindcă era soroș în spatele lor și tot felul de societăți deschise, la Simion văd că e demonizat de ăștia după ce a păcălit-o pe Pippidi.